2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اسمش رو شنیدم نمیشناسمش، فقط یه چیزی داپلر با دکتر احمدی نوبت بگیر خیلی عالیه و کارش خوبه، چند ن ...

واقعاا...دکتر احمدی رویانه؟اگه خوبه که حتما میرم پیشش

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام دوستان لطفا در مورد امپول ستروتاید که به بازو میزنن کمکم کنین چطوری بزنم راستی یخچالی هس

عزیزم آمپول یخچالی هست، فقط قبل مصرف باید در بیاری از یخچال، مال من پودر و مایع بود و گفتن دورنافی بزنم با زاویه 90 درجه، ولی اگر بازو گفتن به شما 45 درجه بزن زیر جلدی

سلام دوستان لطفا در مورد امپول ستروتاید که به بازو میزنن کمکم کنین چطوری بزنم راستی یخچالی هس

قسمت گوشتی بازو که همون پشت بازو هست با زاویه 45 درجه تزریق کن که البته من میرفتم درمانگاه برام بزنن

سلام دوستان . من بعد از مدتها اومدم . تبریک به همه عزیزانی که مادر شدن 🎈❤🎉 یه سوال دارم لطفا راهن ...

سلام عزیزم به سلامتی، گلم بعید میدونم چیز بدی باشه ولی اگر بیشتر شد بدنت به پروژسترون بیشتری احتمالا نیاز داره، یه کم استراحت کن، خوب میشه، احتمالا زخم شده داخل واژن، ولی اگر یک درصد خوب نشد زنگ بزن

سلام دوستان . من بعد از مدتها اومدم . تبریک به همه عزیزانی که مادر شدن 🎈❤🎉 یه سوال دارم لطفا راهن ...

نگران نباش اون مال اسیبی که احتمالا به دیواره واژن یا رحم رسیده موقع انتقال.  ادامه پیدا نمیکنه نگران نباش

عزیزم با گرید سی مامان داشتیم....  کافیه خدا بخواد....

شکر که شما هستین هرچی میگذره به انتقالم نزدیک میشه ترس از منفی شدن تو من زیاد میشه .نمیدونم سعی میکنم کمتر بیام نی نی سایت شاید اینجوری کمتر به بچه فکر کنم 

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸
نه بابا منم می ترسیدم قبلا که اطلاع نداشتم، از این خبرا نیست

آخ آره بخدا هرلحظه که به دکتررفتن نزدیکتر میشم انگار استرسم هزاربرابر میشه بخاطر همین ترسای لعنتی😔خدا خیرتون بده حداقل شماها هستین آدم پرس و جو می کنه کمتر توهّم می گیره ❤💋

سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع از رحمت خدا نا امید نشین من طبیعی باردار شدم شکر خدا انشاالله این روزا رو برای شما ببینم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
گلم دکترت تجویز کرده 5 رو؟ معمولا میگن از سه ماه قبل انتقال یا بارداری باید مصرف بشه

نمیدونم عزیزم،ولی با نسخه گرفتم،یعنی ۵ اشکال داره؟اگر بیشتر از ۳ماه بشه مشکلی پیش میاد?آخه تا اون موقع تقریبا میشه ۵ ماه مصرف

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...