2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
سلام خانوما من یکشنبه روز نهم پری هست و باید برم سونو بشم واسه تخمک کشی اما دیروز وقتی میخواستم ۳تا ...

عزیزم فدای سرتون.... 

میدونم چه حالی داری اما آرامشت از اثر دارو مهمتره.... 

آفرین به همسرت خوب خوب گفته، می‌خره برات سخت نگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دستگاهشون دقيقه؟ آخه ديدم خيلي جوون هستن ايشون 

عزیزم کارش خوبه.... 

منم چند مدت پیش برای کنترل آندومتریوز رفتم پیشش بله جوونه اما خوب خز علی هم جوونه و من تا عمر دارم مدیونشم..... 

اتفاقا دکترای جوون بروزترین و اینجاییم که کارشون خوبه سریع شناخته میشن..... 

معلومه کارش خوبه که با سن کمش انقدر شناخته شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی دوستان من تازه جواب ازمایشامو گرفتم وقتی ب یه ماما نشون دادم گفت ممکنه کم کاری تیروئید داشته ب ...

عزیزم بهش فکر نکن ولی با دکترت مشورت کن لازم باشه دارو بگیری.... 

گلم منم رویان بودم، واقعا استعلاجي نیاز نیست، ان شاء الله مامان شدی و خدای نکرده لک دیدی اون موقع نی ...

به به به سلامتی..... 

پس هانا جون زایمان کرد..... 

چه قدر خوشحال شدم.... 

زیر سایه مامان باباش بزرگبشه این پرنسس ناز..... 

سلام بچه ها من ۴ جنین دارم ۲تا b هستن دوتا c گفت احتمال c رشد نکنه الان فریز کردن تا ماه بعد پریود ش ...

عزیزم با گرید سی مامان داشتیم.... 

کافیه خدا بخواد.... 

عزیزم نگران شدم مگه چیزی شده؟ 

سلام انا جون

چهارشنبه رفتم سونو ۶ هفته ۶ روز و دکترم گفت جنین رو نمیبینم برای اطمینان برو یک رادیولوزیست هم ببینه عکس هر دو سونوم صفحه ۹۷۵۵ هست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها بهترین زمان زدن امپول گونال اف چه ساعتی هست ؟؟؟دکتر به من نگفته چه ساعتی بزنم چیکار کنم

ب مامیگفتن.5عصر بزنیم.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم نگران شدم مگه چیزی شده؟ 

آنا جون این ممکنه بارداری خارج رحمی باشه؟ یا بارداری پوچ محسوب میشه؟ بنظرت هنوز فرصت هست واسه دیدن جنین؟

بتا در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۱۳۷ روز ۱۴ انتقال

تاریخ ۲۵ خرداد ۲۷۶۵

و دیروز روز ۳۵ انتقال ۴۱۹۱۰

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زينبي جان توسل از كي شروع ميشه؟ و اينكه ژل رويال روي همسرتون چ تاثيري داشت و روزي چقدر مصرف ميكردن؟

گلم از دو روز پیش شروع شده

ژل رويال چون آنتی اکسیدان زیاد داره به اسپرم کمک می کنه در برابر عوامل محیطی مخرب بهتر مقاومت کنه، حالا حساب کن بدن همسرم آنتی بادی علیه اسپرم های بدن خودش می‌سازه و همه به هم می چسبن

ممنون مامان مرجان خدا نی نی تو حفظ کنه سپردم بخودش هرچی صلاحه از غروب حالت تهوع و یک کمی هم گرفتگی ...

ان شاءالله که خیره عزیزم🌼

توکلت به خدا باشه☘

از همه بیشتر به احوالمون آگاهه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
طبق تجربه دوستان بله لکه بینی داشتن شیاف و اگر امپول دارید استفاده کنید کمی هم شیره انگور بخورید&nbs ...

آره دقیقا اثر داره، فقط من چون دوباره آسپرين شروع کردم دوباره دیشب لک دیدم😢😢😢 دکترم گفت فعلا قطع کنم آسپرینو

فقط یه نکته، لک بعد انتقال به خاطر دستکاری اسپکولوم هست موقع انتقال جنین، یه ذره زمان بدی خوب میشه