2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع ا ...

رحمت خدا همیشه هست . برات خییییلییییی خوشحالم .انشالا نصیب همه بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پروتروپین ظاهرا نرماله....  Mthfr هم هتروزیگوته.....  پای وان رو چک نکردن؟

انا جون پای وان نرماله،برای هتروزیگوت ویتامینb6و ۱۲ نیاز نیست؟ 

هموسیتین رنجش از ۵ تا ۱۵ هست مال من ۷ بود

سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع ا ...

سلام خانمی مبارکتون باشه، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی عزیزم، خدا خیرتون بده از این خبرای امیدوار کننده میذارین

واقعا آدم تا قبل از معجزه باور نمی کنه ممکنه نوبت خودش هم بشه ولی خدا سر بزنگاه آدم رو شرمنده خودش می کنه و ما می فهمیم چه قدر عجول و کم طاقت بودیم

نمیدونم عزیزم،ولی با نسخه گرفتم،یعنی ۵ اشکال داره؟اگر بیشتر از ۳ماه بشه مشکلی پیش میاد?آخه تا اون مو ...

گلم نمیدونم اشکال داره یا نه ولی فولیک 5 موارد کاربرد خاص خودش رو داره مثلا خانم های بالای 40 سال یا برخی مشکلات ایمنی یا انعقادی، سر خود مصرف نکن عزیزم از دکترت بپرس 

فقط چون این ویتامین محلول در آب هست اگر بالفرض هم زیاده روی کرده باشی از همین امروز هم دوز صحیح رو مصرف کنی جای نگرانی نیست، اضافه اش راحت دفع میشه

سلام عزیزم⁦☺️⁩ تو خوبی؟ خدای نکرده مشکل خاصی نداری؟ انشالله که بخیر وخوشی میگذره و با یک حال خوب بغ ...

عزيزم ب سلامتي انشالله 

ن منم خوبم و روزا ميگذره تا ببينيم چي ميشه

فقط يكم كم طاقتم برا ديدنش روزشماري ميكنم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
آها الان دوباره دقیق خوندم🙈🙈🙈🙈، اگر دکتر تجویز کرده درسته همون رو استفاده کن

ممنون عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستاي مهربون قديمي دلمممم خيييلي واستوووون تنگ شدددده، هيچ جاي مجازي اين تاپيك نميشه واسم، هركسي ميتونه لطف كنه يه خبري به من بده ببينم چي به چيه، كي مامان شد كي زايمان كرد از نينيا چه خبر ؟