2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

[QUOTE=96560553]من بودم صنعتی و سنتی رو با هم نمیزدم😂😂😂[/QU           آره من خودمم به خاطر همین پرسیدم،پس نمیخورم  😂😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خیلی عالیه، پس احتمال زیاد بشه pgd کرد گلم نمی دونم چه ناهنجاری هایی رو میشه بررسی کرد ولی میزان مو ...

فك كنم اگه تو سرم نمك بزاره نميشه خيلي بررسي ها رو روش انجام داد، بهتره از ازمايشگاه بپرسه كه ميخواد هم پاتولوژي هم ژنتيكي بررسي بشه اونوقت ميگن تو چي ببره

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دیروزرفتم سونوبهم استرادیول داده قراره دوشنبه بازبرم براسونواگه ضخامت آندومترم خوب باشه امکان دا ...

آره میشه ، منم دارم استرادیول میخورم.

دفعه قبل وقتی ۳ پری رفتم ، استرادیول رو داد شروع کردم تا ده روز. بعد دوباره سونو شدم ، و ۵ روز بعد از سونوی آخر گفت زمان انتقاله.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
محيا جان نميدونم موردي كه شما ميگي در مورد من صدق ميكنه يا نه ولي بتاي من حداقل تا 42 هزار رفته بوده ...

بتاي منم خيلي بالا رفته بود حتي قلب هم داشت دكتر گفت به احتمال زياد خونرساني بهش مشكل داشته كه ادامه رشد نداده، يعني منظورم اينه كه مهم نيس از كِي و با چه بتاي همين كه افت كنه ممكنه مسئله انعقادي باشه،، كدوم فاكتورتون باعث شد بگن اصلا ب٦ و ١٢ لازم نيست؟؟ يعد اينكه هموسيستين پايين باشه مشكلي نيست ولي بالا باشه مشكله؟؟؟ فك كنم بر عكسه نه؟؟ البته منم بلد نيستم دارم ميپرسم

...
آره میشه ، منم دارم استرادیول میخورم. دفعه قبل وقتی ۳ پری رفتم ، استرادیول رو داد شروع کردم تا ده ر ...

مرجان جوني سلام خوبي؟ عزيزم شما هموسيستينتون چن بود و رنج آزمايشگاه چي بود؟ كه دارين ب٦ و ١٢ ايتفاده ميكنين؟

...
سلام عزيزم ممنوم🙏🏼💕 عزيزم من ايران ميكرو انجام ندادم و مشكلمون واريكوسل همسرم و تعداد كم اسپرمها ...

هاناجون وقتي گل دخملي رو شير ميدي محيا رو يادت نره دعا كني😉 عزيزم يه سوالي داشتم يادمه شما انعقاديا رو چك كردي ميتونم سوال كنم هرروزيگوت بودي ايا؟ و فاكتور هموسيستين چه طور بود؟"

...

سلام دوستان

من امروز ازمایش دادم متاسفانه منفی بود تیتر بتا صفر بود ۲تا جنین انتقال داده بودم روز ۱۶ انتقالم بود چقدر بده این ناامیدی انگار یه تیکه از وجودت ازبین میره خدا واسه هیچ کسی این روز و نیاره با مرکز تماس گرفتم میگن تا ۲روز دگه داروهاتو ادامه بده و از بده ولی میدونم بی فایدس😢😢😢

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
مرجان جوني سلام خوبي؟ عزيزم شما هموسيستينتون چن بود و رنج آزمايشگاه چي بود؟ كه دارين ب٦ و ١٢ ايتفاده ...

اون فاکتورم مشکل نداشت ، بذار برم از رو پیدا کنم دقیق بهت بگم.

مرجان جوني سلام خوبي؟ عزيزم شما هموسيستينتون چن بود و رنج آزمايشگاه چي بود؟ كه دارين ب٦ و ١٢ ايتفاده ...

عزیزم زده رنجشو بین ۵تا ۱۵ و من ۸.۸ بوده.

من lgG  ام بالا بود.

سلام دوستان کمکم کنید لطفا خیلی نگرانم😢😢😢😢من فروردین ماه عمل پولیپ داشتم و خراش آندو متر ازون موقع سه بار پریود شدم مقدار خونریزیم خیلی خیلی کم شد تعداد روزاشم کم شده خیلی نگرانم نکنه دخیرم اومده پایین؟

😍😍خدایا شکرت
بتاي منم خيلي بالا رفته بود حتي قلب هم داشت دكتر گفت به احتمال زياد خونرساني بهش مشكل داشته كه ادامه ...

در مورد b6/b12 نميدونم چي باعث شد بگند لازم نيست ولي هموسيستئين من 3.4 بود رنج نرمال 6.4 تا 13.2 كه مشخصا از زرناني پرسيدم اين مورد رو گفت پايين بودنش مهم نيست 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان من امروز ازمایش دادم متاسفانه منفی بود تیتر بتا صفر بود ۲تا جنین انتقال داده بودم روز ۱ ...

خیلی متاسف شدم اما امیدتو از دست نده منم قبل بارداری دو تا انتقال منفی داشتم وای که چه روزای مزخرفی بود اما میگذره انشالله انتقال بعدی مثبته

تیکر تولد دختر نازنینمه 
هومت جان بیبیچک نزدی من خیلی وسوسه میشم بزنم چقدر سخته انتظار هیچ علایمی نداری؟

نه بابا

بی بی چک که بیشتر استرس میاره

منم هیچی ندارم😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️