2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
میکرو زیفت یعنی هم میکرو اینجکشن انجام میدن هم جنینارو ز طریق لاپارسکوپی تو لوله میزارن که درصد گرفت ...

ممنون  انشالله.

کانادا هستم، اتفاقا خیلی اصرارم کردیم که دوتا بذارن ولی گفتن قانونِ، زیر ۳۵ سالی،...

دیگه تسلیم شدیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشكر خوبيم عزيزم😍🌸انشالله قسمت تك تك منتظرها💕

هاانا خانم تبریک میگم میشه بگید چند تا جنین انتقال دادین بعد انتقال هم چقدر استراحت کردین امروز روز 9 انتقالمه انشالله قسمت همه منتظرا

ممنون   انشالله. کانادا هستم، اتفاقا خیلی اصرارم کردیم که دوتا بذارن ولی گفتن قانونِ، زیر ۳۵ ...

عزیزم من زیر 35 سالم بودم برام 4تا و6 تا انتقال دادن به تعداد نیست انشالله زود باردار شی اونجا نگفتن بعداز انتقاله جنین چقدر استراحت کتید

گلم با خیال راحت برگرد خونه، اصلا اگر پلیس اونجا اجازه میده صندلی عقب دراز بکش، نهایت اگر به دلت نیس ...

ایرانم اینجوریه:؟ اینا تا انتقال دادن، گفتن پاشو برو دسشویی! بعدشم میتونی بری خونه! یه ربع رفتم یه جا قایم شدم که دیرتر بتونم  برم دسشویی   همونجا تو کلنیک خواستم بشینم رو یه سککو، برآوردم از فاصلم تا نشیمنگاه کم از آب در اومد و محکم شد نشستنم.

از همونجام برگشتیم خونه، نسبتا آروم اومد، ۳ ساعت و نیم عقب ماشین بودم، سخت بود یه جاهاییم دستانداز بود،...

خلاصه کلی نگرانِ جوجم شدم   خودمو دلداری میدم که بلاستوِ قوی و محکمه   ،....     دیگه توکل به خدا

ویتاگنوس رو با متفورمین میشه خورد این دوتا دارو رو نمیدونم هیچوقت استفاده نکردم    

ممنون عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شادی جان شما هم جنین انتقال دادی؟

آره،تازه.

گفتن زندگی عادیتو داشته باش، نرو تو رختخواب  فقط ورشا و کارای سنگین انجام نده، به خودت فشار نیار، چیز سنگین بلند نکن،...

مایعاتم گفتن زیاد بخور که دسشویی زیاد بری!

١٥تا كه ١٢تا جنين شد  من خودم مشكلي ندارم فقط همسرم مورفولوژيش پايينه

سلام عزیزم اسم اون دوتا آمپول چی بود؟اگه مایلید میشه بگید مورفولوژی نرمال چند بود و در روز پانکچر برای تشکیل جنین با این تعداد مورفو مشکلی پیش نیامد؟قبلش برای تقویت به همسرتون دارو داده بودند؟ پیشنهاد آی یو آی به شما ندادند با توجه به ذخیره خوبتان؟ ببخشید خیلی سوال کردم اگه دوست داشتید جواب بدین دکتر من قرار عارفی تو بیمارستان بهمن باشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
عزیزم من زیر 35 سالم بودم برام 4تا و6 تا انتقال دادن به تعداد نیست انشالله زود باردار شی اونجا نگفتن ...

اینا پولِ آی وی افو از دولت میگیرن، دولتم شرط گذاشته که واسه زیر ۳۵ سال فقط میتونن یه دونه جنین انتقال بدن. اگه خودِ بیمار کل هزینرو خودش بده، اون وقت دوتا میذارن.

آره،تازه. گفتن زندگی عادیتو داشته باش، نرو تو رختخواب   فقط ورشا و کارای سنگین انجام نده، به ...

چه جالب من روزی که انتقال دادم رفتم دسشویی بعداز نیم ساعت خیلی ناراحت شدم. از اون روزم تقریبا استراحت مطلقم ,چند روزه انتقال دادی؟