2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
پریا جون  قبل شروع داروهای آی وی اف مکمل استفاده کردی؟

بله عزیزم،یک ماه ماساژ رحم تخمدان و بادکش کردم،،ویتامین ای ،امگا سه،ویتامین دی،ویتامین سی،فولیک اسید،ژل رویال،عسل سیاهدونه،دارچین زنجبیل،ارده شیره،ورزش،

پارسال قبل از میکروی قبلیم اووبوست خوردم که تاثیری نداشت،این سری این کارارو کردم از یه ماه قبل

ولی الان فهمیدم باید از سه ماه قبل انجام میدادم چون پروسه تولید تخمک سه ماه طول میکشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
میشه قبل انتقال بررسیش کرد؟ مثلا با pgd نگرانم جنینای باقیمونده هم مشکل داشته باشه اگه احتمالش وجو ...

بنظرم برید سوال کنید

من یه خانوم تو رویان دیدم گفت خودم سه بار باردار شدم ولی هرسه تا سقط شدن

بعد اومدم اینجا گفتن مشکل کروموزومی داره اسپرم شوهرم

حالا میگفت باید هر جنین که تشکیل میشه آزمایش بشه که سالم باشه. برا هرجنین هم ۱/۵ میگیرن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هاانا خانم تبریک میگم میشه بگید چند تا جنین انتقال دادین بعد انتقال هم چقدر استراحت کردین امروز روز ...

سلام عزيزم من فقط يه جنين برام انتقال مى دادن و بار سوم مثبت شدم 

استراحت هم اصلا مطلق نداشتم خيلى معمولى 

كارهاى سنگين نمى كردم اما از روز سوم همه كارامو خودم انجام مى دادم و حتى كارهاى خونه و خريد 

اما بينهايت بار سوم آرامش داشتم تا حدى ك فراموش مى كردم انتقال دادم

انشالله قسمت خودت و همه منتظرها به زودى زود🙏🏼💕

من فقط آناناس خوردم، دو سه بار هم نشاسته، 

متشکرم از راهنماییتون 

برای منم دعا کنید، محتاجم به دعا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بيا خب پاي وان هموزيگوتي فك كنم بايد ب ٦ ب١٢ رو يكي دو ماه قبل از انتقال داشته باشي خب خاكستري هم هم ...

عزيزم من از وقتي يادم مياد ب كمپلكس ميخورم و قبل از انتقالم برام asa  نوشت زرناني از سه ماه قبل انتقال ميخوردم 

همون كافي نبوده يعني؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

دوستهای خوبم.. چند روز بعد از شروع مصرف داروها پانکچر و چند روز بعدش کاشت انجام میشه؟ من ۱۶ روز سوم پریودی بود که داروها رو شروع کردم ۲ مرداد هم عروسی داداشمه.... دکتر گفت قبلش باید کاشت بشه گفت شاید بشه طولش بدیم بد نمیشه😣

تارا جون از اتاق فرمان اشاره ميكنن خاكستري نبود مرجان بود كه بتاش افت كرد ب٦ و ب١٢ خورد، به هرحال شم ...

محيا جان نميدونم موردي كه شما ميگي در مورد من صدق ميكنه يا نه ولي بتاي من حداقل تا 42 هزار رفته بوده اونروز تو گاندي خودشون ديدن تعجب كردن 

بنظرم برید سوال کنید من یه خانوم تو رویان دیدم گفت خودم سه بار باردار شدم ولی هرسه تا سقط شدن بعد ...

تو گاندي دوستم پرسيده بود گفته بودن چه يك جنين چه 5 جنين حدود 4 ميليون ميشه البته طبق تعرفه شركت نفت 3 تومنشو ميده و اگه ميدونستم اينقدر تاثير داره حتما ميگفتم انجام بدند 

دوستهای خوبم.. چند روز بعد از شروع مصرف داروها پانکچر و چند روز بعدش کاشت انجام میشه؟ من ۱۶ روز سوم ...

گلم الان کدوم مرحله از سیکلی؟ 

روز پانکچر که اصلا معلوم نمیشه دقیق، ولی جنین ها رو معمولا روز دوم یا سوم یا پنجم انتقال میدن

عزيزم من از وقتي يادم مياد ب كمپلكس ميخورم و قبل از انتقالم برام asa  نوشت زرناني از سه ماه قبل ...

حتي يادمه اينحا تو پستهاي دوستان ديده بودم كه b6-b12 كمك ميكنه گفتم بهشون گفتن نيازي نيست همين ب كمپلكس كه ميخوري كافيه و يك فاكتوري هم تو آزمايشام بود كه گفتن به اين علت اصلا نياز نداري 

من فاكتور هموسيتئينم زير رنج نرمال بود كه به زرناني گفتم گفت مهم نيست بالا باشه مشكل ايجاد ميكنه!