2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست
دست رو دلم نزار عزیزم😐😐نمیزنه هر کاری میکنم .. یه بار مجبورش کردم بازو رو نگه داره هپارین بزنم . د ...

شوهره دوستمم براش نمیزد باورت نمیشه ولی خودش باهزار بدبختی تزریق میکرد کاره خوبی چند روزه اول رو بگو یکی برات بزنه ازش خاهش کن یادت بده خودت بزنی 

دوستان عزیز سلام من تا الان کاربر خاموش بودم ولی خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم کسی دکتر عابدی ا ...

یکی از دوستان پیش ایشون انتقال داد ومثبت شد وپسرش ر بدنیا آورد ومستقیم طبیعی باردارشدن پسر دومش ر.

خیلی ازش تعریف میکرد واصرار داشت منم برم پیش این دکتر.

هم ازاخلاقش هم تبحر هم ازوقت خوبی که برای مریض میداره.....تعریف میکرد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ژیلا عابدی منظورتِ؟ دکتر خوبی هست قبلا بیمارستان بهمن بود نمیدونم هنوز اونجاست یا نه. خیلی د ...

آره عزیزم منظورم همونه الانم بیمارستان بهمنه 

من پیشش پانکچر انجام دادم میخواستم برای انتقال مطمئن بشم برم پیشش یا نه 

دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

عزیزم خدا برات حسابی جبران کنه 

ناراحتی داره اما خیلی غصه نخور بعضی وقتا ما متوجه حکمتش نمیشیم که چرا داد ، چرا گرفت

اما واقعا از ته ته قلبم برات آرزوی مادر شدن میکنم که به امید خدا به زودی طبیعی و بی دردسر حامله بشی دوستم😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یکی از دوستان پیش ایشون انتقال داد ومثبت شد وپسرش ر بدنیا آورد ومستقیم طبیعی باردارشدن پسر دومش ر. ...

اخلاقش که عالیه  خیلی خوش رو خوش برخورده واقعا برعکس عارفی که همیشه همه ازش مینالن 

شیاف خارجی عزیزم.من اولش شیافم کلا اندومترین بود که خارجیه و روزی سه تا...بعد کم شد تا رسید به ر وزی ...

عزیزم.من.تا سه روز دوتا امپول پروژسترون50داشتم و بعد شیاف سیکلوژست 400روزی دوتا داشتم از روز4انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شریعتی ۲ تا درمونگاه داره یکی اسمش شهید داستانیه ودیگری کلینیک ویژه.. دکتر ارولوژی اون زمان ک ما میر ...

مرسی عزیزم فهمیدم شوهرش تا دکتر یا تو درمانگاه بهش نگن هیچی رو انجام نمیده 

مرسی عزیزم فهمیدم شوهرش تا دکتر یا تو درمانگاه بهش نگن هیچی رو انجام نمیده 

مردا همینن دیگه زورشون میاد. شوهر من ک هر وقت میگفتم مرخصی بگیر  قیافش اینجوری میشد😨😨😩😩 میگفتم دکتر بهم گفت باید بریم.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مردا همینن دیگه زورشون میاد. شوهر من ک هر وقت میگفتم مرخصی بگیر  قیافش اینجوری میشد😨😨😩😩 میگ ...

شوهرش با یکی همونجا حرف زده بار اول مثبت شده و اونم دارو مصرف نکرده همینو داره بهونه میکنه منم بهش گفتم شاید اون اقا اصلا مشکل نداشته باشه که بهش دارو ندادن بازم مرسی عزیزم از راهنماییت 

گلم پرولاکتین وسط سیکل و بعد از تزریق دارو ها اندازه گیری شده اینجا و بیش لاین نیست، کلا برای باردار ...

برا من كمي بالاس بازم كه البته فكر ميكنم به خاطر استرسه، دكتر طرازي گفت در اين اندازه ها اهميت نداره و نرمال حساب ميشه ولي من ميترسم تاثيرگذار باشه سرخود دارو ميخورم، از ٣تا٢٦ بود رنج ازمايشگاه برامن ٣٦ بود

...
عزیزم خدا برات حسابی جبران کنه  ناراحتی داره اما خیلی غصه نخور بعضی وقتا ما متوجه حکمتش نمیشیم ...

عزيزم ممنونم ازت ولي من زمان ندارم

قبل از انتقال از خدا خواستم اقلا تو اين يك مورد ديگه راه سختو انتظار طولاني رو پيش پاي من نگذاره چون واسه خيلي چيزا زمان هست ولي واسه بچه دار شدن متاسفانه نه و نميدونم انتقال بعديم چي ميشه ؟ فقط يك بسته چهارتايي جنين دارم الان با اين اتفاق كه افتاده شك كردم كه نكنه چون آزمايش dfi واسه شوهرم ننوشتن اسپرمها ايراد داشته پس اون 4 تا جنين هم ممكنه مشكل داشته باشه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم