2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
شما هم بعداز سقط شكمتون انگار سفت شده و يا ورم داشت؟ يه سوال ديگه چقدر طول كشيد خونريزيتون با اي و ...

اره یه کم احساس میکنم شکمم بزرگتر شده ، اره منم ای وی اف کردم تا ده روز خونریزی داشتم بعدش هم تا چند روز لکه بینی داشتم

عزیزم اگه پوچ باشه و ب لک بینی افتاده باشی خودش میوفته منم ی سقط داشتم خیلی دکتر گفت بیا کورتاژ ولی ...

مال من پوچ نیس 

سقط فراموش شده س احتمالا

اما فعلا لک بینی ندارم

ترجیحا می خوام منتظر باشم تا خودش دفع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلینیک ویژه چیه؟ دخترعموی من کلا مرکز ناباروری نرفت دکترایی که قبلا رفته بود دکتر زنان معمولی بودن ت ...

شریعتی ۲ تا درمونگاه داره یکی اسمش شهید داستانیه ودیگری کلینیک ویژه.. دکتر ارولوژی اون زمان ک ما میرفتیم یعنی پارسال تابستون ۲ روز درهفته بود ۱ روز  می اومد بخش نازایی و ۱ روز کلینیک ویژه بود.. میتونه تو نت بزنه  برا نوبتدهی کلینیک ویژه و خودش وقت بگیره و بره .. اینجوری دلش آرومم  میشه.. اون زمان دکترشون اترج بود اسمش.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

6.زینبی بابا

7. رویا، 

8. لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam، پریچهر 61

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, armaghan

لی_لا1  . 30.

[QUOTE=96428132]شما هم بعداز سقط شكمتون انگار سفت شده و يا ورم داشت؟ يه سوال ديگه چقدر طول كشيد خونريزيتون با اي و ...[/QUOT

لکه بینی داشتم رفتم سونو که البته همزمان شد با سونوی هشت هفته که گفت تو هفته هفت رشدش متوقف شده ، بعدشم هم بهم گفتند احساس دفع داشتی کف حمام باش ، که بینی که دیگه شکلش نشه بود ، فقط واسه من جفتش جدا دفع شد جنین جدا ، جنین که خوب مشخص بود یه چیز گوشتی داخل یه کیسه بود و یه کیسه کوچولو مثل تخم مرغ آبکی بود بعدشم که رفتم سونو

نه تقصير همون امپول بوده ضخامتت، خب طبيعيه وقتي ميزنيم تا چسبندگي ها رو جمع كنه خود ضخامتو هم ج ...

حالا اینسری دیگه ندادن بهم ..فقط استرادیول دادن واسه ضخامت.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم من خونه مامانم 4تا پله داره تا سرویس بهداشتی من اونو رفتم 40تا خیلی زیاده من نمیتونم بگم برو ض ...

اره عزیزم خودمم ۳ روز رو نمیرم زنگ میزنم درمونگاه یه خانومی هس میاد میزنه..

دوستان عزیز سلام من تا الان کاربر خاموش بودم ولی خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم کسی دکتر عابدی اصل رو میشناسه کسی نظری دربارش نداره من تعریفش رو شنیدم ولی اینجا هیچ حرفی ازش نیست ☹☹☹☹

عزیزم خیلی ناراحت شدم من دفعه قبل با چه خوشحالی از مایشم مثبت شد حاملگیه خارج رحم گرفتم یه هفته بیما ...

برنا جان شما پیش دکتر فروتن میرین؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بگو شوهرت برات بزنه یاد میگیره کم کم 

دست رو دلم نزار عزیزم😐😐نمیزنه هر کاری میکنم .. یه بار مجبورش کردم بازو رو نگه داره هپارین بزنم . دستش میلرزید نگاهم نکرد. پوستم تکون میخورد سوزنو کردم تو  و در آوردم..

دوستان عزیز سلام من تا الان کاربر خاموش بودم ولی خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم کسی دکتر عابدی ا ...

عزیزم ژیلا عابدی منظورتِ؟

دکتر خوبی هست قبلا بیمارستان بهمن بود نمیدونم هنوز اونجاست یا نه.

خیلی دکتر خوب و با سواد داریم که اینجا اسمشون نمیاد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی