2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیزم فقط سونو انجام دادم و بقدری استرس داشتم که هیچی از دکتر نپرسیدم وقتی گفت همه چی خوبه،دیگه کلای ...

خوب همین دیگه از عکس سونو گفتم عمق رحم نوشته،فکر کنم دیگه اندازه گیری نکنن یا شاید روز پانکچر وقتی بی هوشی اندازه بگیرن

خيلي متاسفم تارا واقعا حرفي براي گفتن نداشتم اين مدت با سكوت فقط پياماتو ميخوندم تا جوياي حالت ...

ممنونم عزيزم خداروشكر شماها هستين وگرنه دق ميكردم 

دمنوش بغير از زعفرون چي بخورم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای گل. من از کاربرای قدیمی اینجا هستم صفحات آخرو هرچی نگاه کردم پستهای آنا جونو ندیدم. خبر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

آنا حسابی سرش شلوغه با جوجه هاش کمتر فرصت می کنه اینجا بیاد😉😉😉😉

دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

تارا جان چه کار خوبی کردی بهمون خبر دادی، اتفاقا دیشب دنبالت بودم تو پستها، الهی که خدا به زودی دلتو شاد کنه

الان حسابی برای همه مون دعا کن 

امیدوارم خیلی زود بیایی و از معجزه خدا برامون بنویسی دفعه بعد همه مراحل رو بی استرس طی کنی

بچه ها كسي ميتونه كمكم كنه حالا اين يعني چي؟ يعني پرولاكتين بالا ي ٢٥ خوبه يا بده؟؟

گلم پرولاکتین وسط سیکل و بعد از تزریق دارو ها اندازه گیری شده اینجا و بیش لاین نیست، کلا برای بارداری حد اولیه هورمون های باید نرمال باشه گلم، ذهنتو درگیر این مقالات نکن، اگر مقاله ایی تو ژورنال معتبر بین المللی چاپ شد ارزش داره و گرنه پایان نامه عادی خیبی نمیشه بهش استناد کرد

يعني ممكنه؟ عزيزم ما سالهاست كه سونو ميريم پيش اين خانم دكتر و تا حالا نديدم نظري بده و چيزي غير از ...

اون خانم دکترم که گفته تا دو هفته احتمالا دفع بشه

من الان شرایطم مث شماس

امروز می رم دکتر

حدالامکان نمی خوام کورتاژ شم

منم لک بینی ندارم

اما توانایی کورتاژ و بیمارستان رو ندارم

بچه ها كسي ميتونه كمكم كنه حالا اين يعني چي؟ يعني پرولاكتين بالا ي ٢٥ خوبه يا بده؟؟

محیا جون به مقالات ایرانی اصلا اعتماد نکن

اینی که فرستادی ناقصه 

نتایج رو ننوشته

اون خانم دکترم که گفته تا دو هفته احتمالا دفع بشه من الان شرایطم مث شماس امروز می رم دکتر حدالامک ...

عزیزم اگه پوچ باشه و ب لک بینی افتاده باشی خودش میوفته منم ی سقط داشتم خیلی دکتر گفت بیا کورتاژ ولی صبر کردم خودش بیوفته ۱۶روزم بعد لک بینیم افتاد

گلم زدن یا نزدنش رو اگه از دکترت بپرسی بهتره، پس احتمال زیاد لکه بینی شما به خاطر هپارینه

سلام عزیزم ببخشید ممکنه درخواست دوستی منو قبول کنید؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم من دفعه قبل با چه خوشحالی از مایشم مثبت شد حاملگیه خارج رحم گرفتم یه هفته بیمارستان بستری بودم کاملا درکت میکنم انشالله دفعه بعد حتما نتیجه میگیری