2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من یک هفته قبل پری بشم و قبل از وارد سیکل ای وی اف بشم ی چهار روزی فک میکنم انغوزه خوردم بعد که پریود شدم ی چیز گوشت طور که خونی بود ازم خارج شد و روز دوم که شروع به آمپول زدن کردم روز شش رفتم سونو دکتر تخمکات کمه نکنه به خاطر انقوزه کسی تاحالا خورده میدونه چ واکنشی رورحم داره؟ 

...... 
بیمه من تامین اجتماعیه عزیزم

از دوستان با تامین اجتماعی این سرم گرفتن ،باید از  مسول تایید یه برگه بگیری و دکترت مهر بزنه و هرچی مدارک پزشکی خودت و همسرت داره  و حتی آزمایشات بارداری با خودت بردار  بهمراه شناسنامه ها اگه پزشکشون تایید کنه سرم میگیری 

دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

اخه شما هنوز دو روزه داروهاتو قطع کردی شاید خود به خود دفع بشه

فرصت نمیشه برم قم متاسفانه چون باید سه شنبه تزریق کنم حتما باید فردا سرم رو بخرم امیدوارم با پروند ...

پرونده و تاریخش مهم نیست هر چی دهری با خودت بردار برو داروخانه شهید کاظمی 

دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

تارا جون متاسفم دوستم ولی بازم خدا رو شکر  مول رد شد و اینم میگذره و دوباره با همت قوی تر جنینای بعدی رو انتقال میدی و همه ی ابن سختیها خدا برات جبران میکنه انشالله

اخه شما هنوز دو روزه داروهاتو قطع کردی شاید خود به خود دفع بشه

يعني ممكنه؟
عزيزم ما سالهاست كه سونو ميريم پيش اين خانم دكتر و تا حالا نديدم نظري بده و چيزي غير از اون بشه. البته گفت شايد اگه دو هفته صبر كنند خودش دفع بشه ولي اين ساك با يك هفته دفع نميشه بخصوص كه لكه و خونريزي هم تا حالا نداشتي. ولي گفت حتي الامكان رحمتو دستكاري نكنند بهتره

نميدونم بنظرتون خودم دو هفته صبر كنم يا آخر هفته برم دكترم ؟ نميخام كورتاژ بشم 

راستي اون دو تا احمق هماتوم رو بعنوان توده ديده بودند!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم خونه ماهم ۴۰ تا پله داره . اونسری فقط روز اول بالا رفتم و بعد تا ۱۵روز بیرون نرفتم. یکی از اقو ...

عزیزم من خونه مامانم 4تا پله داره تا سرویس بهداشتی من اونو رفتم 40تا خیلی زیاده من نمیتونم بگم برو ضرری نداره به نظرم حداقل 3روز اول نرو ان شاءالله اینسری مامانی عزیزم

خدا جونم شکرت...
من هم اگر اضطراب بزاره بهتر ميشم فقط استرس داره داغونم ميكنه، عزيزم چند مدت طول كشيد خودت و همس ...

عزیزم برا ما 2 دوره دارو داد ک سه ماه طول کشید.دو ماه اول رو اقدام نداشتیم ماه سوم اقدام بود و همون ماه نتیجه گرفتیم.رژیم و اینا هم داد ک باید تا جاییکه میتونی رعایت کنی و زالو درمانی برا همسرم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم برا ما 2 دوره دارو داد ک سه ماه طول کشید.دو ماه اول رو اقدام نداشتیم ماه سوم اقدام بود و همون ...

مرسي عزيزم، خدا رسونده يكي از شاگرداشونو پيدا كردم ميخوام برم با توكل به خدا، ببين نيوا جون يادم نيس شرايط اس همسر شما چه طوري بود ميشه بگي؟

...
يعني ممكنه؟ عزيزم ما سالهاست كه سونو ميريم پيش اين خانم دكتر و تا حالا نديدم نظري بده و چيزي غير از ...

خيلي متاسفم تارا واقعا حرفي براي گفتن نداشتم اين مدت با سكوت فقط پياماتو ميخوندم تا جوياي حالت باشم و جز دعي خير برات كاري برنميومد ازم، فقط خيلي خيلي خوشحال باش كه مول رد شد چون واقعا خطرناك و دردسره، ببين حالا كه به لطف خدا مول نيست شما ميتوني صبر كني خودش دفع بشه، من كه سقط داشتم صبر كردم خودش دفع شد، اصلا عجله نكن فعلا، ميتوني دمنوش استفاده كني اونم در حد متعادل نه إفراطي، كمك كنه به دفع، حالا جنين هاي بعدي اماده ي فرود تو دل مامانشونن نبري بدي دستكاري كنن خب يكي دو هفته رو صبر كن اثر پروژسترون ها بره خودش حل ميشه انشالله نيازي به كورتاژ نيست

...