2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من که یادم نمیاد ازمایش قند داشته باشم.یعنی اون محلولو خوردی؟ من فقط یه بار ازمایش‌ کلی دادم که دکت ...

عزيزم همون يك بار كه اول بارداري انجام دادي درسته ديگه ، الان هم كه همون قند با گلوكز هست كه اول مرداد ميگي بايد انجام بدي ، بيخود هم استرس نداشته باش كه استرس خودش قند رو ميبره بالا .

چ غم.انگیز😕 واقعااینجوریش دیگه خیلی سخته...خدا خودش به همه کمک.کنه

خیلی دلم گرفت...چقد سخته اینجوری.خدا خودش مواظب همه نی نیا باشه و صحیح و سالم بذاره توی بغل ماماناشون

من دعای هرشبم همینه که خدایا مواظب تموم نی نیا باش و همه ی منتظرا رو به ارزوشون برسون

من فکرنمیکردم تو هفته های بالا دیگه خطر سقط وجود داشته باشه...ان شاالله برای هیچکس اتفاق نیفته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبسم جون از دکتر چوبساز راضی هستین؟ می شه بگین مشکلتون چیه ؟

عزیزم خودش خوبه اما مطبش بی حد شلوغه ، مهمترین عیبش هم اینکه اکثران خارج کشوره و مطب و میسپره به دکترهای ناوارد مثل خاوران ، مشکلم کم تحرکی اسپرم ، درکل بنظرم کشاورزی بهتره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من امروز سونو کردم نسبت به دو هفته قبل رشد نداشته  مال منم اینجا تموم شد

ان شاالل خیره.نا امید نباش.بدون خدا اگه بخواد براش کاری نداری توکلت رو از دست نده من دقیقا همون ماهی که دکتر نا امید بود و آزمایشام افتضاح طبیعی باردار شدم.شوکه شدم.البته خدا نخواست و خارج رحم شد ولی هنوزم باورم نمیشه حامله شده باشم.از نظر علمی اصلاجور در نماید اما وقتی خدا بخواد میشه

دونه ای ۳۷ گرونه ،بیمه ساپورتش میکنه ؟

يادم رفت بپرسم بيمه قبول ميكنه يا نه 

ولي خوبه بهتر از درد عضلانيه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تبسم جان دکتر چوبساز کارش عالیه ولی فکر کنن انتقالاش رو تهران انجام میده

بله گلم فقط ویزیتش اینجاس مابقی کارهاش تهرانه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم میشه بگی از کجا خریدی؟ 

عزيزم داروخانه بيمارستان بهمن داره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانمهای گل که اننقال دادید شماها با امپول پروژسترون اذیت نشدید؟؟ من انتقال اولم دچار تب و لرزمیشدم و جفت با  سنم آبسه کرده بود دیگه قطع کردم شیاف گذاشتم ، شما با این امپول چ کردید که اذیت نشدید؟؟؟

امروز دکترم گفت میتونی شیاف بزاری اما بنظرم شیاف خیلی جذب نمیشه

عزيزم همون يك بار كه اول بارداري انجام دادي درسته ديگه ، الان هم كه همون قند با گلوكز هست كه اول مرد ...

مرسی عشقم.پس‌همونه.فکرکردم برای بعضیا چند مرحله‌مینویسن مثلا

چشم عزیزم.راستی این ازمایشو توی دو مرحله میگیرن؟یعنی صبحونه چیزی با خودم ببرم اونجا بخورم بعد دوباره تکرار کنم؟اخه ازمایشگاهش خیلی پله میخوره گفتم اگه یک ساعت طول میکشه میمونم همونجا‌...

راستی قرص تیروئیدمو نخورم صبحش؟اخه برام ازمایش تیروئید هم نوشته دکترم همونروز

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خانمهای گل که اننقال دادید شماها با امپول پروژسترون اذیت نشدید؟؟ من انتقال اولم دچار تب و لرزمیشدم و ...

عزیزم نگران نباش من شیاف داشتم از همون اولش.یه بار هم امپول نزدم تا حالا.نفسی جون از روز سوم شیاف داشته.خارج هم کلا شیاف تجویز میکنن الهامی و هانا جون فکرکنم هردو شیاف داشتن.پس نگران جذب شیاف نباش از این نظر

درمورد درد امپول هم زیاد نمیدونم گلم

عزیزم نگران نباش من شیاف داشتم از همون اولش.یه بار هم امپول نزدم تا حالا.نفسی جون از روز سوم شیاف دا ...

ممنون گلم که خیالمو راحت کردی، شیاف ایرانی استفاده میکنی یا خارجی؟؟ روزی سه بار؟؟ 

خانمهای گل که اننقال دادید شماها با امپول پروژسترون اذیت نشدید؟؟ من انتقال اولم دچار تب و لرزمیشدم و ...

عزيزم من امروز از دكتر فروتن سوال كردم گفت شياف و آمپول اثرشون مثل همه ميتوني آمپول زير جلدي پروژسترون بگيري كه عوارض و دردش كمتره