2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
نینتپل جون بهتره ازفردا که یکشنبست بسم اله الرحمن الرحیم رو ختم کنی یکشنبه باید شروع شه. تو نت نوشته ...

عه چه خوب باشه سرچ میکنم مرسی که بهم گفتی عزیزم 💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم من چند روز پیش رفتم جنینامو از رویان انتقال دادم بیمارستان آبان  بچه های من تویه نی ...

عزیزم جنینهاتونو خودتون منتقل کردین؟ منم می‌خوام بیارم گاندی گفتن بهت باکس می‌دیم خودت میری و میاری و ما هیچ مسئولیتی قبول نمی کنیم شاید هم از بین بردن شاید هم سالم بمونن برای همین می خوام بدونم شما چی کار کردین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی درد داره سقط هفته هفتم؟  یعنی داروهامو که قطع کردم باید بمونم خونه و منتظر دفعش باشم؟

تار جونم چرا انقد ناامیدی اولش خیلی پرانرژی بودی ببین 😐

با اون بتا بالا که اخرین بار داشتی حتما جنین داری که انقد رفته بالا و رشد داشته ناامید نباش امروز برو همون سونو اسا انشا.. که میبینیش 

من تو نت که داشتم میگشتم یه خانومی نوشته بود جنینش تو هفته ۹ دیدن اولین بار که رفته سونو دیده نشده ولی دکترش گفته صبر کن احتمالا هفته های بعد مشخص میشه اینجام که بچه ها خیلی هاشون اینطوری بودن نا امید نباش اصلا.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم جنینهاتونو خودتون منتقل کردین؟ منم می‌خوام بیارم گاندی گفتن بهت باکس می‌دیم خودت میری و میاری ...

آره عزیزم باورت میشه ؟؟ خخخخ 

بیمارستان آبان تانک نیتروژن نداشت و رویانم تانک نیتروژناشو کسایی که برده بودن شهرستان نیاورده بودن 

خلاصه آبان یه فلاکس به ما داد و خیالمونو راحت کرد که همه بااین جنیناشونو منتقل میکنن 

خلاصه ما با یه فلاکس کوچولو نی نی هامونو منتقل کردیم فقط بهمون گفتن که نباید زیاد تکون بخوره 

ان شاءلله شما هم بسلامتی جنیناتو منتقل میکنی بعدشم مامان میشی به امید خدا

خداجونم شکرت       
لی لا جونم انشاءلله فردا صبح انتقاله  برای من و فینقیلیا دعا کن  نمیدونم چرا دلشوره دارم ...

شب و روزم شده دعا برات البته اگه قابل باشم. فقط خدا میدونه که چقد دلم میخواد نتیجه بگیری. به حق تمام آدمای خوبی که تو این دنیان،اینبار نتیجه اش بشه ۹ ماه دیگه زایمان و بغل کردن نی نی های سالم و خوشکلت. از فردا ثانیه شمار میذارم تا روز آزمایشت.مراقب خودت باش.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کاش به پورمطرود نشون میدادی، من مثلا آزمایش چکاپم سرخود میدادم، میبردم به پور مطرود نشون میدادم، مثل ...

منم فکرمیکردم مشکلی نیست واین ازمایشها رو دادم که خیالم راحت باشه و دیگه بهش فکر نکنم 🙄😁حالا تو نت خوندم که بدترین نوع جهشه هموزیگوت 😐 باید سلکسان میزدم بعد انتقال.. نمیدونم والا.اخه خیلی وقته که میگذره از پانکچرم.اون موقع بهم سی تا انوکسا هم داد زدم.فکرکنم دیگه باید برطرف میشده دیگه!

همسرمم میگه بفرست از واتساپ بهش.ببین چی میگه.ولی خودم روم نمیشه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شب و روزم شده دعا برات البته اگه قابل باشم. فقط خدا میدونه که چقد دلم میخواد نتیجه بگیری. به حق تمام ...

لی لا بخدا با خوندن پیامت بغضم گرفت فدات که انقد مهربونی ، مطمئنم پاداش کارهای خوبتو بزودی زود میگیری ، ان شاءلله خدا به اندازه بزرگی دلت بهت ببخشه  

مگه میشه دوستای خوبم برای دعا کنن و من مادر نشم ؟؟؟ 

💜💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
آره عزیزم باورت میشه ؟؟ خخخخ  بیمارستان آبان تانک نیتروژن نداشت و رویانم تانک نیتروژناشو کسایی ...

خوب الهی شکر که مشکلی پیش نیومد من خیلی توی دلم خالی شد وقتی این حرفو بهم زد. به ما هم گفتن زیاد تموم نخوره. ایشالله که شما هم انتقال بدین و به زودی زود مامان بشین

راستش نمیدونم ، من IgGام زیاد بود فقط. پروتئین سی و اس ام  توی رنج بود. اما اگر داروی اینایی ک ...

مرسی عزیزم.منم میرم امروز تهیه میکنم و مصرف میکنم تا ببینم دکترم چی میگه.فکرکنم من باید سلکسان هم بزنم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دیگه دکتر سعادت  سونوی بارداری انجام‌نمیده خواجه پور تو همون کلینیک آسا میدونید چطوره کارش؟

سونو واژینال انجام بده،اگه سونو شکمی نشون نداد بچه رو ،چون انا و مرجان برای قلب بچه و دیدن بچه سونو واژینال انچام دادن

کیفیت اسپرم های شوهرتون چطوره؟جنین خوب تشکیل میشه؟

کیفیت خوبی نداره اما با این حال جنین تشکیل میشه اما متاسفانه ب بارداری موفق ختم نمیشه برای همین اینسری قراره رو جنین پی جی دی انجام بدن

عزیزم شما هربار چند تا جنین تشکیل میشد واستون؟گریدشون چی بود؟

هر بار متغیر بود  

اخرین بار ۶ تا جنین بود اما گرید را بهم نمیگفتن و خودمم نمیپرسیدم ک حساس نشم میدونم گرید aنبودن

خانومایی که انتقال داشتین dfiش ازتون چند بوده؟ من dfi همسرم بالاست میکرو نکنیم خیلی بهتره تا وقتی که پایین میاد. خواهش میکنم جواب بدین. اونایی که باdfiبالا جواب گرفتن

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خدارو شکر یه اصفهانی پیدا کردم لطفا راهنماییم کنید چرا اصفهان ان تقال نمیدید؟مرکز ناباروی مشتاق خوبه ...

من ۳بار اصفهان مرکز مشتاق اانتقال دادم و متاسفانه نگرفت البته نمیگم مشکل از مرکز یا دکتر بوده اما بهرحال نشد

با مشورت خود دکترم تصمیم بر این شد برا ادامه کار برم یزد و پیش دکتر افلاطونیان واونجا ادامه دادم

بله مشتاق خوبه شما دکترتون کی هست؟تازه میخواید اقدام کنید؟اگر برای دکتر کلانتر نوبت بخواین باید از قبل زنگ بزنین و نوبتها طولانیه در غیر اینصورت ن تماس بگیرین برای دکترای دیگه بهتون نوبت میدن گروهی کار میکنن

هزینه ها ک دیگه همه جا گرونه اصفهانم همینطور من جدیدا از قیمتها خبر ندارم