2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتر بهم آزیترومایسین داد همراه استرادیول .  دلیل خاصی داشته؟

سلام خوبی😗باز ابن سینا میری؟؟؟؟؟

اولی رو کلا برای عفونت بدن قبل میکرو میدن دومی هم ک برای ضخامت اندو هستش دیگه 

ایشالله. خدا دل هردوتامون رو شاد کنه چند تا جنین انتقال دادی من 6 تا فریز داشتم 4 تاش رشد کرد وخوب ب ...

ووووووو. ماشالا ۴تا انتقال دادی😍😍

من دوتا انتقال دادم

میگن تو خارج از کشور فقط ده دیقه استراحت میدن

منم بعد از ۵۰ دیقه بلند شدم رفتم دسشویی

از دکتر اون قسمت پرسیدم بهم خندید گفت چییییی میگیییی🤣🤣🤣🤣

رحم چه ربطی به مثانه داره دختر😁

منم کلی خجالت کشیدم. ولی اونجا یه خانومی بود بعد ۲۰-۳۰ دیقه رفت دسشویی. گفت نمیتونم صبر کنم. دوبار هم رفت بیچاره. کسی چیزی بهش نگفت که خطر داره😊

نگران نباش اصلا به این چیزا نیست. فقط و فقط خدا باید بخواد و تمام☺️

ان شالله جواب بگیرم دوتامون. من تاریخ ازمایشمو ۲۶ ام زدن🙄🙄خیلی زیاده ۱۶ روز

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام عزیزم ممنون پی جی دی برای تعیین مشکلات کروموزمی جنین و یا تعیین جنسیته بسته ب نوع مشکل  ع ...

گلم pNA, یه جور شستشوی اسپرم هست که واکنش آکروزومی میدن به اسپرم تا سریع تر لقاح پیدا کنه و مراحل رشد جنین طی بشه، خیلی روش جدیدی هست

سلام ببخشيد شرمنده كه اينو مى گم من دائما از واژنم احساس مى كنم هوا خارج مى شه امكان داره اين باعث ن ...

عزیزم معمولا خارج شدن باد واژن چیز غیرمعمول و نگران کننده ای نیست مگر اینکه با نشت ادرار همراه باشه که اون از علائم یه مشکل دیگه است ولی در هر  صورت به بارداری ارتباطی نداره 

چرا عزيزم معدني بهت انرژي منفي داد ؟ اتفاقا من هر دو تا انتقالم رو معدني برام انجام داد و خيلي بهم ر ...

جالبه من با شیوا حال نمی کنم، همش دعوام می کنه، معدنی رو دوست منم تعریف میداد با آیه الکرسی انتقال میده و صلوات و دعا 

آره گلم دو بار سال 96 اسفند ماه که 35 بود، بعدی اردیبهشت 97 که شده بود 38.5 با کلی رعایت

پس چطور تا پایین نیومده میکرو کردین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
اگه بدونی مامای دیوانه مرکز امروز چجوری میگفت ۹۸ درصد سونو خودمون درسته حالا واسه اون دو درصد احتمال ...

ببخشید ولی بیخود گفته تو برو تو همین نی نی سایت یه سرچ بکن ببین چند نفر بودن که جنین رو هفته نهم به بعد دیدن. نمیخوام امید الکی بهت بدم اما واقعا برای ناامید شدن خیلی زوده هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده و خواست خدا بالاتر از همه چیزه