2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مامان سبحان جون خوبی عزیزم؟یه سوال دارم خانمی یادمه اونموقع ها که میگفتم من نمیرسم صبحونه بخورم،چون ...

خاکستری جون سلام خوبی؟ این نوبت دهی دکتر افلاطونیان همیشه همینطور شلوغه؟ یعنی هر وقت بخوام بیام پیشش همین وضعه؟یا فقط بار اول این طوریه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم من امروز ۴ تا دعای توسل به نیت آرامش جون ،تارا جون ، پووو عزیز ،وآرزو جون خوندم  ان ...

ممنون از نی نی تپل عزیز و بقیه دوست جونیایی که در حق همدیگه دعا میخونیم. ان شاءالله همگی حاجت روا بشین❤ دوستان من الان رفتم بیمارستان گفتن ساعت یازده برم . دعا کنین فولیام تپل باشن استرس این دوره کمتر شه😍 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جون سلام خوبی؟ این نوبت دهی دکتر افلاطونیان همیشه همینطور شلوغه؟ یعنی هر وقت بخوام بیام پیشش ...

صبح عزیزم بیشتر بیمارای کریم زاده هستن . فک کنم افلاطونیان عصر ویزیت میکنه اگر اشتباه نکنم.البته نوبت دهی همینجوریه همیشه. منم الان رفتم وحشتناک شلوغ بود ولی دفعه های قبل رفتم اینجوری نبود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
مرسی عشقم چشم یاداوری میکنم گلم منم خوبم.دیروز تا حالا باز دخملم تنبل شده یه حس مسخره ای دارم‌.شیط ...

عزیزم.منم.همینو شنیدم ک تکونا الان مهم نیست. اونروزم ک رفتم.مطب دکترم خاستم بپرسم یادم رفت...

پسرمنم گاهی مدام تکون میخوره..گاهی هم مثل دیروز باید التماسش کنم😄ولی خب ب نسبت اوایل تکوناش بیشتر و.قوی تر شده کلا...

عزیزم وقتی ذهنت درگیره بنظر من ی سونو بده...سونو ک ضرری نداره خیالتم راحت میشه..از اوضاع جفت و هماتوم هم مطلع میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها خداروشكر من ديروز افتادم به خونريزي 

ولي نميدونم بارداري پوچ چطوري دفع ميشه ،بايد چيزي ببينم ،كيسه ي جنينم خالي حتي بدون كيسه زرده بود و انداره ي ١١ميل

صبح لخته و يا بافت خوني ديدم 

چطوريه سقط بارداري پوچ ٥هفته ايي،؟؟؟

صبح عزیزم بیشتر بیمارای کریم زاده هستن . فک کنم افلاطونیان عصر ویزیت میکنه اگر اشتباه نکنم.البته نوب ...

آره خیلی شلوغه.به من گفتن شوهرم باید با دکتر دهقان ویزیت بشه ببینن نظر آقای دکتر چیه بعد نوبت بهمون بدن. یعنی باید بمونیم فردا دوباره بیایم همینطور نوبت بزنیم و مشاوره بشیم بعد نوبت آقای دکتر رو بهمون بدن؟ اگه فردا نوبت بهمون بدن واسه کی نوبت میدن همون روز یا چند روز دیگه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره خیلی شلوغه.به من گفتن شوهرم باید با دکتر دهقان ویزیت بشه ببینن نظر آقای دکتر چیه بعد نوبت بهمون ...

اینو دقیقا نمیدونم عزیزم . چون ما پیش دکتر دیگه ای نرفتیم.فقط میدونم اگر وارد سیکل بشی همون یبار که رفتی کافیه  واسه مشاوره . بعدش مستقیما میری طبقه همکف که دکتر ببیندت و سونو کنه

سلام دوستان دارم میرم سونو 🤲🤲🤲🤲🤲

عزیز دلم ان شاءالله با اهنگ خوش صدای قلب نی نی ت بیای و ما رو خوشحال کنی 😍😍😍😍

سلام دوستان دارم میرم سونو 🤲🤲🤲🤲🤲

بسلامتی عزیزم...انشاءالله ک بادیدن قلبش حالت حسابی خوب میشه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره خیلی شلوغه.به من گفتن شوهرم باید با دکتر دهقان ویزیت بشه ببینن نظر آقای دکتر چیه بعد نوبت بهمون ...

اسه نوبت معمولا فرداش میدن ـ یعنی من این چند باری که رفتم وقتایی که باید نوبت میگرفتم دقیقا واسه صبح فرداش نوبت دادن

سلام دوستان

اومدم سونو واسعی بدون نوبت قبول نمیکنه شنبه هفته بعد وقت داد

سونوی آسا هم تماس گرفتم میگن دکتر سعادت دیگه شخصا سونوی بارداری انجام نمیده دکتر خواجه پور انجام میده چکار کنم بنظرتون برم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسي عزيزم  من به دكترم گفتم واسه انتقال عضلاني نده شياف بهم بده گفت بهت زير جلدي ميدم خدا كنه ...

عزیزم من با عضلانی مشکل دارم یعنی کسی رو ندارم که بیاد خونه برام بزنه خونمونم طبقه دومه و بدون آسانسوره... این زیر جلدی که میگی رو گرفتی الان از داروخونه؟ پروژسترونه دیگه؟ میشه بگی قیمتش چنده؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستان اومدم سونو واسعی بدون نوبت قبول نمیکنه شنبه هفته بعد وقت داد سونوی آسا هم تماس گرفتم م ...

خیره انشالله.خب عزیزم برو همون سونو آسا بگو برات خیلی وقت بزاره چون تا شنبه آینده خیلی مونده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین