2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خواهش عزیزم متاسفانه تو شهرستان کسی رو نمی‌شناسم 

به هرحال ممنونم دوستم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله درست میشه  خدابزرکه همسرم وقتی متوجه شد مشکلش چیه خندش گرفت  معذرت میخوام...میگ ...

ببخشید گرده نخل منظورتون گرده ایه که محصول زنبور عسله یا مال درخت نخله؟از کجا تهیه کنیم چه موت باید مصرف کرد؟میشه طریقه مصرفش را دقیق تر بگید

سلام ان شاالله زود مامان بشی.میتونم بپرسم پی جی دی چیه؟دکتر برایما نوشته میکرو+pNA نمیدونید یعنی چی ...

سلام عزیزم ممنون پی جی دی برای تعیین مشکلات کروموزمی جنین و یا تعیین جنسیته بسته ب نوع مشکل 

عزیزم مطمعنی fna نیست؟من pna  را نمیدونم اما fna  یعنی اسپرم را از طریق سوزن از بیضه میگیرن و سرپایی هست و دردی نداره

من اصفهانم اما سه انتقال اخر را رفتم یزد و حالا قسمتم تهران شده

عزیز من از اینکه اسپرم چ تعداد باید باشه اطلاعی ندارم چون از اول از طریق سوزن میگرفتن

سلام عزیزم ممنون پی جی دی برای تعیین مشکلات کروموزمی جنین و یا تعیین جنسیته بسته ب نوع مشکل  ع ...

خدارو شکر یه اصفهانی پیدا کردم لطفا راهنماییم کنید چرا اصفهان ان تقال نمیدید؟مرکز ناباروی مشتاق خوبه؟هزینه ها ش نصبت به جاهای دیگه چطوره؟من ماه دیگه میخوام برم برای آی وی اف باید نوبت بگیرم؟

جدی ؟؟؟  یعنی الان خراب شدن ؟؟ من نمیدونستم

والا میگن تو یخچال نذارید چون یخچالی نیست

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ببخشید گرده نخل منظورتون گرده ایه که محصول زنبور عسله یا مال درخت نخله؟از کجا تهیه کنیم چه موت باید ...

عزیزم،گرده نخل نر هست که خیلی مقوی عطاریها دارن ولی از جای مطمئن باید تهیه کنید که تازه باشه و گرده جنوب آبادان خیلی بهتره من خودم از عطاری مطمئن میخرم وهرموقع که گرفتم واسه همون سال بوده،باعسل ودارچین و خرنوب و زعفرون مخلوط میکنم صبح موقع ناشتا ی قاشق شب هم موقع خواب ی قاشق و گاهی هم باشیر یا تخمرغ میخوردیم البته خود عطاری دستور مصرفش رو میداد بهمون برطبق اون آزمایشهامون بیشتر همسرم استفاده میکردن،من خودم گرده نخل رو تنها با شیر میخوردم یا عسل،واسه تقویت تخمدان خوبه،فوق العاده گرمه برای شوهرم ی دوره ۴۰ روزه درست میکردم قبل عمل بیوپسی میخورد.حالا شماهم استفاده کنید انشالله جواب بگیرید

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

دوستان من از روز چهار پریودی قرص ال دی میخورم دو روز به شدت شکمم و زیر شکمم و پهلوهام درد می‌کنه 

و جز خانم های هستم که تو حالت عادی دو تا و سه تا فولیکول بالا داشتم 

احتمال داره بعد مصرف هایپر بشم؟

و درد الان شکمم برای چی می‌تونه باشه ؟

به شدت تیر میکشه

راستش اونم یه خورده درد داشت جاش که میزدم ولی خیلی زودتر از عضلانی خوب میشد، نهایتا یه دو‌سه ساعت بع ...

مرسي عزيزم 

من به دكترم گفتم واسه انتقال عضلاني نده شياف بهم بده گفت بهت زير جلدي ميدم خدا كنه خوب باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چرا عزيزم معدني بهت انرژي منفي داد ؟ اتفاقا من هر دو تا انتقالم رو معدني برام انجام داد و خيلي بهم ر ...

مامان سبحان جون خوبی عزیزم؟یه سوال دارم خانمی یادمه اونموقع ها که میگفتم من نمیرسم صبحونه بخورم،چون واقعا شبا تا صبح خوابم نمیبره.از اونور نمیتونم بیدار شم و صبحونه مفصل بخورم.در حد یه لیوان شیر و چندتا خرما هست همیشه،یادمه شما هم گفتی اگه صبحونه بخوری حالت بد میشه و ترجیح میدی نخوری...تا اخر بارداری همینجور بوده عزیزم؟اخه مامای بهداشت به من گفت اگه صبحونه نخوری بچت وزن نمیگیره😒 الان وزن وروجکت طبق سونوها خوب بوده؟واقعا ربطی داره؟اخه احساس گرسنگی هم نمیکنم تا ناهار!البته خوابم🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مامان سبحان جون خوبی عزیزم؟یه سوال دارم خانمی یادمه اونموقع ها که میگفتم من نمیرسم صبحونه بخورم،چون ...

عزيزم خوب اگر بخوري كه بهتره ولي من كلا اصلا اهل صبحانه خوردن نيستم و فقط يك ليوان شير و موز و با چند تا خرما ميخورم ، الانم كه شبها تا صبح خوابم نميبره معمولا ديگه همون شير و موز و خرما رو ميخورم ، بله خانمي هم توي بارداري قبلي وزن دخترم خوب بود و هم الان هم طبق سونوها خوب بوده خدا رو شكر .

مامان سبحان جون خوبی عزیزم؟یه سوال دارم خانمی یادمه اونموقع ها که میگفتم من نمیرسم صبحونه بخورم،چون ...

البته اين رو هم بگم ان شا الله زودي دوران شيردهي قسمتت بشه ، من فقط توي اون دوران از فرط گرسنگي صبحانه مفصل ميزدم به بدن و وقتهايي هم كه مدرسه ميرفتم با همكاران گرامي صبحانه ميخوردم .