2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه توضیح اجمالی در مورد بلاست کردن جنین میدید لطفا؟

گلم یعنی اجازه میدن جنین تا روز 5 تو محیط کشت آزمایشگاه رشد کنه و بعد یا انتقال میدن یا فریز می کنن

کلا خود جنین بلاست میشه و به این مرحله می رسه، 

فقط هزینه اش بیشتره و محیط کشت مخصوص داره تو آزمایشگاه 

آره عزیزم نمیدونم اگه یه روز شانسی اینجارو پیدا نمیکردم واقعا چی میشد ؟؟ هر حرفی رو هم نمیشه به هرک ...

انشالله درست میشه 

خدابزرکه

همسرم وقتی متوجه شد مشکلش چیه خندش گرفت 

معذرت میخوام...میگفت پس اینی که خارج میشه چیه حتی به ذهنمم خطور نمیکرد لولها جدا باشه 

بازهم خدابزرگه 

شانسمون امتحان میکنیم

من تاحالا دوبار میکرو انجام دادیم دوبار ای وی اف جواب نگرفتم

بازهم امیدوارم و خداروشکر میکنم که تنمون سالمه ومیتونیم از اسپرم و تخمک خودمون استفاده کنیم 

انشالله شماهم جواب میگیرید

داروی گیاهی خرنوب بدید به شوهرتون خیلی خووووب اسپرم وجهش اسپرم رو زیاد میکنه با گرده نخل مخلوط کنید بذارید بجوش بعد صبح و شب قبل خواب بخورن خیلی خوبه

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
انشالله درست میشه  خدابزرکه همسرم وقتی متوجه شد مشکلش چیه خندش گرفت  معذرت میخوام...میگ ...

آره توکل به خدا 

انشاءلله بزودی مامان میشیم 

بایت راهنماییت ممنون عزیزم 

راستی جنین فریز داری ؟

خداجونم شکرت       
سلام سوال منم هست چه روزی تخمک کشی میشه وبعدچندروزانتقال میدن

سلام عزیزم، روز تخمک گیری واقعا خیلی مشخص نیست، روز 13،14 وحتی 18 هم دیدم، حتی اگر یه نفر دو بار پانکچر بشه باز هم مشخص نمیشه هر با چه روزی از سیکل میشه

مرسی عزیزم  جای اون یکی آمپولا خوبه فقط دیروزیه اینطور شده  چن دقیقه پیش حوله گرم گذاشتم ...

هروز ماساژ بدي بهتره كلا اين آمپول چون روغني همينطوريه پرستارو ولش كن فقط ميخوان استرس بدن دكترت گفته تا كي بايد بزني؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم، روز تخمک گیری واقعا خیلی مشخص نیست، روز 13،14 وحتی 18 هم دیدم، حتی اگر یه نفر دو بار پان ...

زینب جان تا هستی یک سوال بپرسم

این نشکلی که برای من پیش اومده علتش تخمکه یا اسپرم؟ یا فقط تصادفیه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینب جون اون اسمهایی که نوشتین واسه چیه  منم ببر تو اون لیست لطفا شاید خدا در حقم لطفی کردو آر ...

چشم عزیزم حتما ببخشید شما و چندتا از دوستان رو دیر پیامتون رو دیدم

برای هم دیگه هر روز دعا توسل می خونیم که خدا کمک کنه نتیجه بگیریم

زینب جان تا هستی یک سوال بپرسم این نشکلی که برای من پیش اومده علتش تخمکه یا اسپرم؟ یا فقط تصادفیه؟

عزیزم ان شاالله شما مشکلی نداری، 

ولی کلا این مشکلات رو خیلی سخته گفت علت چیه بیشتر تصادفی ولی بارداری مول کتاب جنین شناسی لانگمن میگه علت اسپرم هست بیشتر نه صد در صد و حتمی

یکشنبه به امید خدا انتقال دارم 

انشاالله با اولين انتقال مامان بشي موفق باشي🤲🏻🤲🏻🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷