2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
بچه ها آز من منفي شد، خيلي دلم شكسته ولي خب خداااااا هسسستتتتتت كمك ميكنه حتما، خودش وعده داده، توكل ...

سلام محیا جان

خیلی ناراحت شدم 😔😔 ای خدا

ان شاء الله به زودی زود وقت مامان شدنت میرسه 💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جون من امروز رفتم واس انتقال.. میگم شما هم روز اول لکه بینی داشتید؟؟از وقتی اومدم خونه لکه ب ...

طبق تجربه دوستان بله لکه بینی داشتن شیاف و اگر امپول دارید استفاده کنید کمی هم شیره انگور بخورید 

زینبی جان تخصصی تر می‌تونه جوابتونو بده 

سلام.بچه ها ازمایشم مشکل داره؟اصلا سردرنمیارم از این.. پروتئین اس هم کم بود تو ازمایشم...

بيا منم اينجوري بود ازمايشم اينم داستان جديده ولي خب هزار بار خدا رو شكر ك گويا چيزي نيس و درمان داره،، سارا جون بارداري قبليت هيج مشكلي نداشتي؟

...
بچه ها آز من منفي شد، خيلي دلم شكسته ولي خب خداااااا هسسستتتتتت كمك ميكنه حتما، خودش وعده داده، توكل ...

انشاالله خیر عزیزم عیب ندارم توکل کن به خدا حتما حکمتی تو این قضیه بوده همچنان محکم و استوار باش رژیم غذایی تو بهتر کن و پیگیر ازمایشات باش انشاالله به زودی مامانی میشی 

سلام.بچه ها ازمایشم مشکل داره؟اصلا سردرنمیارم از این.. پروتئین اس هم کم بود تو ازمایشم...

سارا اينا فاكتوراي انعقاديه، نگران نباش حل ميشه، من هنوز ب دكتر نشون ندادم نشون بدم جوابشو بهت ميگم، اينا رو كدوم دكتر واست نوشته؟

...
عزیزم الهام جون خیلی ناراحت شدم😔😔😔 اما خوشحالم که روحیه مثبت و بالایی داری و باید گاهی وقتا این ش ...

مرسی عزیزم انشالله نی نی های نازتو به موقع و سلامت در آغوش میگیری

ممنونم از حرفات

شما دفعه ششم کار خاصی نسبت به دفعات قبل انجام دادی؟

البته اینو میدونم که وقت و زمانش همه دست خداست ولی میخوام تلاشمو بکنم که جای اما و اگر برام باقی نمونه

بيا منم اينجوري بود ازمايشم اينم داستان جديده ولي خب هزار بار خدا رو شكر ك گويا چيزي نيس و درمان دار ...

محیا جان من سرخود این ازمایشهارو دادم

به کدوم دکتر ببرم نشون بدم حالا؟؟

بارداری قبلیم هفده سالم بود محیا.خونریزی و لکه بینی نداشتم اصلا تاجایی که یادمه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
طبق تجربه دوستان بله لکه بینی داشتن شیاف و اگر امپول دارید استفاده کنید کمی هم شیره انگور بخورید&nbs ...

به خاطر اينه كه اون دستگاه اسپوكلوم نميدونم چي چي همونكه واژن و دهانه رحمو باهاش باز ميكنن يه كوچولو شايد باعث خونريزي از واژن ميشه نترس ربطي ب رحم نداره

بله خيلي ها دارن زود خوب ميشه 

...

مال منم منفی شد الان.دوباره پیگیری میکنیم.ناراحت نباش

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر