2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام آنا جون، زنگ زدن گفتن بیا تکرارش کن دوشنبه رفتم تکرار کردم التماس دعا عزیزم

برای تکرارکردن دوباره هزینه کردی؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
شما کجا انتقال دادین . من رویان  خیلی ریلکس هستن میگن استعلاجی لازم نیس سرکار برو و همه روال ...

گلم منم رویان بودم، واقعا استعلاجي نیاز نیست، ان شاء الله مامان شدی و خدای نکرده لک دیدی اون موقع نیازه

یه مامان هانا داریم تو اروپا انتقال داد، اون بنده خدا بعد انتقال فقط 10 دقیقه خوابید واستراحت هم نداشت، چند روز پیش زایمان بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانمای عزیز و دوستای گلم تبریک به همه ماماناکه این روزا ازمایشاشون مثبت شده  همیش ...

سلام عزیزم خوب کاری می کنی استراحت دادی، ان شاء الله نتیجه بگیری به زودی، راستی طب سنتی و بادکش رحم هم دیدم برای بعضی دوستان خوب بوده قبل انتقال 

ما هم دعا گوی شما هستیم

گلم اسپرم رو نمی تونن خوب کنن ولی شما با تقویت کردن و خنک نگه داشتن و مصرف آنتی اکسیدان میتونی معجزه ...

مرسی عزیزم.پس اینکه دکتر گفت اسپرم مناسب میکرو پیدا شد یعنی چی؟اگه اسپرم ها همه غیر طبیعی بودن بهمون میگفتن؟

مرسی عزیزم. من که هنوز تو سیکل نیستم،فعلا برا بچه های دیگه بخونیم. منظورم این بود من برای بچه ها هرر ...

عزیزمی دستت درد نکنه، ولی چون خیلی وقته داری تلاش می کنی اسمت رو تو لیست میذارم حتما، می دونم خیلی تلاش کردی، سر جریان زن برادرتون کلی اذیت شدی 

واقعا دوست دارم خدا به شماها زودتر جواب بده و بیشتر از این منتظر نمونی

خیلی حس خوبی دارم بهت و دوست دارم برات دعا کنم ویژه

عزیزمی دستت درد نکنه، ولی چون خیلی وقته داری تلاش می کنی اسمت رو تو لیست میذارم حتما، می دونم خیلی ت ...

مرسی عزیز دلمی. به خدا دل به دل راه داره. آره اذیت که تا دلت بخواد. خوشحالم شما عزیزان رو که مثل خواهرین برام دارم. چقد از پستت انرژی مثبت گرفتم. به قول دوستی منم بهت ارادت ویژه دارم زینب جان.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

کسی ازشماتومرکزنازایی مشتاق بوده ؟نظرتون راجب دکترهمایون عباسی اورولوزیست اونجا چیه نظرتون دکترخوبیه

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن