2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
ممنونم خيلي ممنونم از دعاي قشنگت، الهي ك خدا صداتو بشنوه و در حقم اجابت كنه، نفسي البته من اين ...

عزیزم.میدونم ای یو ای کردی...ولی بنظر من دیگه وقتتو هدر نده..برو جدی پیگیر ازمایشات  باش.بعد انشاءالله انتقال بده.به امید خدا پایان انتظارته ب همین زودی

من کلا 6تاجوجه داشتم..2تاش دفعه اول گذاشتم ک.منفی شد..2تاش دفعه دوم ک الان گل پسرم تو دلمه ..2تادیگه هم هنوز فریزدارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اهداییم و دکتر فروتن عزیزم و من بهمن اولین انتقالم بود منفی بود و الان ب۴د ۶ماه فریز گذاشتم🌷

انشااله که خدا برات حفظش کنه اهدا کننده رو دکتر معرفی میکنه و چقدر هزینش میشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
عزیزم انشالله صحیح و سلامت و به سلامتی بغلش میکنین.... 

سلام  آنا جون خوبی .

انشاالله همه سالم و خوش باشی در کنهر فرشته هات .

آنا جون ..اگه منو یادتون باشه .

من سه تا سقط طبیعی داشتم .

چهار بار میکرو .که سه تا منفی و چهارمی مثبت شد دو قلو ولی قلبشون تشکیل نشد ..

ازمایشات همه رو انجام دادم ..اینجا دکترا میگن باز باید ای وی اف کنی تا یکیش بگیره .علل شما  ناشناخته اس ..

همه داروها رو هم داشتم فقط سرم دکتر بهم نداد ...

خواستم راهنمایی که ..پیش دکتر عارفی برم یا دکتر طرازی کدومشون برای مشکل من بهتره .شنیدم طرازی برای میکروهای ناموفق خوبه و عارفی برای سقطهای مکرر ..

گفتم هر دو رو برم ..

البته وقت گرفتم خیلی دیر وقت دادن ...

باز گفتم نظر شما رو بدونم چون تجربه دوستان رو بیشتر میدونید....

طرازی اخرای مرداد بهم وقت داده...

عارفی آبان ...حالا یکی قراره جاشو بهم بده زودتر برم ..

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

حالا اگه از دوستان کسی بودن که با دکتر طرازی وقت دارن نمیخوان برن.البته خیر براشون پیش بیاد ..وقتشون رو بدن به من البته اگه مایل هستن   ممنون میشم 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

نفسي جونم سلام دوست مهربونم انشالله نيني تو صحيح و سالم سر موقع بغل بگيري، همين الانم از تَح دات يه ...

محیا جون مگه شما انتقال داشتی؟؟کی اجازه داد بی بی بزنی 😤آنا کجایی بیا اون ماهیتابه رو کجا گذاشتی؟😁😁برو آزمایش بده از کجا معلوم اون بی بی درست بگه

خدا جونم شکرت...
نفسی جون شما اصلا بیبی نگذاشتید

عزیزم من طاقت نیاوردم و روز12گذاشتم ک باوجود جنین بلاست ی هاله افتاد ..ولی درکل نزنی بهتره چون باتوجه ب تجربه بچه های همینجا ک دیدم بی بی خطا زیاد داره..البته شما روز10هستی و الان بعیده بی بی نشون بده اصلا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشااله که خدا برات حفظش کنه اهدا کننده رو دکتر معرفی میکنه و چقدر هزینش میشه

نه واسطه دکتر اما برا همین دکتر کار میکنه فکر کنم ۱۴تومان شد🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام به همه خانمای عزیز و دوستای گلم

تبریک به همه ماماناکه این روزا ازمایشاشون مثبت شده 

همیشه برای همه منتظرا دعا گو هستم اگه لایق باشم

آرامش جون تبریک میگم بهت خانومی ما تو یه روز بودیم انشالله نی نی یو به سلامت بغل بگیری♥️♥️

از خودم بگم که بعد از سه تا منفی یه بارکه مثبت شدم خیلی ذوق زده شده بودم ولی خوشحالیم دو روز بیشتر طول نکشید و بتام افت کرد و داروهامو قطع کردم و بعد از سه روز با درد زیاد ببخشیدا یه تیکه لخته مانند شبیه جگر ازم دفع شد 

جنین بازم دارم خدا رو شکر

ولی این چهارمین بار خیلی اذیت شدیم 

همسرم ازم حواسته که یه مدت فاصله بگیریم از بچه منم به نظرش احترام میذارم 

کمتر میام سایت ولی چند روز یه یبار میام پیامارو میخونم  و از خوشحالیتون خوشحال میشم و با ناراحتیتون ناراحت 

اگه لایق باشم همیشه دعاگوی همتون هستم

منم التماس دعا دارم از همتون♥️♥️♥️

جنین بلاست یعنی جنین ۷ روزه؟؟؟

نه عزیزم 7روزه ک.نداریم..5روزه..وبلاست یعنی ب مرحله 100سلولی رسبده و اماده لانه گزینی هست

عزیزم هر جور راحتی گلم، حالا اسم شما رو تو لیست میذارم، نوبت شما رسید یاد آوری کن واسه شما آیه الکرس ...

مرسی عزیزم. من که هنوز تو سیکل نیستم،فعلا برا بچه های دیگه بخونیم. منظورم این بود من برای بچه ها هرروز به جای دعای توسل آیه الکرسی بخونم. انشاالله همه دوستای قشنگم حاجت روا شن. آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همه خانمای عزیز و دوستای گلم تبریک به همه ماماناکه این روزا ازمایشاشون مثبت شده  همیش ...

الهام جون عزیزم..کار خوبی میکنی ی مدت فاصله بگیر تا حالت هم جسمی هم روحی ب امید خدا بهتر بشه..بعد باانرژی برو براانتقال اون جوجه برفیهات...برات بهترینها رو آرزو میکنم🙏🙏🌸🌸