2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
واقعا خيلي زود گذشت ، ان شا الله قسمت شما و همه دوستان . ان شا الله كه هر جا خير و صلاحتون هست همون ...

فدای محبتت عزیزم،ان شاءالله دردونه هات زیر سایه خودت وهمسرت قدبکشن و عاقبت بخیر بشن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنون عزیزم پاسخ دادید.شما میکرو باید بکنید ؟تعداد چقدر باشه تا طبیعی باردار بشیم

اینجا که میگن حداقل ۱۵ میلیون تازه اگه بقیه فاکتورام(مورفولوژی و سرعت A+B) نسبتا نرمال باشن. 

آره من الان  تو سیکل میکرو هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم خیلی متوجه منظورتون نمیشم، یه خلاصه می گی اینجا

دکترعباسیوقتی جواب آزمایش شوشومودیدگفت خیلی اسپرمات ضعیفه وداروبهش دادب مدت دوماه مصرف کنه گفت اگه بارداری صورت نگرفت سریع اقدام کنین برا ای وی اف اما اون داروهارومصرف کرد تموم شد منم باردارنشدم وبایداقدام میکردیم اما اون بیخیالش شده وفکرمیکنه توی همون دوماه مشکلش حل شده اما من هنوزمشکلم حل نشده آقانمیخادقبول کنه ک خودشم مشکل داره

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69، zizi27، طلایع 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9.برنا 11 10 ...

زینب جون ببخشید من نمی دونستم محیا جون روز ۲۱ رو برداشته، اگه لطف کنی برا من اخرین روز خالی رو‌بذاری ممنون میشم گلم🙏🙏🥰🥰💝💝

الهام جون بسلامتی و بِراحتی فارغ بشی عزیزم دیگه چیزی نمونده عزیز دل رو بقل بگیری انشالله. برای ما ک ...

من رویام😁🤭😘

میشه گفت زود گذشت اما دلتنگی و دوری از خونه باعث میشد روزای سختی باشن که خدا رو شکر زود گذشتن

کل این چند ماه یه طرف.... این ده روز آخر یه طرف😕... دهنم سرویس شده

والا تا اونجا که من دیدم اصولش با سونو یا عمق رحم هست، علت اینکه انجام نمی شه رو نمی دونم کاش بپرسین ...

عزیزم معمولا روز پانکچر اندازه میزنن که شما مت. چه نمیشی.... 

دکتر من که روز پانکچر اندازه میزنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوهرم آزو اسپرم انسدادی هست با عمل و ویتامین شده دو ملیون و بیست درصد حرکت و صد درصد بد شکل.نمیدونم ...

عزیزم مکمل و خنک کردنم رعایت کنه اما به نظرم خیلی با تعویق نندازی اما خنک نگه داشتن تغذیه سالم روخیلی جدی بگیره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای ما هم عمق رحم نمیگیرن انتقالم بدون سونو بود عزیزم 

عزیزم بعید میدونم نگیرن احتمالا موقع پانکچر گرفتن متوجه نشدی..... 

2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69، zizi27، طلایع 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9.برنا 11 10 ...

عزیزم اگه بدونی وقتی اسممو دیدم چه حالی شدم؟ 

فدای دل مهربونت عزیزم..... 

به سلامتی فرشتتونو بغل کنین.... 

این روزا خیلی بهش نیاز دارم..... 

اکثر روزا آنقدر خسته میشم همسرم میرسه خونه انگاری فرشته نجات اومده باشه و یه کم سرمو زمین میذارم و چشامو میبندم که خستگیم از تنم بره.... 

من قبلا خیلی وقتا شبها از خوابم میزدم میومدم اینجا.... 

اما باورت میشه الان در طول روز آنقدر خستم تا سرمو رو بالش میذارم یه سره تا خود صبح میخوابم.... 

من رویام😁🤭😘 میشه گفت زود گذشت اما دلتنگی و دوری از خونه باعث میشد روزای سختی باشن که خدا رو شکر ...

عزیزم آخراش سختیش بیشتره اما به سلامتی بغلش کردی خستگیش از تنت در میره.... 

عزیزم فقط تو شیردهی حواست باشه درست شیر بدی هاله سینه باید تو دهن وروجکت باشه نذار زخم بشه چون زخمش بد زخمیه....