2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
سلام آنا جون، زنگ زدن گفتن بیا تکرارش کن دوشنبه رفتم تکرار کردم التماس دعا عزیزم

عزیزم انشالله صحیح و سلامت و به سلامتی بغلش میکنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی کوچولو دکتر نصر به اسپرمم اهمیت میده؟میتونن اگه بد باشه درستش کنن؟؟

دکتر اورولوژ دارن عزیزم تو مطب 

اگر نیاز باشه ویزیت میشی

ما احتیاج نشد چون اول که رفتم پیشش جنین از جای دیگه داشتم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستای گلم ببخشین که یه مدته کمتر میام....  اما بدونین دلم باهاتونه.... امیدوارم همه تون مشغل ...

آنا دلم برات تنگ شده بود😍😍😍😙😙😙😙😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

انا جون اگه اسپرما کلا غیر طبیعی و غیرنرمال بودن بهمون میگفتن؟با دکترشم که بعد از عمل صحبت کردم گفت خداروشکر نتیجه مثبت بود و اسپرم توی بیضه هست.گفتم کیفیتشون گفت خوبه.ولی الان یه برگه خوندم نوشته اسپرم غیر طبیعی و غیر نرمال دیده شد ولی دکتر چیزی در این مورد به من نگفت.یه نامه هم داد که بدیم دکتر نصر نوشته بو داسپرم مناسب برای میکرو یافت شد.بچه ها اگه کسی میدونه جواب منو بده.ممنون

فدات بشم عزیزم.....  منم بدجوری دلتنگتونم....  انصافا یا پسرا خیلی شیطونن یا پسر من خیلی ...

آنا جون معمولا پسرایی که تو کوچکی شیطونن تو بزرگی بسیار آرومن😎

پسر من یکبار روغن مو بجای کرم مالیده بود صورتش کلی ذوق زده اومده بود نشونم میداد....تازه این جز آرومترین بچه بود تو محوطمون😅الان ماشاله شیطونه و داره شیطونی های اون سنشو جبران میکنه😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم الهی شکر  کلی تبریک میگم بسلامتی انشالله

ممنونم عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آرامش جون تبریک میگم دوستم🌷🌷🌷

ممنونم عزیزم انشالله که بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69، zizi27 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9.برنا 11 10.masi_0 ...

زينبي جون شماره ٢١ منم؟؟؟؟ مرسي، من خيلي ٢١ دوس دارم😂، ميگم حالا اين چيه من در جريان نيستم😅

...
عزيز دلم اتفاقا اون لحظه به تنها چيزي كه فكر ميكنم شما دوستان گلم هستيد ، قابل باشم دعاگوي همه هستم ...

منو زياد ياد كني مامان سبحان جون، واقعا خُل شدن رو احساس ميكنم، اگه اينجوري پيش بره زبونم لال بايد اينو ول كنم برم سراغ درمان مشكلات روحي خداي ناكرده، تو رو خدا از تَح دلت اون لحظه نيني دار شدنمو دعا كن

...