2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

دوستای گلم ببخشین که یه مدته کمتر میام.... 

اما بدونین دلم باهاتونه....

امیدوارم همه تون مشغله های قشنگی داشته باشین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم ببخشین که یه مدته کمتر میام....  اما بدونین دلم باهاتونه.... امیدوارم همه تون مشغل ...

انا جون دلمون براتون تنگ شده..نبودتون واقعا حس میشه ولی کاملا درکتون میکنیم..انشاءالله ک همگی سلامت باشین🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون دلمون براتون تنگ شده..نبودتون واقعا حس میشه ولی کاملا درکتون میکنیم..انشاءالله ک همگی سلامت ...

فدات بشم عزیزم..... 

منم بدجوری دلتنگتونم.... 

انصافا یا پسرا خیلی شیطونن یا پسر من خیلی بلاچست.... 

به خدا همش مراقبم اما بازم روزی چند بار با کله میخوره زمین.... 

اون روز از این آویز لباس که برا خشک کردنه لباسه آویزون شده بود..... 

بگو وروجک تو الان اینکارارو میکنی بزرگ بشی میخوایی چیکار کنی؟ 

همچین آویزون شد یهویی برگشت هم خودت بد جوری خورد زمین هم آویز برگشت روش..... 

همش در حالا بالا رفتن از یه چیزیه.... 

انشالله از این بلاچه ها روزی تک تکتون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آناخواهری 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
فدات بشم عزیزم.....  منم بدجوری دلتنگتونم....  انصافا یا پسرا خیلی شیطونن یا پسر من خیلی ...

ای جوووونم..چقد دلم ضعف رفت براش. گل پسر شیطون.😍.خداحفظش کنه..واقعا باید 4چشمی مواظبش باشین

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بیشتر از همه نگران نگین خانوم و پیگیر خاکستری جون و نفسی بودم چون دقیقا روز انتقالم با خاکستری جون ...

قربونت عزیزم ان شاالله با دعای شما دوستای خوبم به خیر بگذره🤲 ان شاالله که نی نی خودتم صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم🌻

الحمدالله❤
ببخشید بچه ها قرار شد همون دعای توسل بخونیم؟

عزیزم چطور شد جواب سلفری؟ 

شوهرم آزو اسپرم انسدادی هست با عمل و ویتامین شده دو ملیون و بیست درصد حرکت و صد درصد بد شکل.نمیدونم ...

عزیزم شوهر منم ازو انسدادیه.دکتر گفت میکرو کنین.البته ما عمل نکردیم که انسداد رو برداریم

سلام بچه ها ممنونم خدا لطف کرد و نزاشت نا امید شم صدهزار مرتبه شکر و ممنون از دعاهای قشنگتون❤❤انشالل ...

عزیزم الهی شکر 

کلی تبریک میگم بسلامتی انشالله

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه ها اگه اسپرم بدون حرکت و غیر طبیعی باشه موقع ای وی اف میتونن درستش کنن؟جواب بیوپسی شوهر من نوشته اسپرم مناسب برای میکرو رویت شد ولی یجا دیگشم نوشته اسپرم غیرطبیعی و بدون حرکت دیده شد.اعصابم خورد شد

بچه ها اگه اسپرم بدون حرکت و غیر طبیعی باشه موقع ای وی اف میتونن درستش کنن؟جواب بیوپسی شوهر من نوشته ...

خوب عزیزم درستش که نمیکنن سالمارو گلچین میکنن.... 

برا مام شکل نرمال بین صفر و یک درصد بود.... 

تحرک پایین بود ولی شکر خدا من الان دو تا فرشته نازنین دارم....