2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها كسي جواب آزمايش منو بلد نبود تفسير كنه ؟ مي خوام بدونم اصلا ليست آزمايشايي كه دادم كافيه چيزي ...

گلم تا اونجا که یادمه پرولاکتین فکر کنم شما بالا بود، کاش یه بار دیگه خصوصی بفرستی گلم، چشم اسم شما هم میذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم همسرمن دوسال دوادرمونا عقب انداخت الان به شدت پشیمونه چند شب پیش باگریه اظهار ندامت میکرد ...

ایشالله خدای دوقلوبهت بددک این همه انتظارت تلافی بشه

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

2.تارا

3.پووو

4.آرزو

5.negin 69، zizi27

6.زینبی بابا

7. رویا

8. لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.

25.samaneh_m

اگه اجازه بدی من آیه الکرسی بخونم. راستش با دعای توسل چون نمیتونم ارتباط برقرار کنم فکر نمیکنم خوندن ...

عزیزم هر جور راحتی گلم، حالا اسم شما رو تو لیست میذارم، نوبت شما رسید یاد آوری کن واسه شما آیه الکرسی می خونیم

مامان گل پسر چیزی نمونده به زایمانت....التماس دعای ویژه دارم موقع زایمانت البته اگر اون لحظه درد و ه ...

عزيز دلم اتفاقا اون لحظه به تنها چيزي كه فكر ميكنم شما دوستان گلم هستيد ، قابل باشم دعاگوي همه هستم و همينطور ملتمس دعا كه اين روزها برام به خوبي بگذره و بعدش هم خدا بهم توان بده بتونم دو تا بچه كوچيك رو بزرگ كنم .

ای جانم خدا حفظشون کنه براتون الهی شکرررر  معلوم محیط انتقال تمیز و سالم بوده و بدنتون اماده.. ...

عزيز دلم اينطوري نگو ، آنا جون هم آندومتريوز شديد داشته كه عمل كرده ، كاش شما هم اگر دكترت صلاح ميدونه عمل كني ، بعد يك چيز ديگه كه ميگي بدنم آماده بوده اين سري كه طبيعي باردار شدم ٣ ماه بود ورزش پيلاتس ميرفتم كه فكر ميكنم خيلي موثر بود همينطور همسرم هم چون بازنشسته شده توي خونه بود و واقعا از كار و خستگيش هر دومون دور بوديم .

ان شا الله شما هم با بررسيهاي بيشتر و همينطور كمك خداي بزرگ خيلي زود مامان ميشي .

چشم عزيزم قابل باشم هميشه دعاگوي همه منتظرهاي ني ني هستم .

سلام گلم،ای جانم تیکرشو،بسلامتی چیزی تادنیا اومدن کوچولومون نمونده😍😍 منم فعلا درحال سروکله زدن با ...

واقعا خيلي زود گذشت ، ان شا الله قسمت شما و همه دوستان .

ان شا الله كه هر جا خير و صلاحتون هست همونجا ادامه بدي و خيلي زود با خبرهاي خوش خوشحالمون كني .