2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
1.امروز آرامش  2.تارا 3. 4. 5. 6.زینبی بابا

سلام بچه ها ممنونم خدا لطف کرد و نزاشت نا امید شم صدهزار مرتبه شکر و ممنون از دعاهای قشنگتون❤❤انشالله تک تکتون به ارزوهای قشنگتون برسین واقعا برای همتون همه تو هر مرحله ای دعا کردم

تارا جان مخصوصا شما که انشاللله اشتباه شده و در سونو دقیق دیده میشه💖💖

قلبش و دید دکتر گفت۲هفته دیگه بیا دوباره ببینیم انشاللله رشدش خوب باشه🌷

شما ها هم قبل غربالگری باز سونو رفتین؟طبیعیهم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها ممنونم خدا لطف کرد و نزاشت نا امید شم صدهزار مرتبه شکر و ممنون از دعاهای قشنگتون❤❤انشالل ...

سلام عزیزم.بسلامتی خداروشکر..انشاءالله سالیان سال قلبش صحیح و سالم بتپه براتون🙏🙏 اره منم رفتم سونو قبل غربال..بعضی دکترا چک میکنن دوباره..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز آرامش  2.تارا 3. 4.آرزو 5. 6.زینبی بابا 7. رویا 8.  9.  10.masi_007 1 ...

زینبی جان میشه روز۱۳ منو بنویسی سونو قلب و رشد جنین دارم باز ببینه رشدش مناسب انشاللله🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها ممنونم خدا لطف کرد و نزاشت نا امید شم صدهزار مرتبه شکر و ممنون از دعاهای قشنگتون❤❤انشالل ...

خدا رو شکر عزیزم از ظهر کلی اومدم سر زدم منتظر خبر خوشت بودم ان شاءالله خدا برات حفظش کنه به سلامت بیاد بغلت😍

راستی علت خونریزی و لکه بینی رو نپرسیدی؟

خدا جونم شکرت...

خداروشکر عزیزم منتظر خبر خوبت بودم الهی شکر خوش خبر بودی🙏

الحمدالله❤
از من به تو نصیحت.... اگه مشکل هماتوم رفع شده و دکتر اجازه راه رفتن بهت میده خرید سیسمونی رو اصلا بر ...

الهام جون بسلامتی و بِراحتی فارغ بشی عزیزم دیگه چیزی نمونده عزیز دل رو بقل بگیری انشالله.

برای ما که زود گذشت  تو رو نمیدونم😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه عزیزم این چه حرفیه، واقعا دل آدم به درد میاد از غصه دوستامون، جز هم دردی هم کاری نمیشه کرد و حداق ...

ببخشید من دکترم دیر اومد عمل اورژانسی داشت ۵ساعت معطل شدم بعدشم ترافیک بود و اینا👐🌷

خدا رو‌صد هزار مرتبه شکر عزیزم😍😍😍 الهی قلبش ۱۲۰ سال بتپه❤️

فقط چرا اینقد دیر اومدی جون به لب شدیم

خدا رو شکر 

دستت رو بزار رو شکمت برای تارا و نگین هم خیلی دعا کن عزیزم

الهی که لحظه های شیرینت چندین برابر بشه🌹🙏😍

ارامش جان به نیتت دعای توسل خوندم انشاللله ک میای و خبر خوش میدی    

ممنونم عزیزم انشاللله نینیاتون در سلامتی کاملن💜💜

اگه اجازه بدی من آیه الکرسی بخونم. راستش با دعای توسل چون نمیتونم ارتباط برقرار کنم فکر نمیکنم خوندن ...

منم با ایت الکرسی موافقترم بازم نظر جمع هرچی باشه تابعم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام به همه دوست جونیای گلم😍من پدربزرگم فوت شده بود۱۴ روز نبودم الان که اومدم ۴۵۷ صفحه عقبم 😓میشه ...

خدا بیامرزتش عزیزم💜💜

من اگه خدا قبول کنه به نیت آرامش جون خوندم انشاالله که مشکلش حل بشه حاجت روا بشه همون شماره 15 اسممو ...

ممنونم عزیزم انشاللله به زودی خبر مثبت شدنت و ببینیم تو تاپیک عزیزم💜💜

استاد چ خبر از خودت عزیزم؟کی میری اون.جوجه برفیتو انتقال بدی

عشقی شما...

هزار الله و اکبر نصف راه رو رفتی 

انشالله بهترین روزها رو بگذرونی دوستی جان

من فعلا سرم شلوغِ اصلا وقت ندارم بچه داری کنم 

حالا من ناز میکنم

والا به خدا چرا همش اون ناز کنه😉

به ارمغان میگفتم ، فقط تنها کار مفیدم ورزش کردنِ و لا غیر

انشالله میرم اما قبلش باید یه سر برم دکتر پادمهر ویزیت بشم فکر میکنم لازم دارم یه تاییدیه سفت و محکم برای لوله ها و اندومتریوز خفیف م داشته باشم 

بعد اگر صلاح دونستم حال داشتم میرم مهدکودک دنبال بچه فسقلیِ یخ زده😁