2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ای جانم خدا حفظشون کنه براتون الهی شکرررر  معلوم محیط انتقال تمیز و سالم بوده و بدنتون اماده.. ...

عزیزم منم سه بار انتقال منفی داشتم ازخدا میخام خودش گوشه نظری داشته باشه به شما ومن و همه خانمای منتطر آمین. عزیزم پزشکتون کی بود؟

😍😍خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر منظورت هایپر پلازی آندومتر هست ، بله درمان داره شما استروژن تون ازپروژسترون تون بیشتره  ب ...

بله دقیقا همین..

اتفاقا دکترم همین بهم گفت

چاقم نیستم یعنی bmi زیر ۳۰ هست...

اره اتفاقا پارسال بعد انتقال منفیم چون تو این دو هفته خیلی پروژسترون مصرف کرده بودم اندازش درست شده بود...ولی دکترم عمل کرد امسال و یه ماه بعدم انتقال داد ولی بهم میگن درمان نداره چون اخرین راه که کورتاژ و تراشیدن رحم بوده انجام دادن و بلافاصله ضخیم شد

عزیزم منم سه بار انتقال منفی داشتم ازخدا میخام خودش گوشه نظری داشته باشه به شما ومن و همه خانمای منت ...

شما پیش کی رفتین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من میرم ابن سینا اونجا گروهی ویزیت میکنن هرسری بایکی ویزیت میشدم این بار آخری کلا بادکتر طرازی بودم

دکتر طرازی بنظرتون چطوره؟ منم میخوام بیام ولی نمیدونم برم با طرازی یا نه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنونم عزیزم انشاللله به زودی خبر مثبت شدنت و ببینیم تو تاپیک عزیزم💜💜

انشأالله🙏🙏 ممنون عزیزم انشأالله که این تایپیک پر از دلهای شاد و خبرای مثبت باشه واسه هممون به حق حضرت معصومه 😍😍🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏