2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دیگه قرار شد فردا راه بیفتیم جمعه استراحت کنیم اونجا شنبه صبح زود بریم بیمارستان.امروز شوهرم زنگ زد ...

عزیزم ان شاءالله جواب بگیری. منم شنبه صبح میام بیمارستان . پیش دکتر افلاطونیان میری گلم؟من کریم زاده م صبح

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
تارا جون اگه مطب رفتی سونو ، دقت دستگاهاشون‌به اندازه سونوهای رادیولوژی نیست، امیدت به خدا باشه، برا ...

عزیزی خواهر مهربونم خودم شوکه ام دکترمم هنگ کرده بود تو این یکسالی که میشناسمش هیچوقت اینجوری ندیده بودمش همیشه مثبتو امیدواره

اصلا شک کرد گفت دفه قبل جیزی دیده بودیم؟! باز پرونده رو نگاه کرد سونو و توضیحات قبلی...

فقط امیدوارم ختم بخیر بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی میوهومی خورم ولی نمی دونم چرا جواب نمیدهظ😞

آلو بخور روزی ۳ ، ۴ تا 

آب یخچال اصلا نخور 

ولرم از کتری بریز بخور معجزه میکنه

ماست و برنج رو خیلی کم کن

به جاش خوراک لوبیا چیتی (خیس خورده)با نون سنگک بخور

(عدسی با سیب زمینی )

اینا غذاهای حجیم هستن و روان کننده م د ف و ع عالی جواب میگیری

موز نخور

به جاش زرد آلو ، هندوانه ، گوجه سبز بخور

روغن زیتون هم تو همه چی بریز

آب خوردنت رو زیاااااد کن 

بدن با داروهایی که داری کاملا خشک شده بهش آب برسون 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزيزم ، خوبي خانمي ؟ چه خوب كه اومدي بهمون سر زدي ، خودت در چه مرحله اي هستي ؟

سلام گلم،ای جانم تیکرشو،بسلامتی چیزی تادنیا اومدن کوچولومون نمونده😍😍

منم فعلا درحال سروکله زدن باهمسرمم اون میگه بازم تهران ادامه بدیم من میگم اهواز،تااینجاکه همسری برنده بود😅

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزی خواهر مهربونم خودم شوکه ام دکترمم هنگ کرده بود تو این یکسالی که میشناسمش هیچوقت اینجوری ندیده ...

انشالله عزیزم، توکل به خدا، فقط سعی کن آروم‌باشی و استرس نداشته باشی، که اگه شنبه به سلامتی کوچولو‌رو‌دیدی اذیتش نکرده بشی، پاشو‌با همسرت برید بیرون‌یه دوری بزنین یه فیلم خنده دار ببینین❤️❤️🌺🌺

تارا نگو😓😓 انشاله میری میبینیش......

سلام مریم جان خوبی،چخبر،چکارکردی عزیزم توچه مرحله ای هستی،داشتم دنبال پیامت میگشتم ببینم تیکر داری یانه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آزمایش تو آزمایشگاه معتبر نه سرکوچه تون. بعضی از دکترها از سونو تشخیص میدن که به نظر درست نمیاد چون ...

ممنون گلم.من یبار پارسال دی ماه آزمایشگاه سرکوچمون😁😁😁 آزمایش دادم ۲.۰۸ بود که خودم اصلا این آزمایشگاه رو قبول نداشتم.بعد از عید رفتم اهواز تو یه آزمایشگاه معتبر آز دادم که شد ۱.۹ . دکترم هم برا بار اول بود که سونو میکرد.پس میتونم امیدوار باشم عدد آزمایش درست تر باشه؟ میدونم فرقی نمیکنه عدد ذخیره چند باشه مهم اینه کیفیت تخمک ها خوب باشه ولی حداقل این طوری دردمون یکیه و میتونیم رو همون تمرکز کنیم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

عزیزم الان پیامت رو دیدم 

یه وقت ممکن زود باشه اصلا یه لحظه هم فکر بد نکن چون بتا عالی بوده و معمولا تو بارداری پوچ این بتا نیست.

حتما زود بوده

ساک رو چند میل زده؟

اگر زیر ۲۵ باشه هنوز جا داره 

خدایا نی نی دوستمون رو حفظ کن

الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزی خواهر مهربونم خودم شوکه ام دکترمم هنگ کرده بود تو این یکسالی که میشناسمش هیچوقت اینجوری ندیده ...

عزیزم ایشالا شنبه ک رفتی نی نی نازتو ببینی گلم  فقط استرس نداشته باش گلم ایشالا خدا بهترینارو برات رقم بزنه😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها توروخدا كمكم كنيد ميشه ساك بارداري خالي خالي به اندازه ١١ميل با قطع داروهام از بين بره؟ خيل ...

عزیزم من درباره دفع ش خیلی نمیدونم اما تا اونجا که اطلاع دارم سایز بزرگی نیست که بخواد اذیتت کنه 

امیدوارم خدا بهت ارامش بده و زودتر از تصورت مامان بشی🌹

عزیزم الان پیامت رو دیدم  یه وقت ممکن زود باشه اصلا یه لحظه هم فکر بد نکن چون بتا عالی بوده و ...

چیزی نزده عزیزم فقط گفت اندازه ساکش خوبه 

از رو عکس سونو شما نگاه کن بنظرم چون عمق رحم رو زده ۷ سانت و اون بغل هم ۷ تا خط کامل و ۷ تا نیم خط کشیده از روی اون میشه گفت اندازه ساک زیر ۲ سانته

الانم به یک سونوگرافیست اشنا عکسارو فرستادم گفت واصح نیست ولی با این وجود بنظر میرسه ساک خالی نیست گفت شنبه بیا خودم ببینم 

آلو بخور روزی ۳ ، ۴ تا  آب یخچال اصلا نخور  ولرم از کتری بریز بخور معجزه میکنه ماست و ب ...

منم بعد از پانکچر یبوست شدید گرفتم.هنوزم دارمش خیلی اذیتم میکنه.قبل وقتی یبوست میشدم چند تا دونه انجیر میخوردم خوب میشدم اما الان هرکاری میکنم خوب نمیشم.شربت مگنی میلک دارم تو خونه بعضی وقتا به سرم میزنه برم ازش بخورم اما میترسم اسهال بشم منم که روزا همش بیرونم دنبال کارای اداری.فردا هم که حرکت میکنیم بسمت یزد .این چیزایی که گفتی من همه رو رعایت میکنم بجز خوردن هندونه چون طبعم سرده.و برنج هم میخورم.تا الان که فرقی نکرده.و این که بعد از اینکه فهمیدم جنینام رشد نداشتن زدم به بیخیالی و آب سرد میخورم.فکر کنم وقتشه دوباره آب یخچالی رو بزارم کنار و برنج رو هم حذف کنم ببینم چی میشه.من برنج زیاد هم نمیخورم دیگه خیلی زیاد بخورم هشت قاشق.آخه نمیخوام زیاد  چاق بشم .یه مدت وزنم ۶۵ بود بعد از پانکچر شدم ۶۸.شما ها هم بعد از پانکچر وزن اضاف کردین؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم الان پیامت رو دیدم  یه وقت ممکن زود باشه اصلا یه لحظه هم فکر بد نکن چون بتا عالی بوده و ...

بارداری پوچ نباید یک دردی لکه ای چیزی باشه؟ بالاخره علایمی داره دیگه