2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آرامش جون خدا رو شكر كه امروز خبر خوب شنيدي براي منم دعا كن ولي چي كشيدي تو اون ٥ ساعت تاخير دكتر؟ ...

عزیزم انشالللله سونوی شما هم عالی و خوبه خدا حافظش باشه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ارامش خودتو حفظ کن.همین امروز از سلامت نی نی خوشگلت با خبر شدی 😍چرا استرس به خودت وارد می کنی ...

انشالللله و انشالللله برای تمام بچه ها و شما بهترینها میش بیاد🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپول پروژسترون بزن قطع بشه ،شیاف جواب نمبده

اره باید باز۲تا بزنم ممنون عزیزم فردا انشاللللله🌷🌷

عزیزم بخاطر سونو واژینالم هست  

اره حتما

کمردردم شدم پاهامم یکم درد میکنه واقعا خیلی باید دکترا اهمیت بدن به اینکه ما نیایم الاف شیم خودشونم کم کاری میگنن دکترا این همه زحمت با چیزای الکی خدایی نکرده ادم اذیت نشه💖💖💖💖

امروز شیره انگور خوردم نیومده امروز هیچی   خدا خیرتون بده

اره باور کن منم دیروز اولین بار بود گفت خوردم اصلا از شبش نیومد تا الان واسه همون بوده حالا الان باز یه لیوان خوردم مویز هم صبح خوردم🌷

واقعا خدا خیرش بده💛💙

بچه هامن باید بدم ای وی اف شم باوجوداینکع دکتری شوهرم گفته اما اون می‌گه بسپارب خدا آخه تاکی میتونم ...

عزیزم مشکلتون چیه؟ماهمگی خودمو نا سپردیم به خدا و داریم میریم جلو پزشکا دستان خدا روی زمینن درواقع خدا پزشکارا فرستاده تا به ما کمک کنن نمیشه که دست رودست بزاریم بشینیم بگیم خودش درست میشه 

😍😍خدایا شکرت

[QUOTE=95935992]اره شاید اما کمردردم شدم پاهامم یکم درد میکنه واقعا خیلی باید دکترا اهمیت بدن به اینکه ما نیایم الاف ...[/QUOTEخیلی سخته همون یه لک هم ادم کلی اعصابش خورد میشه چه برسه خونریزی ...ما ها فقط میتونیم همدیگه رو درک کنیم کسی درک نمیکنه ما چی میکشیم کاش میرفتید جایی دراز میکشیدی من میرم مرکز اول ک به منشیمیگم منو اول بفرست چون لک دارم بعدشم تا نوبتم بشه رو تخت ما ما ها دراز میکشم 

خدا جونم شکرررت  
[QUOTE=95935992]اره شاید اما کمردردم شدم پاهامم یکم درد میکنه واقعا خیلی باید دکترا اهمیت بدن به این ...

اره یکم رفتم ۳تا تخت تو مرکز هست دراز کشیدم اما یه بنده خدایی ۶ماهه بود تو سالن نشسته بود بهش گفتم بیا دراز بکش گفتم گناه داره ماهش بالاست دیگه اون دراز کشید من نشستم و بعدشم که رفتیم داخل بنده خدا رو دکتر سونو کرد دقیقا قبل من بود و دکتر گفت طول سرویکست ۲۵ نامه نوشت گفت خونه نرو با اژانس برو بیمارستان سرکلاژ معرفی کرد به یه دکتر خوب خودش وقت نداشت تا شب درگیر مریضا بود

دلم سوخت خوب شد دراز کشید وگرنه کگفت اگه یکم دیگه بمونی زایمان میکنی زودرس🌷

عزیزم مشکلتون چیه؟ماهمگی خودمو نا سپردیم به خدا و داریم میریم جلو پزشکا دستان خدا روی زمینن درواقع خ ...

من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمن ا سپرمش ضعیفه البته شوهرم خیلی منودواودکترکردامابجه دار نشدیم این دکترای ازخدابی خبر اگه از اول ی آزمایش بز ای شوهرم می‌نوشتند من این همه خرج الکی نبایدمیکردم الان شوهرم تافهمیده خودشم مشکل داره وبایدآی وی اف شیم درمونوول کرده منم دوباره مریضیم اود کرده ای خواهری دس رو دلم نزارک خونه ایشاخدادامن هممونوسبزکنه وب هممون 3قلوعطاکنه

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
بچه ها من فردا میرم ببینم جنین واسم تشکیل شده یا نه.که انتقال بدم.واسم دعا کنید💚💚💚 شما توصیه ای ...

به سلامتی عزیزم، اگر درد داری و احتمال عفونت میدی نزدیکی نکنی بهتره، حالا اگر هم شد اشکالی نداره

ب سلامتی همه کسانی ک تاحالامادرنشدن ولی برای بجهوهایددیگران مهربونترازمادریودن😂😂😂😂

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
هزینه آی وی اف چنده؟

گام من رویان انجام دادم که نیمه دولتی هست، پانکچر و فریز شد 3400،انتقال هم 1150

داروها هم تا قبل انتقال 1400 

البته مراکز دولتی مثل بیمارستان طالقانی و شریعتی خیلی کمتر هست، طرح 85 درصد هم شنیدم زیر یک میلیون میشه به جز داروها 

من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمن ا سپرمش ضعیفه البته شوهرم خیلی منودواودکترکردامابجه دار نشدیم این د ...

ببین عزیزم همسرمن دوسال دوادرمونا عقب انداخت الان به شدت پشیمونه چند شب پیش باگریه اظهار ندامت میکرد میگفت کاش یک ساعتم عقب ننداخته بودیم با همسرت صحبت کن قانعش کن ما ای وی افی ها زمان زیادی لازم داریم تا نتیجه مثبت بگیریم از بس که این راه سخت و طولانیه ما نه ساله درگیریم سه بار انتقال منفی داشتیم دیگه از مطب و داروهای گیاهی و تقویتی و... نگم برات که چقدر هزینه کردیم.راستش میدونی مردا زیاد به اینجور چیزا اهمیت نمیدن یعنی در کل متوجه وخامت اوضاع نمیشن حداقل برا من که اینجوری بود خود ما کشتم تا همسرم فهمید مشکلمون جدیه ولی بازم به شدتش پی نبرده بود تاچند شب پیش همینجوری در مورد مشکلمون سرچ کرد تازه بعد نه سال حالا متوجه شده که چقدر اوضاع  بده الان دیگه جددی تر از قبل پیگیره شما هم به یه نحوی براشون توصیح بدید که چقدر راه پر فراز نشیبی درپیش دارید  از خدا میخام این را ها براتون هموار کنه فرزندانی سالم و صالح بهتون عطا کنه آمین .

😍😍خدایا شکرت
ببین عزیزم همسرمن دوسال دوادرمونا عقب انداخت الان به شدت پشیمونه چند شب پیش باگریه اظهار ندامت میکرد ...

راستش شوهرم نمیخادباورکنه خددددداگریم گرفت😭😭😭😭