2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آخه تاکی بایداسترس داشته باشیم خدا هرچی بخادهمون میشه فقط ای کاش اون چیزی ک دوس داشتیم توسرنوشتمون ن ...

استرس كه تا آخرش داريم خواهر

من خيلي نگرانم براي اين جنينامون كه ما اينقدر بهشون استرس ميديم

من مامانم يه آدم كاملا بدون استرس بود من اين شدم

واي به حال بچه من🤦🏻‍♀️

تازه شوهرمم كلا مشكلش از سر استرس زيادشه

خدا كمكمون كنه خيلي سعي ميكنم آروم باشم ولي به لحظه سونو كه فكر ميكنم تو دلم خالي ميشه

کسی نبود این ازمایشوتفسیرکنه

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من لکه بینیم قطع شد دیشب اما نمیدونم دکتر زیاد نشستم و کمردر پادرد شدم الان رفتم دستشویی دوباره یه عالمه خونریزی کردم😭😭😭😭😭😭😭😭دعا کنین منو

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آرامش جون خدا رو شكر كه امروز خبر خوب شنيدي براي منم دعا كن ولي چي كشيدي تو اون ٥ ساعت تاخير دكتر؟ ...

اونی که کشیدم فرا سر بچم الان خونریزی کردم از طولانی شدن بیرونم😓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ازی جون دکترم گفت جنین رو نمیبینم برای نتیجه قطعی شنبه برو سونوگرافی جایی که دقیق باشه نمیدونم این ...

عزیزم ماهم محتاجیم ب دعای شما

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
بچه ها من لکه بینیم قطع شد دیشب اما نمیدونم دکتر زیاد نشستم و کمردر پادرد شدم الان رفتم دستشویی دوبا ...

عزیزم ارامش خودتو حفظ کن.همین امروز از سلامت نی نی خوشگلت با خبر شدی 😍چرا استرس به خودت وارد می کنی. حتما مال زیاد نشستن بوده و تا فردا قطع میشه. مگه قبلا خونریزی نداشتی و‌بعد تموم‌شد؟ اینم تموم میشه مطمین باش. خدا رو شکر کن که نی نی سالمه و این چیزا مقطعی و‌زودگذر😊

رزیتاجون شماچندساله اقدام کردین برابجه

امروز آرامش  2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69، zizi27 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9 ...

زینبی جون چه کارخوبی خدا قبول کنه.

منم دوباره ۲۶ هفته باید سونو مجدد برم واسه قلب پسرم دعا کنید مشکلی نباشه و اون کانون اکوژن برطرف شده باشه.میشه تو لیستت منو اضافه کنی؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
ازی جون دکترم گفت جنین رو نمیبینم برای نتیجه قطعی شنبه برو سونوگرافی جایی که دقیق باشه نمیدونم این ...

تارا جان انشالللله میبینی نگران نباش عزیزم دلم روشن🌷🌷🌷💚💚💚💚

عزيزم من امروز با مشاور دكتر روازاده صحبت ميكردم ميگفت ما براي لكه بيني خانوماي باردار اگه شيره ...

امروز شیره انگور خوردم نیومده امروز هیچی   خدا خیرتون بده 

خدا جونم شکرررت  
خداروشکر ارامش جونم.خیلی‌تو فکرت بودم. خداروشکر که قلب کوچولوشو دیدی ان شاالله ۱۲۰ سااال با عشق بتپ ...

ممنونم عزیزم انشالللله برای شما هم در سلامتی کامل🌷🌷🌷اره دست به دعا برا تارا جونم خدا خودش حافظ نینیش باشه انشاللللله💚💚