2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
sm-pa جون امروز رفتم مطب دکترم،می گه جنین گرید b ارزش گذاشتن نداره؟ می شه نظرت رو بگی در این مورد ...

وااااااا منم تو جنیناییکه گذاشات b هم بود وا چقدر حرف مسخره ای زده

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

خانوما میشه اگه اطلاعی داربن راهنماییم کنید اعصابم خورده😭😭

امروز رفتم دکتر معاینم کنه مطبش که جای بخیه هامو ببینه چون جذبی بود یادتون اگه باشه لاپاراسکوپی کردم بخیه نافم یجوری شده بود یکم دستکاری کرد با قیچی و اینا الان همش ازش ترشح میاد چیکار کنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلایع جانم من مطب ویزیت میشم خود دکتر سونو هم میکنن من یکبار آی وی اف ناموفق داشتم که سرم نداشتم و ا ...

ممنون عزيزم 

چه دعاي قشنگي🙏

الهي خدا ني ني شما رو هم حفظ كنه عزيزم💜❤️💚💙

آزي جون معمولا از هفته چند شروع ميشه و تا كي طول ميكشه تهوع؟ بمن امروز يك اخطاري داد گمونم هفته 7 ه ...

برای من از هفته هفت شروع شد عزیزم. اول یه سک سک میکرد میرفت حالا لنگر انداخته ۲۴ ساعته😂😂

عزیزم منم سری قبل سرم ای وی ای جی داشتم که قبل انتقال زدم و دکتر گفت به محض اینکه مثبت شدی دوباره با ...

ترلا جون خدا خيرت بده كه بهم گفتي

امروز يه راست رفتم مطب گفت بايد سرم رو ميزدي گفتم كسي بهم نگفته بود

برام نوشت منم بدو بدو رفتم زدم 

فقط خدا كنه مشكلي پيش نياد

منشيش كه هي ميگفت بايد دو هفته پيش ميزدي وحالا برو بزن

خدا ان شاءالله بهترين رو بهت بده عزيزم

عزيزم به اميد خدا كه فردا با خبراي خوب مياي شما هم سرم داشتي؟؟

منم سرم داشتم دکتر میگه یا باید برم پیش همون متخصص دکتر توکلی که رفتم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم ان شاالله پایان 11 سال انتظارت نزدیگه از الان مکمل ها و تقویتی ها رو شروع کن، ولی زیاده ...

ممنون از توصیه هات 

استرادیول روزی ۶ تا گفته صبح دوتا ظهر دو و شب دو.

الهی مرا  آن ده که آن به 
اگه تهران هستید بنده بهتون موسسه پزشکی مهر رشت زیر نظر دکتر مهر افزا رو پیشنهاد میکنم طرز برخورد پزش ...

ممنون عزیزم.فعلا میخوایم اگه بشه بریم یزد ببینیم چی میگن بعد شنبه حرکت کنیم برا تهران.فکر نکنم بتونیم بیایم رشت.این دیگه خیلی دوره برا ما که از جنوب میایم.تهران هم اگه کارای اعزام پزشکی برامون درست بشه میایم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اگه تهران هستید بنده بهتون موسسه پزشکی مهر رشت زیر نظر دکتر مهر افزا رو پیشنهاد میکنم طرز برخورد پزش ...

ما که دل خوشی نداریم از موسسه مهر با اون آزمایشگاهشو  دکتر اورولوژشونو تشخیص غلطشون بزرگترین اشتباهمون انتخاب اونجا بود البته واسه خیلیام شاید خوب بود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏