2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
تا اسمتو خوندم كه برام كامنت گذاشتى قلبم يه جورى شد چون دقيقا اون روزا رو يادمه كه كى ها با هم بوديم ...

عزیزم برای شما  و همه دوستانی که بالاخره بعد کلی سختی نی نیشون رو سالم بغل کردن خیلی خیلی خوشحالم .انگار خستگی خودم در رفته ..😁😁

ممنونم برای حرفای قشنگت عزیزم ..اره روحیه ام خیلی باختم باید دوباره با امید شروع کنم .و توکل بخدا ..

برات ارزوی بهترین ها رو دارم  و انشاالله که هر سه نفریتون همیشه خوش و سلامت و خوشبخت باشید همیشه و در همه حال ❤❤❤❤💙💙💙

برای منم دعا کن گلم 😙😙😙

هستی جون باید ببینی نظر دکترت چیه ،معمولا سه تا پریود بدن استراحت کنه و اون سه ماه مکمل تقویتی واسه ...

ممنون عزیزم ازش میپرسم ولی اطلاعات اینجا بنظرم کاملتره

مکمل تقویتی چیز خاصی بخرم یا همین مولتی ویتامینای روزانه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

دوستاي خوب 

من امروز رفتم واسه سونو با توجه به روز انتقالم كه ٧خرداد بود گفت ٧هفته و دو روز هستم 

تو سونو گفت دوتا هست كه يكيش قلب داره يكيش نداره

حالا آيا شما اطلاع داريد كه اونيكه قلب نداره چي ميشه اميدي به تشكيل قلبش هست واگر نشه چه جور دفع ميشه؟

واينكه من صداي ضربان نشنيدم فقط دكتر گفتن

بستگی به شرایط تخمدان و رحم سنجیده میشه اگر اوکی باشی یک پانکچر ۱ بار استراحت و مجدد یک پانکچر ۲ با ...

ممنون عزیزم کلا امیدی ندارم

دیروز عمل شدم و فقط ۸ تا تخمک داشتم

گفتم اگه باز نیاز شد زودتر انجام بدم چون ذخیرم ۱.۴ بود قبل عمل

مکمل چی باید بخرم؟ منظورم اسم خاصی داره یا مولتی ویتامینای معمولی؟

سلام  دوستاي خوب  من امروز رفتم واسه سونو با توجه به روز انتقالم كه ٧خرداد بود گفت ٧هفته ...

هفته های الان صداش و ضرر داره برای مت بزاره و نمیزارن خودشون میبینن و ممکن دیرتر تشکیل شه قلب اون یکی عزیزم 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

خدایا خودت آرامشی عطا کن فردا به مامانم خبر خوب بدم و خوشحالشون کنم 

🙏🙏🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
بله تیترت کمه باید از اول سه تا واکسنش رو بزنی، گلم شما گربه یا حیوان خانگی داری؟؟ چون توکسوپلاسموز ...

نه اصلا هيچ حيواني ندارم يعني چي زينب جون 

الان بخوام سه دوره بزنم نميتونم انتقال بدم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یه آزمایش toxo igm هم بده، چون انگار قبلا مبتلا شدی نه جدیدا، این باید تکلیفش معلوم بشه 

مبتلا به چي 😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم دبیرستان زدم، سه مرحله داشت؟ شما هر سه مرحله رو زدی؟ 

بله عزيزم زدم سه مرحله رو 

ممنون عزیزم کلا امیدی ندارم دیروز عمل شدم و فقط ۸ تا تخمک داشتم گفتم اگه باز نیاز شد زودتر انجام ب ...

من کلا سه تا تخمک داشتم پس من چی بگم ؟😂😂😂 ذخیره ام ۱/۶ نمیدونم چرا تخمکام اینجوری شدن !

چرا گلم مگه شرایط شما چی بوده؟ بگو بتونم راهنماییت می کنم

من خودم و همسرم هردو27َساله ایم. خودم ذخیرم1.95بود مرداد97. عکس رنگی و آزمایشات هورمونیم مشکلی نداشت. سابقه کم کاری تیروئید دارم که الان بدون قرصtsh=3.5هستش.از تکمیلی بعد از 2بار منفی بودن دادم نشون چندتا کتر دادم گفتن بایذ آسپرین و هپارین مصرف کنی. این از خودم

همسرم تعداد اسپرمش بین 2میلیون تا 4میلیون متغیره. سرعت باید50یا60 باشه همسرم 25شده بعد از 70رور قرص خوردن ولی مورفولوژی نرمال شده.قبل از دارو مورفو 1بود و dfi=65الان دیگه آز دی اف آی ندادیم. نمیدونم کلی هزینه کردیم واسه دارو.نمیدونم شاید زود آزمایش داده....دیگه نمیخوام اشتباه کنم چون جای اشتباه ندارم. بخدا شکستم دیگه تاب و توان ندارم. نمیدونم کجا برم که با بیشترین دقت و بالاترین دلسوزی شرایطمون رو بررسی کنی و بهترین دارو و درمان رو بهم بده تا نتیجه مثبت بگیریم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزيزم شما بعد خارج رحمي دو لوله تو برداشتي ؟  الان به سلامتي بارداري ؟

بله عزیزم هردولوله جنین بود. و هردو ترکید و خارج کردن

بله الان باردارم عزیزم با میکرو

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام  دوستاي خوب  من امروز رفتم واسه سونو با توجه به روز انتقالم كه ٧خرداد بود گفت ٧هفته ...

عزیزم بسلامتی انشالله

دکتر منم هفته های اول صدا رو. پخش نمیکنه فقط ضربان رو نشون میده

عزیزم انشالله اون یکی قل هم تا هفته ده قلبش میزنه و اگر یک درصد  تشکیل نشه خودش کم کم جذب میشه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
افشان جون داروهای پانکچر از کی شروع میشه ؟واسه شما اون آمپول جدید مال تحریک تخمدان تحویز شد؟ خانم د ...

سلام دوست عزیز متاسفانه گونال اف به طرز صحیح وارد نمیشه اون درجه حرارت که باید سرد باشه نوبت بهش رعایت نمیشه چون تحریم هستیم و سینال اف هم اکثرا ناراضی هستن