2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
طلایع جان یه چیزی بهت بگم خواهرانه اگه عروسی نسبت دور داری دیر برو تقریبا وقت شام و زود خدافشی کن بر ...

مرسي عزيزم از راهنماييت💜

هنوز تصميم نگرفتم برم باورت ميشه فردا عروسيه من هنوز نتونستم لباس بگيرم چون از خونه در نميام چاق هم شدم لباسا ي قبليم سايزم نيست ديگه😕

عروسي دختر عمومه كه همسنيم خيلي براش مهمه برم

شانس من هر دفعه كه انتقال دارم يه مراسمي هست

من به هيچ كس قضيه رو نگفتم ولي ميخوام بگم سياتيكم گرفته دير برم زود بيام

والا شامم نميخورم كلا غذا بيرون نميتونم بخورم تو اين وضعيت🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. میشه یه نفر برام خاکستری جون رو صدا بزنه

@خاکستری    

عزیزم دلارام جون باهات کار داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله جز پیشنهادهای دکترم بود عزیزم. دکترم هم عارفی هستند

❤️💜💚💙

خانومي شما تو مطب ويزيت ميشي با دكتر عارفي؟

من هفته ديگه اولين ويزيتمه و تا حالا سونو نشدم

خودش سونو نمي كنه تو مطب؟ 

يه سوال ديگه شما سرم ivig هم داشتين و قرص ايكويين؟؟

سرم رو چه جوري ادامه دادين اگه داشتين؟

قرص رو كي قطع كردين؟؟

ببخشيد خيلي سوال پرسيدم🙏

زینب جان ازمایش استروژن رو برا چی میدن، از خیلیا شنیدم قبل انتقال انجام میدن، من هر بار تو سیکل انتق ...

برای من واسه پانکچر نوشت که ببینه هایپر میشم یا نه

برای انتقال چون کیست داشتم بعد از مصرف ال دی - بوسرلین و شروع پری برام نوشت ببینه کیستا اثر بد نداشته باشن، حالا شاید دلایل دیگه هم داشته باشه

سلام عزیزم خوبی چه خبر؟من چند روزه نیومدم سایت ،چی شد چند تا جنین برات تشکیل شد؟انتقال دادی؟

سلام عزیز.چهار تا جنین شد از پنج تا تخمک.اما رشدشون تو دوسلولی متوقف شد.جنین شناس همش میگه برین جنین اهدایی.میگه اسپرمی که با بیوپسی گرفته میشه بدرد نمیخوره.پس چطو این همه آدم با بیوپسی اسپرم پیدا شده و باردار میشن با همون اسپرم ها؟آخه وقتی اسپرم هست تخمک با کیفیت عالی هم به قول خودشون هست چرا برم جنین اهدایی؟تازه خودش هم شماره دلال جنین اهدایی رو داشت و میگفت بهم خبر بدین که بهش بگم.شما بگو این مشکوک نیست؟ دیگه بهشون اعتماد ندارم.میخوام بیام یزد و تهران هم ویزیت بشیم ببینیم چی میگن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
یازده و چهل دقیقه پانکچر شدم آمپولم و ۱۱ زده بودم ذخیره ام ۱/۶

ساعت پانکچر خوب بوده، شاید فولیکول ها پوچ بودن، به هر حال مهم نیست، مهم اینه سر ساعت پانکچر شدی و تخمک داشتی و قراره همونا تو رو مامان کنن

سلام عزیزم خوبی چه خبر؟من چند روزه نیومدم سایت ،چی شد چند تا جنین برات تشکیل شد؟انتقال دادی؟

سلام عزیز.چهار تا جنین شد از پنج تا تخمک.اما رشدشون تو دوسلولی متوقف شد.جنین شناس همش میگه برین جنین اهدایی.میگه اسپرمی که با بیوپسی گرفته میشه بدرد نمیخوره.پس چطو این همه آدم با بیوپسی اسپرم پیدا شده و باردار میشن با همون اسپرم ها؟آخه وقتی اسپرم هست تخمک با کیفیت عالی هم به قول خودشون هست چرا برم جنین اهدایی؟تازه خودش هم شماره دلال جنین اهدایی رو داشت و میگفت بهم خبر بدین که بهش بگم.شما بگو این مشکوک نیست؟ دیگه بهشون اعتماد ندارم.میخوام بیام یزد و تهران هم ویزیت بشیم ببینیم چی میگن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
جدي؟يه تخمك سايز يازده هم خوبه؟اخه ديدم همه روز سوم كلي تخمك ريز داشتن  من ذخيره ام خيلي كمه ٠ ...

کاش حتما تکرارش کنی خیلی بهتره، چون 0.01 کم هست،و با سونو شما خیلی مطابقت نداره من دوست دارم با تخمک خودت بهت پیشنهاد بدن، گلم یا نصیحت خواهرانه به شما و همه اونها که ذخیره کم دارن، اگر یه وقت خدای نکرده زبونم لال بهتون پیشنهاد اهدایی شد هیچچچچچ کس، هیچچچچچ کس جز خودت و شوهرت و خدا نذار بفهمه حتی مادرتون

خودم تو رویان چند نفر دیدم با هزار بدبختی اهدایی گرفتن و باردار هم شدن ولی امان از نفهمی اطرافیان

دورت بگردم ان شاء الله کارتون به اونجا نرسه ولی دلم نیومد اینو نگم خیلی مهم بود اخه

گلم تخمک که نمیشه فهمید ولی معمولا روز سوم هر تخمدان 12 تا حدودا فولیکول آنترال داشتم