2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
من تو ابان با دکتر طرازی انتقال دادم سونو نکرد.

پس جطوری متوجه شده کجا بگداره

دکترم و دستیارش چند دقیقه با همفکری سونو کردن سونو شکمی بعد دستیارش یک عدد۱.۵ گفت فکر کنم

بعد چند ثانیه گفتن تموم شد انتقالت عالی بود

من فکر میکردم الان همه جا با سونو باشه انتقال 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزيزم من هفته پيش زنگ زدم ابن سينا براي اين سه شنبه يعني ١١ تير بهم وقت داد يعني هست ديگه با ...

مرسی عزیزم پس برگشتن بازم چهارشنبه زنگ میزنم مطب. شما هم نگران نباش ایشالله که همه چیز برات خوب پیش رفته این دکترا کارشون استرسه فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من قراره از امروز ، روزی ۲۲۵ واحد گونال اف تزریق کنم ـ دوستانی که تجربه دارن لطفا بگین چ ...

به سلامتی عزیزم، شمارش معکوس مامان شدن شروع شد

گلم 4 انگشت سمت راست یا چپ ناف خوبه، گونال اصلا درد نداره و سوزن رو تا ته فرو کن، آمپول هم تا 0 شدن عدد روی اون بیرون نیار و دستت رو فشار بده کامل تا 0 بشه

پس جطوری متوجه شده کجا بگداره دکترم و دستیارش چند دقیقه با همفکری سونو کردن سونو شکمی بعد دستیارش ی ...

منم نمیدونستم سونو نمیکنه

امروز یکم سرچ کردم دیدم مثل اینکه اکثرا با سونو انتقال میدن

فکرم مشغول شد که چرا طرازی واسه من سونو نکرد😢😢😢

هر دوش رو آزمایشگاه دانش انجام دادم که معتبره مثلا

عزيزم يك آزمايشهايي مثل ذخيره تخمدان و آزمايش اسپرم بهتره توي مراكز ناباروري انجام بشه ، من هم يادمه كه رويان تاكيد داشت آزمايش ذخيره تخمدان رو حتما همونجا انجام بديم .

عزيزم اصلا وقتت رو درگير مركز رفتن نكن ديگه ، از يك سونوگرافي معمولي وقت بگير برو سونو براي تشكيل قل ...

ميدوني عزيزم 

دكتر عارفي هفته ديگه بهم وقت داده كه ميشه ٣٤ انتقالم

بيشتر عجله م براي ويزيت وسونو

يكي اينه كه سرم ivig كه تزريق شده يكبار نميدونم بايد تكرار بشه الان يك ماه گذشته از تزريقم 

يكي هم چون من استروژن(ايكويين) هم دارم نميدونم بايد ادامه بدم يا نه

از شانسمم پس فردا عروسي داريم خير سرم ميخواستم خيالم از وضعيت محكمي جنين راحت بشه😕

وگرنه خودم دلم ميخواد تعداد سونوهام كم باشه و يه دفعه برم برا قلب به اميد خدا

منم نمیدونستم سونو نمیکنه امروز یکم سرچ کردم دیدم مثل اینکه اکثرا با سونو انتقال میدن فکرم مشغول ش ...

عزيزم بيخود فكرت رو مشغول نكن ، اكثر كسايي كه اينجا انتقال دادن بدون سونو بوده و خوب خدا روشكر خيليهامون هم مامان شديم .

هر دوش رو آزمایشگاه دانش انجام دادم که معتبره مثلا

ببین من از چند تا آدم معتبر شنیدم بعضی کیتهاش خیلی هم دقیق نیست، یکیش کیت تیروئید، عددها رو می گی گلم؟ به نظرم کیت مراکز ناباروری بهتره خصوصا برای هورمونی ها