2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیزم فردا صبح زنگ بزنید صبح تا ظهر هستند  زنگ بزنید بهتون میگه روز اول پریودتون زنگ بزنید وبر ...

نازنین جون خوبی عزیزم..خیلی وقته کم.پیدایی..در چ حالی!؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم😘😘 میگم چرا امروز شیافمو هر کاری میکردم نمیرفت تو انگار راهش بسته شده بود منم بزور گذا ...

نحوه ي خوابيدنتون و يا نحوه ي پاهاتو و يا شيافو گذاشتني يخورده چپ و راست كن بالاخره راهشو پيدا ميكني به زور نكن

عاشقتم یعنی کاری نیست که نکرده باشی 😂😂😂😂گلم یه تماس بگیر با دکترت و کل کارهایی که کردی اعتراف کن ...

مرسی عزیززممم😘😘🙈😃همین دیگه میترسم بهشون بگم 🙊فردا گفته بود برم مطب حالا فردا میرم بیینم نافمو چرا این مدلی درست کرده البته احساس می کنم چون تازست ورم داره اینطوری شاید به مرور درست میشه واسه خودش🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام یادتونه میکروم منفی شد و پریود شدم و الان منتظر پری دومم هستم .یکم همین ماه میبایست پری بشم ولی ...

عزیزم الان به پروژسترون احتیاج نداری اون آندومترت رو ضخیم تر میکنه ولی اگر فکر میکنی بارداری یه تست خون بده خیالت راحت بشه

اگر بالای ۵روزه که عقب انداختی برو تست بده

ترشحات طبیعی هست 

درد هم میتونه برای دیر پریود شدنت باشه اگر از درد شدید دُلا میشی خطر ناکه بقیه ش مهم نیست واقعا.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها🌹 اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️ امروز وقت سونو داشتم ابن سينا گفتن بايد بري كلينيك باردا ...

عزيزم اصلا وقتت رو درگير مركز رفتن نكن ديگه ، از يك سونوگرافي معمولي وقت بگير برو سونو براي تشكيل قلب الان هم به نظرم زوده يك هفته ديگه برو و فعلا از بارداريت لذت ببر .

سلام لطفن منووراهنمایی کنبد سوالب داشتم من برای شهریور دکتر بهم نوبت ای وی اف داده ان شالله..سوالم ا ...

عزيزم من كه رويان ميرفتم اتاق داشت براي اين كار و همينطور تخت و سرويس بهداشتي و حمام و هر دو با هم رفتيم داخل اتاق ، حتي همسر من زماني كه پيش دكتر اورولوژ هم ميرفت چند سال پيش و چند بار مجبور شد نمونه بده اونجا هم اتاق داشت و يادمه حتي بعضيها كه ميرفتن داخل حدود يك ساعتي هم كارشون طول ميكشيد ولي كسي حق اعتراض نداشت .

خانمهایی که انتقالتون مثبت بود با سونو براتون جنینها رو انتقال دادن؟

تو گاندی که همه دکترا با سونو انتقال میدن

فکر نکنم الان دیگه همه جا انتقال با سونو باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستای مهربونم، جواب آزمایشم منفی بود، 🤯🥺😭از همتون ممنونم که به فکرم بودین و برام دعا کردین، ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم خانمي ، من امروز خيلي اميدوار بودم كه شما مثبت ميشي ، ان شا الله كه خدا خيلي زود دلت رو شاد كنه عزيزم .

سلام بچه ها از آزمایشگاه بهم زنگ زدن شماره رو دیدم میخواستم سکته کنم بعد گفت فردا بیا باید آزمایشتو ...

عزيزم دليلش رو نميدونم واقعا ، ولي خودت رو نگران نكن خانمي ، بسپار به خدا شايد همه اين اتفاقات حكمت خدا باشه .