2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من خودم تو آزمایش ذخیرم ۱.۹ بود اما سونویی که دکتر تو روز دوم پریودی انجام داد با توجه به فولی هایی ...

حتی اگه ذخیرت هشت دهمم باشه نصر نمیگه اهدایی

ذخیره زیر نیم ممکنه بگه اهدا

بسیار انسان با سواد و شریفی هست این بشر

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

به به چ خبر خوبی هانا جون قدم گل دخترت مبارک😍انشاءالله که صحیح وسالم زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هاناجونم قدم‌دختر گلت مبارک‌باشه عزیزم خیلی برات خوشحالم، ممنون‌که برامون‌دعا کردی😘😘🌺🌺💝💝🥰🥰

عزیزم ازمایش دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کسی نتونست جواب منوبده😔😔😔😔😔

عزیزم.من.اطلاعی ندارمِ.صبرکن دوستان اگه بدونن حتما راهنماییت میکنن

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

مبارک باشه عزیزم

آمین🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
نگین جان عزیزم از همون روز که فهمیدم به یادت هستم وامیدوارم جواب آزمایشت بدون نقص و مشکل باشه و یه ن ...

قربونت برم عزیزم خیلی ممنونم ازت🌻 الهی آمین🤲

الحمدالله❤
ان شاالله فردا صبح خوش خبری باشی و با یه نتیجه ی شیرین همه ی اون سختی‌هایی که پشت سر گذاشتید را فرام ...

ممنون عزیزم انشالله 🙏

آز م سه شنبه میشه 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

خانوما من دو بار آزمایش ذخیره تخمدان دادم. یکیش اسفند 97 یکیش خرداد امسال (یعنی به فاصله 3 ماه)

هر دو بار هم آزمایشگاه دانش رفتم اما جواب آزمایشها زمین تا آسمون باهم فرق داره. به کدومش میشه اعتماد کرد. کسی تجربه ایی داره؟

مبارک بااااااشه مامان هانای گل😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍🎊🎊🎊🎊🎊👏👏👏👏👏👏

مبارک باشه قدم دختر گلت❤️❤️❤️❤️❤️

سلامت و عاقبت بخیر باشه زیر سایه پدر و‌مادرش😍😍😍😍😍

چقد عااااالی که زایمان خوبی داشتی خدا رو‌هزار مرتبه شکر😘😘😘😘😘 انشاءالله قسمت همه منتظرا و مامانای باردار😍😍😍