2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
الان رفتم گرفتم همین آلپروزولام و رانیتیدین بود به همه همینارو میدادن نمیدونم چرا

والا منم نمی دونم لابد می خوام استرس نداشته باشی ولی من بودم نمی خوردم خصوصا آلپروزولام، چون خودم می تونم استرسم رو کنترل کنم و مشکل معده هم ندارم

عزیزم اینبار حتما جواب می گیری❤️ فقط مطمین شو‌ که دکترت همه چی رو بررسی کرده برات. اگه از های ایمنی ...

مرسی عزیزم. دوره قبل آز دادم و سرم گرفتم. ولی نشد.

باید دوباره آز بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزيزم، بعدش  شما هايپر شدي يا نه؟

عزیزم.وقتی تخمدان زیاد تحریک.میشه و تعداد تخمک از حدی بالاتر میره میگن هایپری. ولی مهم اینه درگیر عوارضش نشی..اره منم هایپر شدم ولی خداروشکر گرفتارعوارض نشدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره مطمئن هستم كه اگه خدا بخواد واقعا ميشه..ميشه بگي جه علايمي مهمه؟

گلم علائم هیچ نظری ندارم واقعا چون خودمو درگیرش نکردم این بار همش حس می کنم همه چی عین زمان قبل پری بود، تنها علامت بالا رفتن بتاست

عزیزم خوش اومدی، ان شاء الله همین جور که پر انرژی شروع کردین، نتیجه عالی بگیرین

مرسی عزیزم. انشاالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ایشاالله همه به مراد دلشون برسن. بخصوص بچه هایی که ivf می کنند. چون این واقعا آخرین امیدمونه

سلام بچه ها دكتر شه بخش براي يكشنبه بهم گفت پانگچر كنم امشب گفت اول آمپول اچ سي جي بزنم ولي يه آزما ...

آره گلم اگر ریسک هایپری داشته باشی دکاپپتیل یا دیفرلین میدن تا شکمت آب نیاره

آزمایش استرادیول دادی درسته؟؟ 

مرسي عزيزمممم ان شالله🌹 نه نخوردم، از الان تاثير داره؟ اگه هايپر بشم چقدر بعد ميتونم انتقال بدم؟

آره حتما از الان روزی 5 تا سفیده تخم مرغ بخور حداقل، آب زیاد زیاد، غذا گوشت مرغ یا گوشت قرمز، شیرینی‌جات کم، دولا راست هم نشو زیاد، آب میوه طبیعی هم زیاد بخور عالیه، من زمستون دائم درحال خوردن آب پرتقال، آناناس و آب انار بودم، الانم بعضی آب میوه فروشیا آب انار فریز شده دارن، برای جلوگیری از غلظت خون لازمه

سفیده تخم مرغ و دوغ برای چی خوبه؟  قبل از تخم کشی یا بعد؟ یا فقط برای کسایی که هایپر میشن خوبه؟

فقط برای اونهایی هست که هایپر میشن و چون قرار نیست انتقال بدن دوغ خوبه، وگرنه حالت عادی دوغ رحم رو سرد می کنه

بچه ها من شاید شهريور  ای وی اف کنم... از الان برم به دکترم بگم؟ اخه من ایران نیستم نمیتونم زیا ...

گلم یه مقدار بیشتر در مورد شرایطتون می گی

کلا از الان باید تقویت اسپرم و تخمک رو شروع کنی، با تغذیه مناسب و پیاده روی، خنک نگه داشتن بیضه، مصرف آنتی اکسیدان و...