2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم هنوزم یاد غم بزرگتون میفتم دلم آتیش میگیره....  عزیزم حرف اون مادرم جدی نگیر....  ...

آره آنا جون. میگم که،من حتی باهاش همراهی میکنم تا بلکه یه ذره دلش آروم شه. چون من که زن داداشم بوده خدا میدونه فکرش دیوانه ام میکنه، دیگه اون بنده خدا که دخترش بوده،۳۲ سال زحمتش رو کشیده. فقط بعضی حرفاش و رفتاراش راجع به بچه واقعا دلم رو میشکنه. وگرنه که خدا خودش شاهده اگه قرار به انتخاب بود، من قلبا حاضر بودم من میمردم و زن داداشم زنده میموند، فقط هم به خاطر خودش و امید به زندگی که داشت،نه به خاطر برادرم و نه به خاطر برادر زاده ام.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من دیروز دوباره رفتم سونو، قلب جوجوم ضربان داره خداروشکر❤ دکتر بهم گفت یک ماه دیگه بیا ...

خدایا شکرتتتتتتتت.... 

انشالله به سلامتی بغلش کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم....  من یادمه یکی از دوستان دقیقن چند ساعت قبل انتقال تونست سرم تهیه کنه و بز ...

آنا جون ممنون ولی من نمیدونستم فک میکردم باید همون ۳ تا ۴ ساعت باشه و تا سرم سوم بدستم برسه چه ها که نکشیدم 

خداجونم شکرت       

خانوما من تو این موقعیت.که عمل کردم یچیزی خیلی ذهنمو درگیر کرده که خشکی هاله دور نوک سینمه که پوسته میده البته قبلنم داشتم رفتم دکتر گفت چیزی نیست حساسیته بهم پماد داد خوب شده بود یه مدت  الان دوباره اینطوری شدم ماه پیش سونوگرافی دادم که فیبروکیستیک بود نمی دونم دیگه خسته شدم دیشب خوابم نمی گرفت از فکر زیاد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
رویا جونی رفتی آزمایش گلم؟؟ 

اره عزیزم..شوهرم رفته جواب و بگیره

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
داداشم یه بچه دوساله داره، خانومش متاسفانه پارسال فوت کرد. مادر خانومش میگه تو که بچه نداشتی باید می ...

ای وای نمیدونم چی بگم 

کسی از حال دلت خبر نداره 

ان شاءلله همه چی ختم به خیر بشه و امسال مامان بشی 💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
خانوما من تو این موقعیت.که عمل کردم یچیزی خیلی ذهنمو درگیر کرده که خشکی هاله دور نوک سینمه که پوسته ...

يك ويزيت برو پيش دكتر آزاده جولايي خيالت راحت بشه مطبش محدوده ونكه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم