2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم سونوت عالیه تبریک میگم، دقیقا همون کیسه زرده و حفره آمنیون و فتال پل(جنین آینده) اینا کامل مشخ ...

وای مرسی عزیزم خیالم راحت شد😗😗😗😗 انشاللله قلبشم به سلامتی ببینه دکتر این هفته بعدشم خدا تا زایمانم حافظش باشه

دیگه همین😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم دنبال علائم نباش، من به قدری بی علائم بودم و دم آزمایش شبیه وقتایی شده بودم که پریود می شدم که ...

پس فكر كنم بيخيالتر از من وجود نداره اصلا يبارم به اين موضوع كه اگه مثبت نشه بعدش چجوري گريه كنم فكر نكردم چه برسه به اينكه گريه كنم رسما شادم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینایی که گفتی آندومترو نازک میکنه؟ روغن سیاه دونه مالش بدم شکممو چی ؟ اونم بده؟ من اکثرا انجا ...

گلم خودن اینا موقع پری، آندومتر رو زیادی نازک می کنه، مالیدن روغن اصلا و ابدا مشکلی ایجاد نمی کنه با خیال راحت انجام بده جای نی نی ها گرم بشه

آخه مریض مهم نیست که. پول مریض مهمه. حداقلش انصاف اینه آدم وقتی منفی میشه بشینن دو کلمه توضیح بدن و ...

عزیزم رحمت بررسی شده؟ 

آندومتریوز چی؟ 

کاریوتاپها چی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
داداشم یه بچه دوساله داره، خانومش متاسفانه پارسال فوت کرد. مادر خانومش میگه تو که بچه نداشتی باید می ...

دلم گرفت برات عزیزم

اخه این چه حرفیه زده ...

خدا بیامرزه زنداداشتو...

از خدا میخام  به زودی بهت دوتا نی نی دوقلو بده عزیزم تااین حرفها و دلی که شکستن ازتو فراموش کنی💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
داداشم یه بچه دوساله داره، خانومش متاسفانه پارسال فوت کرد. مادر خانومش میگه تو که بچه نداشتی باید می ...

عزيزم خدا بهتون صبر بده سخته بچه كوچيك تو خانواده باشه بي مادر تجربه تلخي كه متاسفانه ما هم سالها پيش تو خانوادمون داشتيم.

انشالله خدا به مادرخانم برادرت آرامش بده و دركي كه متوجه بشه شما تو اين داستان بي تقصيري 

خدا زود زود دامنتو سبز كنه دوستم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها  من الان بیمارستانم ، دکترم برای امروز سه تا سرم آی وی آی جی گفته تزریق کنم  ...

شرمنده اطلاعی ندارم، ولی هر وقت این جوری حرص می خوری همش بگو اینا داره اتفاق میفته یعنی قراره مامان بشی

ان شاالله خیره