2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
داداشم یه بچه دوساله داره، خانومش متاسفانه پارسال فوت کرد. مادر خانومش میگه تو که بچه نداشتی باید می ...

عزیزم هنوزم یاد غم بزرگتون میفتم دلم آتیش میگیره.... 

عزیزم حرف اون مادرم جدی نگیر.... 

جگرگوششو از دست داده بیچاره نمیدونه چی بگه.... 

من الان مادرم دور از جون بچه هام حتی تصور بعضی چیزام برام دیوانه کننده هست.... 

بیچاره اون خانومم سالها زحمت کشیده الان که دخترشو از دست داده نمیدونه غمشو چطوری داد بزنه.... 

حرفاشو جدی نگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس فكر كنم بيخيالتر از من وجود نداره اصلا يبارم به اين موضوع كه اگه مثبت نشه بعدش چجوري گريه كنم فكر ...

آفرین واقعا منم باید یاد بگیرم تا مامان خوبی واسه بچه هام باشم

ولی یکی نیست به دوستمون زیپ بگه این قدر بی بی نزن روی همه عجول ها رو سفید کرده😃😃😃😃

عزیزم سرم ها چند شد با چه بیمه ای؟

دکتر تو دفترچه تامین اجتماعیم نوشته بود رفتیم نسخه رو تایید کردیم سه تا سرم شد ۳۰۰ و خورده ای 

ولی اون سرمی که شکست چون آزاد بود یک میلیون شد 

خداجونم شکرت       
برای من ۳ تا سرم ۵ ساعت طول کشید  خواستم دیرتر تزریق بشه خودم سرعتشو کم میکردم یوقت بدنم واکنش ...

خداروشکر بدن منم واکنش نداد 

ولی انقدر استرس داشتم و گریه کردم که واقعا نمیدونم سرم تاثیرشو میزاره یا نه 😔😔😔😔😔

خداجونم شکرت       
آفرین واقعا منم باید یاد بگیرم تا مامان خوبی واسه بچه هام باشم ولی یکی نیست به دوستمون زیپ بگه این ...

تو از اون مامان خوبايي شك نكن 

دوستمون زيپ : مامان بايد صبور باشه اين اولين اصل مامان بودنه 

زينب جون سونوگرافيمو بگذارم ببيني چطور بوده؟ چيزي بهم نگفت دكتر فقط گفت هفته بعد بيا واسه قلبش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم خودن اینا موقع پری، آندومتر رو زیادی نازک می کنه، مالیدن روغن اصلا و ابدا مشکلی ایجاد نمی کنه با ...

ممنون عزیزم . کلا من و روغن سیاهدونه دوستی دیرینه ای داریم قبل از اینکه تو این سایت ببینم که بچه ها ماساژمیدن با این روغن، من استفاده میکردم. سردردم رو خوب میکنه و بعد حمومم موهامو باهاش شونه میکنم. جایی از بدنم خسته باشه ماساژش میدم باهاش. البته از یه عطاری اشنا میگیرم که میگه خودش درست میکنه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آغا، خواهر نکن عزیزم، نه زرشک نه زعفرون، نه سیاه دونه، آندومترت رو نازک نکن، حالا یه بار اشکال نداره ...

واقعا باشه عزیزم دیگه نمی خورم فکر می کردم بخورم خوبه رحمم تمیزمیشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام بچه ها من دیروز دوباره رفتم سونو، قلب جوجوم ضربان داره خداروشکر❤

دکتر بهم گفت یک ماه دیگه بیا برا غربالگری اول،غربالگری آزمایش خون و سونوهست؟ همون سونوی شکمی معمولی؟همین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستا بچه ها من چهار ماه دیگه میرم باز برا انتقال خبر دارید  لیز بدن مخصوصا زیر بغل و بک ...

گلم یه تجربه دارم تو این زمینه فکر کنم به دردت بخوره

اولا که تو پروسه درمان این قدر داروی هورمونی می گیری که دوباره همه کلفت میشن 

دوما من تا قبل لیزر بیکینی هر جا سونو می رفتم فقط می گفتن یک میوم و نمای پلی کیستیک، ولی بعد 4 جلسه سونوی آندومتريوز افتاد مهر ماه که رفتم و گفت چسبندگی و کیست اندومتریوما و چه و چه... خلاصه نمی دومم ربط داشت ولی تنها تغییری که زندگیم کرد همین لیزر بیکینی بود

لیزر صورت رو با خیال راحت برو ولی بدون بر می گرده با این داروها و عملا پولت هدر میره، تو دوران بارداری هم هیچ مطالعه ایی نشده ولی خوب چه کاریه روزه شک دار بگیری 

توکل کن بخدا...خیریتی داره انشاله مشکلی نداره...فقط باز خودت رفتی بگیری یا همون پرستار خاطی؟

همسرم پیشم نبود وقتی سرم دوم شکست دکترا و پرستارا دیدن حالم چقد بده منو آروم میکردنو سرم سوم زدن گفتن تا این تموم بشه سرم بعدی میاد ، خود بیمارستان پرستارو مجبور کرد سرم تهیه کنه 

وقتی همسرم اومد پیشم با اون حال که من حالم بد بود و دستام از استرس میلرزید رفت پیش پرستار که بگه میدونم هزینش زیاده و این حرفا و هزچقد پول هزینه کرده تقدیم کنه ، پرستاره یه حرفای رکیک و بدی زد که اصلا نمیخوام بهش فک کنم 

در کل روز بدی بود من تازه از مسافرت برگشته بودم از ۶ صبح دنبال تایید دارو بودیم (بماند که داروخانه ۲۹ فروردین تایید نمیکرد میگفت باید باردار باشی ) بعدشم که اون پرستار 

خدا خودش کمکمون کنه 

خداجونم شکرت