2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مرسی آنا جون فرقی نمیکنه چه روزی از پربودم باشه و بعد چه دکتری رو پیشنهاد میدین؟

عزیزم والا من یادمه عکس رنگی تو نیمه اول سیکل بعد پاکی انجام می‌شد فکر کنم روز 8 الی 10 یا 11 سیکل.... 

دمترشو نمیدونم.... 

من خودم کاج انجام داده بودم بدون بیهوشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یادمه از بستگانتون یا آشناهاتون یکی خیلی تعریف کرد و همسرتم گفت بری پیشش درسته؟؟؟  ببین ...

آره آنا جون. درست یادته. اما کاملا باهات موافقم، دنبال یه پزشک متعهد میگردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نگران نباش..ان شاء الله پنج تاشم جنین شده.به منم اونطور گفتن بعدا با جنین شناس حرف زدم دیدم نه ...

نمیدونم دیروز ظهر پانکچر داشتم ساراجون.ساعتش یادم نیست.فکر کنم حول و حوش همون دوازده و نیم بود .

اصلا الان یه غم عجیبی اقتاده بدلم.گریه امونم نمیده.مرکز که این طوری بهم گفت احساس میکنم اصلا جنین تشکیل نشده.آخه دکترم گفت فردا زنگ بزنین معلوم میشه.حتما جنین تشکیل نشده شنبه هم میخواد دوباره بهمون پیشنهاد جنین اهدایی بده 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام دوستان من خیلی خارش دارم ازمایش دادم ساعت سه اماده میشه....زنگ زدم رویان گفتن مثبت بودی برو متخصص زنان برای خارشت ...شما دکتری میشناسید که خوب باشه امروزم مطب باشه برم پیشش؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
واقعا نمیدونم چی بگم....  خوب نمیرسی این همه مریض نگیر.....  کم کاریشون ماشالله خوب توجی ...

آخه مریض مهم نیست که. پول مریض مهمه. حداقلش انصاف اینه آدم وقتی منفی میشه بشینن دو کلمه توضیح بدن و بررسی کنن. همینجوری واسه همه یه برنامه دارن. رفتم پیشش تازه برام میخواست ایمنی انعقادی بنویسه.اونم خودش که نه، دستیارش، خود دکتر یه دیقه هم حرف نزد باهام از بس شلوغ بود. به نظرت این کار مسخره نیست؟ چون من که هم سلکسان داشتم هم سرم!! هرچند که من به لطف تو قبل میکرو آزمایش هامو کامل داده بودم. 

يعني اگه موقع عطسه يا سرفه درد هم داشته باشم بازم مشكلي نيست؟؟؟ من زير دلم هفته دوم انتقال خيلي گرم ...

آخی منم باهات هم دردم ولی جز صبوری چه میشه کرد، نه گلم هیچی نمیشه با عطسه و سرفه، جنین الان وسط آندومتر جا خوش کرده 

نمیدونم دیروز ظهر پانکچر داشتم ساراجون.ساعتش یادم نیست.فکر کنم حول و حوش همون دوازده و نیم بود . اص ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش مراکز معمولا همینجوری میگن . منم پارسال روز انتقال توی اتاق عمل دکتر بهم گفت چند تا جنین شده . یعنی روز انتقال گفتن بیاین هر کی جنین داشت میرفت واسه انتقال بقیه هم میگفتن تشکیل نشده... منم 5 تا تخمک داشتم که 3 تاش جنین شده بود . ان شاء الله از شما هر 5 تاش جنینای تپل مپل شدن گلم . توکل کن به خدا و استرس نداشته باش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
قربونت برم مهربون😙😙 اره دکتر شمارشو میده به بیمارها.قبل و بعد عمل هم بهم زنگ زد خودش و باز توصیه ...

آفرین این درسته، خدا خیرش بده، با چند تا کار ساده خیال بیمارش رو راحت می کنه این قدر فکر و خیال آدم رو کلافه نکنه

از روز شمار من تا روز آزمایش فقط سه تا مونده، 😍😍ولی اون‌اوایل انگار آدم‌انرژی و امیدش بیشتره، 🤪😊هرچی میگذره استرس و نگرانی بیشتر میشه، 😅😇خیلی سعی می کنم هنوزم مثبت باشم، توکل به خدا، ولی خیلی سخته انتظار،🙏🙏، دوستای خوب و مهربونم خیلی برام دعا کنید🥰🥰🥰 

یکی نیست به اوشون بگه شما سر پیازی، ته پیازی، آخه به اون چه😡😠🤬😡😠🤬

داداشم یه بچه دوساله داره، خانومش متاسفانه پارسال فوت کرد. مادر خانومش میگه تو که بچه نداشتی باید میمردی به جای دخترم!!! دیگه چون عزیز از دست داده و غمش خیلی بزرگه من هیچی نمیگم، حتی برای اینکه دلش آروم شه حرفش رو تایید هم کردم. تو چشمم گفته ها. حالا رابطه من و زن داداشم خیلی خوب بود، سفر هامونو حتی با هم هماهنگ میکردیم. اگه یکیمون نمیرفت اون یکی هم بیخیال میشد، خدایی هم زن نازنینی بود. ما وقتی میریم به داداشم و بچه اش سر بزنیم اگه بچه رو بغل کنیم به یه وضع بدی میان از بغلمون میکشن. واسه همین من و همسرم جرات نمیکنیم به بچه نزدیک شیم