2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
🤣🤣🤣 منم دیشب و الان دارچین خوردم قطع بشه برروح پرفتوح خودمون که یه پا پزشکیم صلوات 🤣🤣🤣

به نکته خوبی اشاره کردیا دارچین وزنجبیلم خوبه ممنون دکتر😅😅😅

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندومتریوز یعنی بافت اندومتر در جایی غیر از رحم آدنومیوز یعنی بافت اندومتر در میومتر رحم

ای بابا .واسه انتقال خوب نیست ؟ چرا دکتر چیزی نگفت پس 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
انشالله به سلامتی به دنیا بیاد نی نی تون و بارداری راحتی داشته باشین. حالا جاری بماند که حتی به شوه ...

خنده دار اينه كه هميشه هم زن و شوهر يك قرآن زير بغلشونه! فكر كنم اصلا نميخوننش كلا فقط كاربردش بر سر نيزه كردنه براشون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آنا جون خواهر دکتر منم اصلا تایم حالیش نبود مبگفت زیاد تاثیر نداره دو ساعت اینبر و اونبر. خیر سرم دک ...

کجا رفتین که انقدر بی دقت بودن؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی نرمال بود تا هفته بیستم دچار درد زایمان شدم سه روز طول کشید بادرد و خونریزی وحستناک تو بیمارستان زایمان کردم بچه هام سالم سالم بود ولی متاسفانه نموندن فقط وفقط بخاط استباه دکتر که باید هفته 12 منو سرکلاژ میکرد دهانه رحم باز نشه دکترم دکتر اخلاق نجات تو ابن سینا بود خواهش میکنم پیش این دکتر نرید من با اون شرایط پماد کلوتریمازول داد استفاده کردم بعد از مصرف پماد دهانه رحمم بازشد از هر دکتری متخصص و ماما پرسیدم گفتن نباید پماد مصرف میکردی و حتما باید سرکلاژ میشدی ولی بخاطر این دکتر بی وجدان من مردم و زنده شدم دوتا زایمان طبیعی کردم دست خالی برگشتم خونه حتما قبل دکتری پیدا کنید که برای حاملگی سختگیر باسه نه شل و ول مثل این دکتر از خدا بی خبر

دلم اتیش گرفت بچه سالمم که با هزار زحمت بدست اوردم دکتر بی وجدانی باعث شد از دسش بدم اینجا این پست رو میزارم که بعد بارداری حواستون به وکترتون باشه دکتر بی وجدان من یبار نگفت تو استراحت کن اینو بخور یا نخور کسی که با ای وی اف باردار میشه بیشتر باید رسیدگی بشه

واسم دعا کنید بتونم خودم رو اروم کنم امیدوارم برای هیچکسی این درد من پیش نیاد 

خدا برایم کافی است
سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

ای وای

بمیرم واسه دلت

فقط از خدا میخام که بهت ارامش بده😔😔

خدا لعنت کنه دکترای بی وجدانو خدا نشناسو 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم . فدات .واسه منم دعا کنین گلم چند روز دیگه میکرو دارم ناامید نشم . ان شاءالله نی نی تو سا ...

چشم عزیزم حتما دعا گوی همه دوستان هستم براتون خونم ان شاءالله شما هم نتیجه بگیری و به زودی خبر بارداریتو بزاری گلم

خدا جونم شکرت...
شنبه که تعطیه!

شنبه دیگه گفت یعنی ۱۰ روز دیگه انگاری میشه حدودا ۳۸روز بعد انتقال🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم