2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

Lemi جون خیلی ناراحت شدم آخه چقد باید یه دکتر بیسواد و سهل انگار باشه 😞خدا بهت آرامش بده و بچه سالم و صالح نصیبت کنه🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لی لا جون خوبی ؟ همیشه به فکرتم عزیزم در چه حالی ؟  لی لا حالم بده امروز خیلی استرس کشیدم ...

توکل کن بخدا...خیریتی داره انشاله مشکلی نداره...فقط باز خودت رفتی بگیری یا همون پرستار خاطی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم من خيلي به همه توصيه كردم كه بعد از مثبت شدن ديگه مركز نريد ، اونجا زياد تمركز روي بارداري ندا ...

مامان سبحان یعنی بعد از سونوی قلب دیگه نریم مرکز؟ اخه دکترای معمولی زنان زایمانم از ما ivf ایها اطلاعاتی ندارن و اینم خودش ریسکه

مطب دکترای خودمونم که شلوغتر از مرکزه بخصوص که دکتر مم چند ماه از سال هم کاناداست و جایگزین میگذاره 

موندم چکار کنم؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام.بچه ها تاخیر پریود بعد از انتقال منفی تا چند روز طبیعیه؟ الان موقع پری دومم بعد از انتقاله ولی چهار روزه تاخیر داشته تا حالا.هنوز پری نشدم.تا چند روز اگر نشدم برم دکتر که برا پری دارو بده؟ اینم بگم این ترشحات کشدار سفیده تخم مرغی رو هنوز هم دارم.روز پری هم کلی دل درد داشتم ولی پری نیومد.الان که چها روز گذشته از پری گاهی کمر درد و دل درد دارم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بچه ها از نگین خبری نشد؟آیا سلفری رو داد؟ negin69#  

اره سلفری رو داده..انشاءالله منتظر جواب خوبشیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
.  سلام عزیزم غزل جون من اطلاع ندارم ولی ان شالله که مشکلی نباشه و اینسری جواب بگیری

سلام ارغوان عزیزم .ممنونم خانمی .انشاءالله 

همچنین شما انشاءالله

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
چرا من هیچ علائمی ندارم🤔 روز هشتم انتقالم نمیدونم هفته دیگه پنجشنبه که آزمایش دارم شادم و بی تفاو ...

عزیزم به علائم نیست..ـمن انتقال قبلم همه علائمارو داشتم دل درد ،کمردرد،تکرر ادرار،حالت تهوع ،سرگیجه ولی ازم منفی شد..ـاین انتقالم هیچ علائمی ندارم جز اینکه یک کوچولو سینه هام درد میکنه..انشاالله که هردومون مامان میشیم😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
منم هرچی بهشون گفتم ساعت ۱ آمپولم رو زدن،با اینکه تو اون برگه هم نوشته بودن، هم دکتر عارفی دیر اومد ...

وای جدی میگی؟!این اتفاق برای منم افتاده بود.هرچی هم به بقیه هم اتاقیام میگفتم متوجه نمیشدن.میگفتم ما شب ساعت ۱ اون آمپول رو زدیم باید ساعت ۱ هم بریم اتاق عمل ولی ساعتای ۳ یا ۴ تازه رفتیم!!!یعنی ممکنه این بلا سر تخمکای منم اومده باشه؟حالا خداروشکر من نی نیم تو دلمه،ان شاالله برای شما هم بهترینها اتفاق می افته و به زودی مامان میشی گلم.ولی منظورم اینه چرا انقد کم کاری میکنن در این مورد

منم قبلا اینجا خونده بودم که باید سر ساعت پانکچر کنن واسه همین همش استرس داشتم اون روز ولی بقیه اطلاعی نداشتن میگفتن ربطی نداره.اخر سر هم گفتن ۱۲ تا تخمک داشتی.یعنی ممکنه بیشتر بوده و ازاد شده بودن؟!از ما که گذشت خواهر ولی میخواستم بگم همچین بلایی سر منم اوردن...الان چندتا تخمک داشتی عزیزم؟‌

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای جدی میگی؟!این اتفاق برای منم افتاده بود.هرچی هم به بقیه هم اتاقیام میگفتم متوجه نمیشدن.میگفتم ما ...

ای وای. شمام بهمن بودی؟ حالا خدارو شکر که نی نی داری. به من گفتن ۵ تا که فقط یکیش جنین شد و انتقال دادن و منفی!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم