2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ممنون آنا جون 😍😍دلتنگتون بودیم ان شاءالله هر جا هستین شاد و سلامت باشید💕

عزیزم منم بدجوری دلتنگت نم.... 

تمام سعیمو میکنم هر وقت خالی پیدا کردم بهتون سر بزنم.... 

درسته مثل قبل نمیتونم دونه دونه پستارو بخونم اما در حد توانم بعضی پستارو جواب میدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران نباش چيز زيادي كم نشده از ذخيرت. من قبل و بعد پانكچر آزمايش دادم يعني 3 ماه قبل پانكچر و دو ما ...

ببین عزیزم من اعتقاد خودمو میگم و به انتخاب بقیه دوستانم احترام قائلم.... 

مهمترین تعهد دکترا رازداریشونه!!!!! 

وقتی ده نفر باهات تو اتاق باشن خوب یعنی این تعهد رو بذار در کوزه و.... 

دکتر من تا جایی که یادمه لااقل اون زمانی که من بیمارش بودم غیر همسر اجازه نمی‌داد کسی باهات داخل بیاد.... 

خوب من اگه نتونم راحت در مورد مشکلم با دکتر حرف بزنم که دیگه چطور میتونم باهاش ارتباط خوبی برقرار کنم..... 

من نمیگم دکترم بی نقصه.... 

خیلی از دوستان دیدن تو این چند سال در مورد نواقصشم حرف زدم.... 

گلگی هامو هم اینجا گفتم.... 

اما در کل به نظرم اساسی ترین خصوصیاتی که یه دکتر خوب لااقل بین دکترای مملکت خودمون باید داشته باشه رو داره.... 

لااقل 90 درصد ویزیتام خوشروییشو دیدم، به تک تک سوالام معمولا جواب داده، برام وقت گذاشته، نمیگم هیچ وقت بدخلقی نکرده.... 

اما لااقل تهش ازش حس خوبی دارم.... 

حتی با تمام کم و کسریاش حس خوبی بهم داده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من با وجود پرونده قطور و پر و پیمون هم مامانهای مرکز و هم دکترها حتی اگر دکتر خودم بود که همه چی ...

یه چیز جالب از همین نوشتن اطلاعات تو پرونده بگم..... 

چند مدت پیش که رفتم برا چکاپ پیش دکترم ازم اسم وروجکامو پرسید و تو پروندم نوشت.... 

نمیدونم چرا ولی حس خوبی بهم دست داد.... 

دکتر منم کلا تو پرونده مینویسه و دقت کردم قبل اینکه وارد اتاقش بشی پرونده رو یه نگاه انداخته... 

یعنی فرتی بعد خارج شدن مریض قبلی نمیفرستنت داخل یه وقفه این وسط هست که فکر کنم تو اون تایم دکتر پرونده مریض بعدیو یه نگاه میندازه.... 

سلام بر همگی آنا جون من قراره انتقال جنین بدم .دیروز سونو دادم تو سونو بهم گفت آندومایوز وجود دارد& ...

عزیزم میگفتی دستت درد نکنه الان میگی؟؟؟؟ 

عزیزم دقیق نمیشه گفت.... 

خوب بعضیا با آندومتریوز طبیعیم باردار میشن.... 

بعصیا براشون مانع میشه.... 

مثلا من شرایطم جوری بود که دکتری که آندومتریوز مو تشخیص داد گفت بدون درمانش احتمال + شدنم نزدیک صفره.... 

منم مجبور شدم درمان آندومتریوز مو جلو بندازم.... 

نه آندومتریوز نبوده .چون تو برگه هم نوشته  آندومتریوز مشاهده نشد آدنومایوز هست

آدنومیوز اگه اشتباه نکنم برعکس آندومتریوز..... 

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.... 

ممنونم خیلی لطف کردی این دفعه پیش دکترپادمهر ای وی اف انجام می دین؟

عزیزم ایشون آی دی اف نمیکنن.... 

آنا جون خواهر دکتر منم اصلا تایم حالیش نبود مبگفت زیاد تاثیر نداره دو ساعت اینبر و اونبر. خیر سرم دک ...

چی بگم والا.... 

من حتی یادمه مثلا یه ربع به ربع با این حدودا تایم تزریقا فرق داشتن.... 

مثلا یکی 8، یکی 8:15 یکی 8:30 و.... 

یه چیزی تو این مایه ها.... 

اگه مهم نبود خوب مثلا میگفتن همه 8 بزنن.... 

آخه دکتر به من گفت می تونی  نزدیکی کنی 😬با این وضع که نمیشه خب

به من گفته بودن دو هفته بعد میتونی..... 

اما فکر کنم کنم برا ما دیرتر شد.... 

به من گفته بودن دو هفته بعد میتونی.....  اما فکر کنم کنم برا ما دیرتر شد....

خیلی ببخشیدا من دیروز دیدم خونریزیم قطع شد از غروب گفتم دیگه تموم شد حرف دکترمو گوش کنم شب نزدیکی کنیم که خیلی ببخشید نزدیکی کردیمو .....بقیشو دیگه روم نمیشه بگم🙈🙊

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
يعني اگه موقع عطسه يا سرفه درد هم داشته باشم بازم مشكلي نيست؟؟؟ من زير دلم هفته دوم انتقال خيلي گرم ...

عزیزم احتمالا بدنت به پروژسترون و داروها عادت کرده گر گرفتنت کمتر شده..... 

به نکته خوبی اشاره کردیا دارچین وزنجبیلم خوبه ممنون دکتر😅😅😅

پنیرک عالیه بخورین به هر طبیعیم میخوره.... 

گلشو دم کنین تازه تازه بخورین.... 

عزیزم احتمالا بدنت به پروژسترون و داروها عادت کرده گر گرفتنت کمتر شده.....  

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟ من خیلی از نشتی کیسه آب میترسم،شما میدونی چجوریه؟آخه من همش حس خیسی میکنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان.روز هشتم بعد انتقالم .چند روزی پام و کمرم درد میکرد اونن دوروزه بهترم  این خوبه یا ...

عزیزم نگران نباش منم هفته اول انواع دردارو داشتم.... 

هفته دوم بدون ذره ای درد.... 

اصلا به علائم فکر نکن چون نه داشتنش نسونست نه نداشتنش.... 

پنیرک عالیه بخورین به هر طبیعیم میخوره....  گلشو دم کنین تازه تازه بخورین....

باشه اگه بتونم بیرون برم میرم از عطاری میخرم ممنون عزیزم که به فکری

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏