2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بچه ها فرق ترشحات طبیعی واژن با نشتی کیسه آب چیه؟از کجا متوجه شیم کدومه؟

ترشحات کیسه آب رقیق و بی رنگ، توش ممکنه ترشحات خونی ام دیده بشه، حجمشم زیاده، نوار بهداشتی بزاری سرفه کنی، مثل پریود ازت میریزه، ولی ترشحات طبیعی، غلیظ تره، ممکنه شیری یا زرد کم رنگ و سفید باشه، توشم رگه های خونی نیست، حجمشم کمه، اینا اطلاعاتی بود که کسب کرده بودم چون خودمم نگران بودم😄

من از عسلویه میومدم. تک و تنها خونه یکی از فامیلامون خالی بود اونجا میموندم فقط ۳-۴ روز از اون ۲۰ ر ...

الهی عزیزم منم واقعا احساس تنهایی میکنم 

متاسفانه تهرانم جایی نداریم

فک کردم بدون جا و مکان هزینه هام خیلی میشه ک موجودیم همینجوریم رو به صفره

من کلا ۱۰ یا ۱۲تومن کنار گذاشتم برای ivf 

البته برای سیسمونی گذاشتم ک رفت برای اینکار

تا الان با داروهام ۶تومن شد

از خانومای مرکز ک پانکچر شدن پرسیدم گفتن حدود پنج شش تومنم پانکچر

حساب کردم اگه یک در هزار جنین هم داشته باشم دیگه نمیتونم انتقال بدم تا باز بتونیم ی پولی جور کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشحات کیسه آب رقیق و بی رنگ، توش ممکنه ترشحات خونی ام دیده بشه، حجمشم زیاده، نوار بهداشتی بزاری سرف ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی انشالله نی نیو سلامت بغل کنی.یه سوال دیگه در مورد ماهی وقتی میریم ماهی میخریم باید بپرسیم اسمشو ک ببینیم ضرر داره یا نه؟یا اینکه از شکلشون مشخصه.آخه من خریدم نپرسیدم ماهی چیه.اگه جیوه ش زیاد باشه خوردن یه تیکه تو هفته هم خطر داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم شما کدوم مرکز میری؟؟منم همین سوالو ارم و اینکه نمیدونم برم مرکز برای بارداری هم ی دکتر مشخص دا ...

من که پیش ۱دکتر میرم عزیزم فروتن هم بیمارستان بهمن هم کلینیک هستش اما خوب نمیدونم دستگاهش چقدر خوبه؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم سونو اول رو.معمولاخودشون میگن بیایین مرکز وپیش دکتر خودتون...من اولیشو ک واس قلب بود رفتم همون ...

💚💚💚💚💚💚💚💚ا پس دیگه رفتی دکتر معمولی؟ آخه ما ای وی اف هستیم نمیشه یه دکتر زنان معمولی تحت نظرش باشیم

من دکترم تا زایمان با مریضش هست.

نظر بچه ها چیه یا خودتون به نظرت کدومش بهتره عزیزم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان منم این ماه ای وی اف کردم برام دعاکنیدانشا الله همه ی اونایی که این ماه ازخدابچه میخوان به ارزوشون برسن منم یکی ازاوناباشم الان روز پنجمی هست که انتقال دادم برام دعاکنیدعشقا ممنونم ازتون

تیکر تولد یکسالگی دخترم
💚💚💚💚💚💚💚💚ا پس دیگه رفتی دکتر معمولی؟ آخه ما ای وی اف هستیم نمیشه یه دکتر زنان معمولی تحت نظرش ...

نه عزیزم دکتر معمولی نرفتم..اول دکتر خودم مطب نداشت 3جلسه رفتم ی دکتر دیگه ک اونم متخصص ای وی اف بود..بعد ک مطب دکترم راه افتاد دیگه میرم پیش خودش..

منظورم اینه دیگه تو مرکز ناباروری نرفتم .و مطب شخصی دکترمیرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه هنوز یه اسکیمو دارم که انشالله به زودی انتقال میدم تو باید برای ما دعا کنی مامان خانم شعله زیر ...

آره واقعا راست میگی، فردا باید بتای دوم رو انجام بدم از الان دل آشوبم، حالا جالبه خودم به همه دلداری میدما

یعنی فردا اومدم جواب بتا خوب بود با ماهیتابه آنا بیایید سراغم

آره واقعا راست میگی، فردا باید بتای دوم رو انجام بدم از الان دل آشوبم، حالا جالبه خودم به همه دلداری ...

ای بابا زینب جون همه ازشما انرژی میگیرن. اونوقت خودت استرس داری...نگران نباش همه چی ب خیر وخوشی پیش میره ب لطف خدا 🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی عزیزم منم واقعا احساس تنهایی میکنم  متاسفانه تهرانم جایی نداریم فک کردم بدون جا و مکان ه ...

وااااایییییی خدای من

چققققققد زیاد

رویان کلا ۶/۵ تا۷ تومن میشه هزینه ها. هممممممه هزینه ها

حتی با سونوهایی که مدام میگیرن

اگه تهران میومدی اینقد نمیشد هزینه ات

هزینه پانکچر۳/۵

هزینه انتقال ۱/۳۰۰

هزینه ها داروها و سونوها حدودا  ۱/۵

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️