2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها شما سونو هاتونو میرفتین مرکز

من۷هفته تمام قراره برم برا جنین و قلب انشاللله به امید خدا و سلامتی به نظرتون نرم بیرون یه جا که دستگاهاشون عالی و خوب باشه ؟

دکترم وقت داده ۴شنبه دیگه همون مرکز خودش؟

من چون دیدم بچه ها زدن به دستگاهم ربط دارهپ

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها شما سونو هاتونو میرفتین مرکز من۷هفته تمام قراره برم برا جنین و قلب انشاللل ...

عزیزم شما کدوم مرکز میری؟؟منم همین سوالو ارم و اینکه نمیدونم برم مرکز برای بارداری هم ی دکتر مشخص دارم یا نه؟

خدا جونم شکرت...
گفت كه ريسك داره ممكنه با لاپارا چيزى ببينيم كه تو سونوها معلوم نيست، پادمهر و عارفى گفتن اول فيريز ...

آهان درسته یعنی ممکنه حین عمل مثلا تو تخمدانا چیزی ببینن، که مجبور بشن دست بزنن و ذخیره یوقت کم بشه، واسه محکم کاری خوبه قبلش فریز کنی

💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها شما سونو هاتونو میرفتین مرکز من۷هفته تمام قراره برم برا جنین و قلب انشاللل ...

عزیزم سونو اول رو.معمولاخودشون میگن بیایین مرکز وپیش دکتر خودتون...من اولیشو ک واس قلب بود رفتم همون مرکز. ولی دیگه گفتن ازاین ب بعد کاری نداریم دیگه و برو بیرون دکتر..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
میگم🤔🤔🤔🤔 من دیشب که آنوکسان رو تزریق کردم ،بعد دیدم یکم خون برگشته تو سرنگ... خطرناکه؟ شده بود ...

سلام به همگی

عزیزم بخش تزریقات بهم گفت اکه دیدی خون تو سرنگ اومد ،زود سرنگ رو در بیار وجای تزریق رو عوض کن 

عزیزم همین الان چند تا از بچه ها که باردارن فقط یکی براشون گذاشتن و همون یکی گرفت به سلامتی🌷🌷🌷

وای خدا چه خوب. واقعا نگران بودم. ممنونم عزیزم ، خدا کار همه اونایی که اینجا در شرف میکرو هستن رو هم به خیر و خوشی به ثمر برسونه. یکیشم من 😊

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
حتما عزیزم اگه قابل باشه همیشه دعا گوی همه دوستان هستم ان شاءالله شما هم با اولین انتقال میای خبر ما ...

ان شا الله عزیزم، خیلی ممنونم ازت و خدا ان شا الله نی نی گل تو برات حفظ کنه و به سلامتی دنیا بیاریش.

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
واای برای منم دعا کنید درست بشه با هر سونو کلی اعصابم بهم میریزه اونایی ک با من بودن روز هشت و شش ...

مگه بهتون نگفتن دوره اتون چند روزه اس؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من جنوبم عزیزم  امکانش نبود بیام تهران اخرشم میدونم با این وضعیت اگه تخمکی هم بگیره بهم میگه ...

من از عسلویه میومدم. تک و تنها خونه یکی از فامیلامون خالی بود اونجا میموندم

فقط ۳-۴ روز از اون ۲۰ روز رو همسرم کنارم بود

بالاخره هرکاری یه سختی داره

من با سختیش کنار اومدم. بنظرم خیلیم بد نشد

حداقل این حسو پیدا کردم که تنهایی میتونم از پس خودم بر بیام 😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه ها فرق ترشحات طبیعی واژن با نشتی کیسه آب چیه؟از کجا متوجه شیم کدومه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ذخیرت که کم نیست خوبه.حداقل نسبت به ذخیره من خوبه.مال من ۰.۸ هست.دوستان به من گفتن پرگووریس قوی تر ا ...

واقعا نمیدونم کدوم دارو بهتره

پرگووریس زدم هیچ تغییری نکرد الان پیورگان میزنم باز فردا برم سونو ببینم تاثیر داشته یا نه 

نمیدونم بدنم چرا لج کرده 😕

عزیزم دکترت یکم بد بینه،ببین من دو تا تخمک دارم توی روز نه سایزشون شش و ده بود،دوباره دهروهامو تکرار ...

ممنون مهربون

واقعا اینجا میام کلی امیدوارم میشم

باز میرم سونو دکترم کلی استرس میده

میدونم باز فردا با تخمکام دعوا داره ک چرا رشد نکردن 🤕