2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
وااااایییییی خدای من چققققققد زیاد رویان کلا ۶/۵ تا۷ تومن میشه هزینه ها. هممممممه هزینه ها حتی با ...

واقعا؟😨

اینجا ک میرم دولتیه

گفتن هزینه هات نصفه بقیه جاهاس

ای خدااا کاش میدونستم

اگه تهران بودم حداقل برای پیدا کردن داروها اذیت نمیشدم ک هی اینو بجای اون بزنم اخرشم این بشه وضعیتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده گلم دوباره بنویس سوالت رو 

عزیزم من تا روز ۹ سیکلم رفتم سونو باز دکترم میگه تخمکات اصلا رشد خوبی ندارن الانم فقط ۴یا ۵تا بودن ک سایزشون بین یازده تا پونزده بود پنج تای دیگوشونم زیر ده بودن

کلی امپول دارم و هرچیم بچه ها اینجا گفتن انجام دادم ولی باز دکترم میگه اینا خوب نیستن 

فردام روز یازدهمه ک باید برم سونو ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم ک سایزشون بهتر بشه

روز ششم بهم گف اصلا هماهنگ نیستن تخمکا هرچی گفتم سیکلمو قطع کن بذار ماه دیگه قبول نکرد

واقعا موندم چیکار کنم

عزیزم من تا روز ۹ سیکلم رفتم سونو باز دکترم میگه تخمکات اصلا رشد خوبی ندارن الانم فقط ۴یا ۵تا بودن ک ...

گلم ادامه بده، شرایطت عالی نیست ولی بد هم نیست خیلیا بودن بدتر از شما نتیجه گرفتن 

اصلا کنسل نکن سیکلت رو و ادامه بده کارهایی که گفتیم برای دوره طولانی اثر زیاد داره ولی تو مدت کم هم بی اثر نیست

ان شاالله خدا دلت رو شاد کنه، واسه منم دعا کن زیاد

گلم ادامه بده، شرایطت عالی نیست ولی بد هم نیست خیلیا بودن بدتر از شما نتیجه گرفتن  اصلا کنسل ن ...

چشم گلم 

ممنون از دعای قشنگت

ایشالا مسافر کوچولوت بسلامتی و بموقع بیاد ❤

سلام به همگی

دلم واسه اینحا خیلی تنگ شده بود.مامانای جدید خیلی تبریک می گم.انتقال قبل ام به خاطر یه کیست که مشکوک به هیدروسالپنکس بود کنسل شد.یک ماه قرص اچ دی خوردم که مشخص شد کیست بوده و از بین رفته.الان روز دهم سیکل ام هستم.ولی ضخامت آندومترم  فعلا کمه!چهارشنبه مجدد باید برم برای سونو

سلام دوستان. من خدا بخواد این دوره میکرو رو شروع میکنم. فقط یه سوال داشتم ، دکترم گفت تو هر نوبت فقط ...

به امید خدا دوستم، نه دو تا جنین عالیه، واقعا ریسک داره بیشتر، تو رویان هم اگر بیشتر انتقال بدن قطعا سومی یا چهارمی جنین خفنی نبوده که بیشتر از دو تا انتقال دادن