2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من خدا بخواد این دوره میکرو رو شروع میکنم. فقط یه سوال داشتم ، دکترم گفت تو هر نوبت فقط دو جنین انتقال میده چون چند قلویی ریسک بالا داره، به نظرتون دو جنین چقدر شانس لانه گزینی دارن؟ کم نیست؟  

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
ذخیرم کمه ۱.۴ از روزم دومم تا روز نهم  پرگوریس زدم با سینال اف ک دکترم میدونست سینال اف رو من ...

ذخیرت که کم نیست خوبه.حداقل نسبت به ذخیره من خوبه.مال من ۰.۸ هست.دوستان به من گفتن پرگووریس قوی تر از پیورگانه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان. من خدا بخواد این دوره میکرو رو شروع میکنم. فقط یه سوال داشتم ، دکترم گفت تو هر نوبت فقط ...

سلام بسلامتی پیش بره برات

نه دیگه همون دوتا خوبه کم نیست انشالله بگیره

خدایا سپاسگزارم🌺❤
سلام دوستان. من خدا بخواد این دوره میکرو رو شروع میکنم. فقط یه سوال داشتم ، دکترم گفت تو هر نوبت فقط ...

عزیزم بودن دوستانی که با دو تا که هیچی با انتقال ی جنین مادر شدن فقط باید ایمان داشته باشی که میشه

خدا جونم شکرت...
خانم های باردار من گاهی بدنم یخ می کنه خصوصا بعد حموم الان رفتم زیر پتو، لرز دارم کسی بوده این جوری ...

کلا من همش لباس زیاد تنم که سرد نشه رحمم

نمیدونم درست یا نه🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من تا روز ۹ سیکلم رفتم سونو باز دکترم میگه تخمکات اصلا رشد خوبی ندارن الانم فقط ۴یا ۵تا بودن ک ...

عزیزم دکترت یکم بد بینه،ببین من دو تا تخمک دارم توی روز نه سایزشون شش و ده بود،دوباره دهروهامو تکرار کردم شدن دوازده و سیزده،بهز دوباره دارو داد،منم گفتم اینا به در میخوره گفت ایشالا ما تلاشمونو میکنیم،،،الان روز هجده باید برم برای تخمک کشی،من ذخیرم مایینه و همین دو تا هم واسم غنیمته،،،شما ایجمور که گفتی ده تا داشتی،مطمین باش حداقل شش تا خوبشو داری،،،استرس بدترین چیزه(یکی اینو خوبه به خودم بگه😂)

الانم سیکلتو کنسل نکن،این همه دارو زدی،ایشالا که رشدشون خوبه،من دکتر نصر با ساسز ده و شش نگفت بده گفت ادامه بده،اعتماد کن و فقط استرسو از خودت دور کن

خیره ایشالا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام بسلامتی پیش بره برات نه دیگه همون دوتا خوبه کم نیست انشالله بگیره

ممنونم عزیزم دعا کنید تو رو خدا برام خیلیییی نگرانم 😔 پس خوبه اگه این جور باشه. فکر میکردم نرمالش چهار تا ست حداقل، دکتر کلی وحشت کرد اینو گفتم 😆

عزیزم بودن دوستانی که با دو تا که هیچی با انتقال ی جنین مادر شدن فقط باید ایمان داشته باشی که میشه

ممنون عزیزم، خیلی امیدوار شدم. ته دلم امیدوارم اما خب استرس گاه و بیگاه نمیذاره آروم باشم. وقتی برای منتظرای این تاپیک دعا میکنید خواهش میکنم یاد منم باشید ❤

عزیزم دکترت یکم بد بینه،ببین من دو تا تخمک دارم توی روز نه سایزشون شش و ده بود،دوباره دهروهامو تکرار ...

منم پیش دکتر نصر قراره برم.هزینه کل میکرو چند میشه پیش دکتر نصر؟ازشون راضی هستی؟

عزیزم همین الان چند تا از بچه ها که باردارن فقط یکی براشون گذاشتن و همون یکی گرفت به سلامتی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها دو تا از اشناهای ما بدون دلیل بچه دار نمیشدن.خیلی هم دکتر رفتم.ولی جواب نگرفتن تا اینکه یه اقایی براشون دعا نوشت هر دو باردار شدن.یکیشون زایمان کرده یکیشونم دو ماه دیگه زایمان میکنه

ممنون عزیزم، خیلی امیدوار شدم. ته دلم امیدوارم اما خب استرس گاه و بیگاه نمیذاره آروم باشم. وقتی برای ...

حتما عزیزم اگه قابل باشه همیشه دعا گوی همه دوستان هستم ان شاءالله شما هم با اولین انتقال میای خبر مادر شدنتو میدی و ما رو خوشحال میکنی عزیزم😍😍

خدا جونم شکرت...