2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
امیدت به خدا باشه. کجا میرید برا درمان؟ 

عزیزم من خواستم برم اهواز اما نشد .من میرم گچساران.فکر نکنم اسمشو شنیده باشی.یکی از شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم برو بخر، انرژی مثبت بده به جوجه ها، آفرین

عزيزم خيلي مبارك باشه انشاالله ٩ ماه رو با آرامش به سر كني و نيني تو صحيح و سالم بغل بگيري 

از خودت يه توضيح ميدي چندمين بار انتقال چند تا جنين انتقال دادن و چه كارا كردي به سلامتي مثبت شد 

سلام خانما من نتونسم ازاول تاپیک بخونم ما تازگی فهمیدیم شوهرم مشکل موفولوژی وجهش اسپرم داره ینی واری ...

خوش اومدی گلم، ببین یه ذره بیشتر از سن خودتون بگو و شرایطت ن، اینکه چند وقته اقدام کردین و چه آزمایش هایی انجام دادین، درمان های ناباروری از یه تلقیح تخمدان ساده شروع میشه تا آی وی اف و اهدایی و... 

خداروشکر عزیزدلم.مطمئن بودم خبر مثبت شدنتو میدی.مبارکت باشه مامان خانمی.ان شاالله تا اخرش به خوبی و ...

عزیزم برای سونو ان تی 

سونو و ازمایش باید تو یه روز باشه ؟؟؟؟

ناشتا باید باشیم ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزم خيلي مبارك باشه انشاالله ٩ ماه رو با آرامش به سر كني و نيني تو صحيح و سالم بغل بگيري  از ...

مرسی گلم چشم حتما می گم چند صفحه قبل برای تارا جان ریپلای کردم ولی چند تا نکته دیگه بهش اضافه می کنم و میگم ان شاء الله 

اینا عالیه، فقط 41 میلیون توتال بود یا در هر سی سی؟ 

نمی دونم بعد از پانکچر یه برگه ایی دادن که مشخصات و تعداد جنینها و کلا تخمکها بود و یک برگه ایی هم بود که برای اسپرم بود. پس خوبه دیگه تقویتش نکنم 🤣

عزیزم من سونوی قلب رفتم ۶ هفته بودم ،،این دکترا امان نمیداد دیرتر برم بیشتر به ادم استرس وارد م ...

آره ۶هفته و ۶روز بود دیروز رفتم شکمی بود،قلب نبود اول گفت یه هفته دیگه بیا،بعد ک گفتم چهارشنبه وقت دکتردارم گفت پس چهارشنبه بیا،میگم بازم زود باشه باید باز برم😐آخه نمیتونستم صبرکنم دیدم بعضیا تو این زمان رفتن قلبم دیدن منم رفتم ولی انگار صبرکنم هفته بعد بهترباشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم برای سونو ان تی  سونو و ازمایش باید تو یه روز باشه ؟؟؟؟ ناشتا باید باشیم ؟؟؟

عزیزم برای سونو که دکتر بهم گفت صبحونه مفصل بخور،اول رفتم سونو بعد با جواب سونو رفتم ازمایشگاه که خب مسلما ناشتایی نمیخواست.اگه فقط غربالگری اول باشه نیازی به ناشتایی نیست عزیزم

ان شالله همه چی عالی باشه😘

البته اینم بگم بعضیا ازمایش و سونوشون توی یک روز نبوده ولی اکثرا همون روز که سونو میدن میرن برای ازمایشش.بازم از دکترت بپرس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها منم پنجشنبه انتقال دادم.دعا کنید.همونم که فقط یدونه داشتم.قبلا گفتم.

عزیزم ان شاالله می گیره و میایی برات جشن می گیریم، خیلی مورد این جوری که مامان شدن، نزدیک ترین دوستم با دو تا تخمک و نهایت یه جنین انتقال داد و الان بچه اش 4 ساله شده، فقط حسابی آیه الکرسی بخون براش و دستت رو بذار رو شکمت

آره ۶هفته و ۶روز بود دیروز رفتم شکمی بود،قلب نبود اول گفت یه هفته دیگه بیا،بعد ک گفتم چهارشنبه وقت د ...

عزیزم هرچقد صبر کنی بهتره استرس کمتر میدن به خودت

منم خیلی عجولم کلا برای سونوها ولی هفته ی ۷ هم حتی گفتم شاید زود باشه برای قلب،منتظر موندم که یکم بگذره که خوردم به تعطیلات سال نو😀خلاصه وقتی سونوگرافی ها برگشتن من هفته ی ۱۰ بودم که وقتی رفتم برای قلبش وروجکم دست و‌ پاهاشم تکون میداد 😍

ان شاالله تو هم میری و صدای قلب کوچولوشو میشنوی.فقط عجله نکن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ان شاالله می گیره و میایی برات جشن می گیریم، خیلی مورد این جوری که مامان شدن، نزدیک ترین دوستم ...

زينبي جان منو خيلي دعا كن دعاي ويژه منم مشكل آندومتريوز شديد دارم هر دو لوله هامو برداشتن اسفند 

ميشه بگي توضيحات و تو كدوم صفحه دادي ؟

ایمنی انعقادی دادم مشکلی نبوده ولی با این حال انتقال قبلیم بهم سرم ای وی ای جی داد که منفی شدم. لنفو ...

هچینگ جنین و پی آر پی چه طور؟ البته احتمال چسبندگی هست ولی اون دو تا که گفتم هم خیلیا باهاش جواب گرفتن