2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم نگران نباش اصلا،من که توی ۶ هفته و ۶ روز تازه سونو واژینالم دادم و قلب نداشت بعد از دو هفته که ...

میدونی روزی ک آزمایش بتامو بردم دکتر و برام سونو نوشت از بس هول بودم که اصلا یادم نمیاد دکتره گفت کی برو سونو یا نگفت اصلا یادم نمیاد

ولی قبلش پیش یه ماما رفته بودم اون گفت ۱۰تیر برو سونو من گفتم واای تا اون موقع تو این بی خبری نمیتونم بمونم الان رفتم دیدم یکم آروم شدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم برای سونو که دکتر بهم گفت صبحونه مفصل بخور،اول رفتم سونو بعد با جواب سونو رفتم ازمایشگاه که خب ...

ماما ی همون مطب دکترم گفت امروز سونو رفتی فردا برو ازمایش ناشتا 😑

ولی تو نینی سایت هر کی رو میپرسم تو یه روز و ناشتا هم نمیخواد 

خودمم گیج شدم کدوم بهترِ 🙄

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤ ماما ی همون مطب دکترم گفت امروز سونو رفتی فردا برو ازمایش ناشتا 😑 ولی تو نینی سایت هر کی رو میپ ...

شاید دکترت جز غربالگری ازمایش دیگه ای برات نوشته که نیاز به ناشتایی داره عزیزم...

ولی من مثلا سونو که داشتم دکتر گفته بود بعدش باید بری ازمایش گفتم صبحونه مفصل بخورم بعدش برای ازمایش‌مشکلی نیست گفت نه... البته نگم برات که بعد سونو هرچی خورده بودم بالا اوردم😂ولی خب من احتمال میدم برات جز غربالگری چیز دیگه ای هم نوشته

در هرصورت به حرف دکترت گوش بده گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها کسی میتونه کمکم کنه

همسرم تو‌مرکز ناباروری ابن سینا آزمایش داد دکتر بهش گفت اسپرم داری اما اصلا اسپرم سالم نداری

در صورتیکه ما تو شهر خودمون سه بار آزمایش دادیم پیشه دکترای خوب بردیم اصلا چنین چیزی نگفتن فقط گفتم یه مقدار ضعیفی

الان دکتر براش آزمایش ژنتیک اسپرم نوشت 

بنظرتون راهی داری

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
نمی دونم بعد از پانکچر یه برگه ایی دادن که مشخصات و تعداد جنینها و کلا تخمکها بود و یک برگه ایی هم ب ...

خوبه ولی تقویت کنی ضرر نداره، ولمن کانسپشن خیلی خوبه برای مردا، حتما بهشون بده، بعد تعداد 41 از توتال باشه که ذره کم هست اگر در هر میلی لیتر باشه عالیه

عزیزم هرچقد صبر کنی بهتره استرس کمتر میدن به خودت منم خیلی عجولم کلا برای سونوها ولی هفته ی ۷ هم حت ...

ای جوووون,راستی خاکستری جون ،دکتر سونو اول گفت جنینت خوبه و بعد گفت پایینه من نپرسیدم ینی چی،مگه جنینو میگن پایینه جفت رو نمیگن مگه؟من به مامانم گفتم گفت مواظب باش تا بری دکتر ببین چی میگه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستان، من الان واسه اولین بار گونال اف 400 و لووریس ۱۵۰ تزریق کردم به شکمم. اول گونالو زدم هم ...

ای جااااااان عزیزم ترسیدی بدنت واکنش نشون داده، نگران نباش اصلا به خاطر عوارض آمپول ها نبوده، نه لازم نیست نشسته باشی، بخواب و بزن، کنار دستت هم یه لیوان آب قند و نمک بذار زود خوبت می کنه، 

خیلی ناراحت شدم دماغتون ضربه دید، ولی نشونه خوب بگیرش

ممنونم عزیزم منم تا چند ساعت پیش کلا گریه می کردم و اصلا نمی فهمیدم بتا + یعنی چی، ان شاء الله از ای ...

بیچارگی چیه عزیزم خدا نکنه.!! خدا هوات داشت خوشحالم برات.ان شاالله دعا کنید من و بقیه بچه های جا مونده هم خیلی زود مامان بشیم.فدات

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ای جوووون,راستی خاکستری جون ،دکتر سونو اول گفت جنینت خوبه و بعد گفت پایینه من نپرسیدم ینی چی،مگه جنی ...

عزیزدلم‌تو اون‌ هفته ها‌ جنین خیلی کوچولوعه😍حالا نمیدونم منظور دکترت چی بوده ولی برای من جفتم پایین بود هنوزم پایینه 😀 خلاصه همش‌مواظبم.ان شاالله برای تو‌چیزی نباشه ولی حتی اگه جفت پایین باشه هم معمولا میره بالا تو سونوهای بعدی

ولی من وقتی سونوی ان تی رفتم دکتر‌گفت جفتت پایینه و هماتوم داری،گفتم‌چرا سونوی قلب که‌اومدم همچین چیزی نگفتین گفت اون موقع جفت نبوده اصلا😐😑هنوز نفهمیدم داستان چیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ان شاالله می گیره و میایی برات جشن می گیریم، خیلی مورد این جوری که مامان شدن، نزدیک ترین دوستم ...

ممنونم.هر چی خدا بخواد.خیلی سخته

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر