2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

خداروشکر عزیزدلم.مطمئن بودم خبر مثبت شدنتو میدی.مبارکت باشه مامان خانمی.ان شاالله تا اخرش به خوبی و خوشی بگذره،من تند تند پیاما رو خوندم تا برسم به پیامت که خداروشکر خبر خوبی دادی😍😍هرچند من حس میکردم مثبتی انقد که خودتم انرژی مثبت و مهربون بودی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

وااای خدایا شکرت ....مبارکه عزیزم انشالله صحیح وسالم نی نیت بیاد بغلت

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ٢٥ انتقال دادم و ٥ هفته و ٦ روز رفتم واسه سونو ساك و ٧ هفته و ٦ روز رفتم واسه قلب . ٥ روزه بودن

ببخشيدا منم ٢٨انتقال دادم ميخوام با خودم مقايسه كنم اونه مزاحمت شدم

به حساب خودت ٧هفته و ٦روز بودي كه دكتر گفت ٧هفته و يك روزي درسته

سلام مامانای مهربون من امروز ۶ روزه انتقال دادم آزمایش دادم منفی بود وهیچ گونه علائمی ندارم یتا روزد ...

خواهر من شما حتی روی ماکروفر رو هم سفید کردی، آخه روز 6😲😲😲😲 عزیزم داروهاتو دقیق و درست ادامه بده قشنگ روز 14 و 15 برو، الان لانه گزینی هم کرده باشه هنوز ارتباط خونی با مادر نداره و هنوز سلول های جفت نمی تونه هورمون hcg رو وارد خونت بکنه، یه ذره به جو جه هات مهلت بده، تا با ماهیتابه آنا نیومدم سراغت

سلام عشقای من مامانای گل  من فردا انتقال دارم دفعه اولمه میخام انتقال بدم بنظرتون چیکار کنم چی ...

به سلامتی عزیزم، تا می تونی میوه بخور، پیاده روی کن در حد معمولی، فولیک اسید تو حتما بخور و بقیه داروهاتو ادامه بده، کلی براشون آیت الکرسی بخون و دعا کن، ان شاء الله 2 هفته دیگه مامان شدی

ممنون عزیزم  من شهرستانم دور از تهران 😑😅 به خاطر اینکه شناسایی نشم شهر رو نگم ❤❤❤

منظورم اینه کجا درمان کردید تو چه مرکزی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
چون به من گفت تخمکت ضعیفه که نمیگیره یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی ولی الان که فکر میکنم این دوتا ...

گلم حتما خودت رو تقویت کن و پانکچر شو، خدا می خواد بچه از خودتون بهت بده، شک ندارم با تقویت خودت حتما مامان میشی

خداییش استدلالش رو هوا بوده

آنا جون یه سوالی دارم، من ۲ سال پیش آزمایش ذخیره تخمدان دادم عددش ۳ بود، الان حس می کنم ذخیره تخمدان ...

نه عزیزم تغییر خون پری کلی علت داره، چرا شما دست گذاشتی رو ذخیره، برای اینکه خیالت راحت بشه آز بده ولی اصلا از این فکرا نکن، شاید اون دارو برات بی اثر بوده