2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

سلام خانما من نتونسم ازاول تاپیک بخونم ما تازگی فهمیدیم شوهرم مشکل موفولوژی وجهش اسپرم داره ینی واریکوسل داره خودمم مشکلی ندارم توروخدا بگید بایدچیکارکنم آی یوای یا ای وی اف کسی اینجوری بوده

مرسی عزیزم ایشالله که اینبار به نتیجه برسم

راس میگه مکمل رو حتما استفاده کن نه هر مکملی چون نظم ویتامینای بدن ب هم میریزه، مکملی ک پزشک تجویز کنه، دکتر طرازی خیلی روی کیوتن تاکید داره، ب منم داد، فک کنم اونو دیگه بتونی بخوری

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل خود منم مث شماس یعنی دلیلی پیدا نکردن  من یه بار از دکترم پرسیدم اگه من چندین بار انتقال ...

من ب اون مرکز شک دارم،🤨روش های احمقانه واقعا آدمو متعجب میکنه، درحالی ک اصولا وقتی نمیشه اول یه لاپارای تشخیصی انجام میدن حداقل، ندیدی دکتر سارا به جای اهدایی بهش گفت لاپارا باید بشه، 

...
چون به من گفت تخمکت ضعیفه که نمیگیره یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی ولی الان که فکر میکنم این دوتا ...

دکترا وقتی دلیل منفی شدن نمیفهمن میگن تخمکت ضعیفه ،اگه جنین خوب داشته باشی مثل دکتر عارفی دید من کاریوتایپ ندادم گفت احتمالا مشکل کروموزونی دارین اونم دادم سالم بود،خلاصه حرفاشون باور نکن میخان همه چیو گردن خودت بندازن  اگه تخمکات ضعیف باشه راهش اینه سه ماه حداقل مکمل درست و حسابی بخوری  

برای تقویت تخمک چی کار کنم که بهتر بشه؟

گلم اوابوست بخر حتما، ژل رویال بخور، بادکش تخمدان، کیوتن، پیاده روی، مصرف آنتی اکسیدان خصوصا میوه های قرمز رنگ، باز اگر چیزی یادم اومد حتما میگم، 

به همسرتون هم ولمن بدین عالیه، ایشون هم ژل رویال و گرد لقاح استفاده کنن

البته حتما یه طب سنتی برید که طبعتون رو بشناسین و بر حسب اون جلو برین

بیشتر بلدرچين و گوشت بوقلمون مصرف کنین تا مرغ، و بیشتر گوشت گوسفند به جای گوساله

شیر رو حتما با دارچین یا گلاب سردیش رو بگیر، خلاصه خوب تقویت کن حتما مامان میشی گلم

من ب اون مرکز شک دارم،🤨روش های احمقانه واقعا آدمو متعجب میکنه، درحالی ک اصولا وقتی نمیشه اول یه لاپ ...

می دونی نمی تونم نظر بدم چون یه کار کاملا تخصصیه‌

تو خود همین مرکز هم لاپاروسکوپی می کنن

اما خوب برای کسایی انجام می دن که اندیکاسیون داره

می بینی خیلی ها هم مثبت می شن تو این مرکز

اما نمی تونم بگم کارشون درسته

دکترا وقتی دلیل منفی شدن نمیفهمن میگن تخمکت ضعیفه ،اگه جنین خوب داشته باشی مثل دکتر عارفی دید من کار ...

امکان نداره مشکلی نباشه و جنین نگیره حتما مشکلی هست ولی پیدا کردن مشکل اواین قدمه واسه حلش که متاسفانه اکثر دکتدا سواد لازمو برای یافتن مشکل ندارن.

امروز یک خانم دیدم تو گاندی انتقال سیزدهم!! 

بنده خدا ۴۸ سالش شده بود میگفت ۲۰ ساله دنبال درمانم هرجا بگی رفتم چند بار ابن سینا....  دیگه ذخیرش به صفر رسیده بود ایندفعم اومده بود نصر اهدایی گرفته بود میخاست امروز انتقال بده. دلم کباب شد براش خدایا دامنشو سبز کن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم